.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: za celuvaneto

gecataaa
    Guest

za celuvaneto

Taka oniq den otkazah na edno momi4e da tragna s neq samo i samo 6toto ne moga da se celuvan.6toto nemoga ne tragnah s neq a mnogo q hareva, tq men su6to.kakvo da pravq ? koi da men nau4i ? Obarkan sam
    Pomogneta v vas mi e nadejdata.I da pot4ertaq ttq e mn opitna i znae da se celuva, ma ne varvi "ma az ne moa da se celuvam" kato tragne da me celuva da q otreja i kvoda i ka4a ? Kvo da pravq ?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ооооо позната история на мен първата целувка ми беше с по-голямо момиче, а бях почти на 16. Просто и кажи няма да те изяде ... поне мен не ме изядоха

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

gecataa
    Guest
    mi dobre sega tragvam s neq ikoga da i go kaja v na4aloto ili kato posegne da me celuva ? 6toto az nqma da tragna i nalkraq 6te i pisne i 6te tragne tq.Koga da i kaja 4e ne moga da se celuvam s ezik ?

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Ооооо позната история на мен първата целувка ми беше с по-голямо момиче, а бях почти на 16. Просто и кажи няма да те изяде ... поне мен не ме изядоха
    хахахаха колко познато абсолютно по същия начин беше и с мене!
    2,3,13 tochka

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    нали все някога трябва да започнеш да се целуваш? какво, в бъдеще всяка ли ще отрязваш задето не можеш да се целуваш. кажи й, и тя ще те разбере. пък и да не и кажеш - все тя.

Spored men si ia hvani za gadje, no nedei nishto i kazvai che ne mojesh da se celuvash a prosto kato doide momenta da se celunete ne si pahai ezika ti v ustata i,celuvai ia po standartnia nachin,a predpolagam che tq shte poeme iniciativata i vsichko shte e tok i jica
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

gecataaa
    Guest
    apf ne znam ko da prava a kato ko puhne ? ? ? i haber si nqmam ot tva

Спокойноооооо.Всеки е имал някога първи път.Е това явно е твоя първи път.Като се целувате се отпусни и в никакъв случай НЕ се притеснявай!!Ай успех

gecataaa
    Guest
    e kak da se otpusna kato ne moga vinagi 6te sam napregnat i 6te si mislq kak da i kaja ili kato se znam kato tragne 6te q otreja i 6te i se obesnqvam, tq nema da me slu6a i aide.Q mi daite purvi urok vie "zapoznanstvo s celuvaneto s ezik" barem da znam ne6to kato za na4alo.Raz4itam na vas hora

LuDi4kOtO_FIFI
    Guest

xaxaxaxaxaxa

xaxaxaxaxaxaxaxa

Az ne znam kvo poveche da ti kaja...samo ne se pritesnqvai ne e neshto koi znae kvo.SAMO VQRVAI V SEBE SI!!!Vsichko shte si doide ot samosebe si
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от gecataaa
    e kak da se otpusna kato ne moga vinagi 6te sam napregnat i 6te si mislq kak da i kaja ili kato se znam kato tragne 6te q otreja i 6te i se obesnqvam, tq nema da me slu6a i aide.Q mi daite purvi urok vie "zapoznanstvo s celuvaneto s ezik" barem da znam ne6to kato za na4alo.Raz4itam na vas hora
    Пич щом, аз не умрях от срам и притеснение и ти няма . Аз се дръпнах, защото ме стресна момичето. Пак ти казвам просто и кажи, че не си се целувал с език ще разбере и съответно покаже.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Пич щом, аз не умрях от срам и притеснение и ти няма . Аз се дръпнах, защото ме стресна момичето. Пак ти казвам просто и кажи, че не си се целувал с език ще разбере и съответно покаже.
    ама ако тя е някое пишлеме "гъзарка" ше му са изсмее в очите.
    прецени сам дали да и кажеш и как може да реагира.
    2,3,13 tochka

helppp
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    Az ne znam kvo poveche da ti kaja...samo ne se pritesnqvai ne e neshto koi znae kvo.SAMO VQRVAI V SEBE SI!!!Vsichko shte si doide ot samosebe si
    to4no taka ku4ko ! vervam u tebe 4e 6e ti se izsera na vejdite i ti 6e se izprazni6 ot kef 6tot si kurva i lapa6 na jagalite
    OK
    A ??????

manaf manafof
    Guest

lainovozi

ei kurvi nedoebani lapaite go na manafite

Guest
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Спокойноооооо.Всеки е имал някога първи път.Е това явно е твоя първи път.Като се целувате се отпусни и в никакъв случай НЕ се притеснявай!!Ай успех
    ti kurvo ebe6 li se s megatron i zavira6 li si patlajani v pi4kata A ????

Re: za celuvaneto

Taka oniq den otkazah na edno momi4e da tragna s neq samo i samo 6toto ne moga da se celuvan.6toto nemoga ne tragnah s neq a mnogo q hareva, tq men su6to.kakvo da pravq ? koi da men nau4i ? Obarkan sam
    Pomogneta v vas mi e nadejdata.I da pot4ertaq ttq e mn opitna i znae da se celuva, ma ne varvi "ma az ne moa da se celuvam" kato tragne da me celuva da q otreja i kvoda i ka4a ? Kvo da pravq ?
    Moito mom4e predi da trugnesh s neq i go kaji v tva nqma nishto sramno nqma da te ubue 4e ne mojesh spokoi i go kaji i vij kak she reagira ako te haresva kakto kazvash zna4i nqma da te otblisne!USPEX
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Леле майко, ам, моето момче, така като те гледам си много здухан, брат. Обаче ще те посъветвам същото като user-а преди мен.

Значи, то и аз уж не можех да се целувам(не бях се целувала). И се питах какво ще станеее....как ще стане...какво да направя... Обаче като дойде момента... спомням си, че въобще не го мислих. Дори вместо да се дърпам, аз целунах момчето...така си дойде. А пък какво е билооо...само той може да каже.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Не се притесняжай сичко идва от вътре ше усетиш

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Брато кат ти пусне езика, ти идва сичко отвътре. Не се притеснявай Дори след първата ти целувка можеш да й кажеш

Guest
    haha zabavna temichka chestno kefi me, shtoto i moit apurva celuvka beshe v podobna sitiaciq :P ta znachi az i priqtelq mi izlizahme okolo mesec ... ama vse nqmashe celuvka, az bqh mn ozadachena (i az ne se bqh celuvala s drug) i nai-nakraq doide momenta
    sega veselata chast - sega se okaza (2 godini po-kusno) che i na dvamata ni e bilo za 1vi put i zatova sme si traqli cql mesec
    moq savet e da ne chakash tolkova , povqrvai mi tq nqma da se useti, nai-mn da si pomisli che ne te biva mn, ama ti shte se nauchish. vse pak vseki etrugnal otnqkade! uspeh

Повече от фен
    polojenieto ti e slojno nikoi nemoje da ti pomoogne taka kakto ti iska6 ti iksa6 da t ise kaje kakvo da pravi6 to4no podrobno si4ki sme bili taka spox ma se prejivqva
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    nezabravqi 4e vseki e imal purvi put demek i tq demek i tq e bila zduhana i nee znaela kvo da pravka
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Целувката идва спонтанно. В един момент, когато сте сами примерно, ще усетиш че си готов и ще я целунеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си