Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Попрегледах последните 15-20 теми и умрях от смях не знам дали някой наистина го зима насериозно този форум,има наистина някои теми дето просто си личи че си правиш бъзик,ама има и някои по така скрити и като чета как някои дават съвети просто умрях да се смея,имаше някои изрази дето ме свалиха от хоризонта(стола),нямаше такива изпълнения.
Я споделете дали изобщо го зимате насериозно този форум и дали ще споделите проблемите си.
Пс:Искам да кажа че момичета тук ги зимат доста насериозно тука специално проблемите,в което няма нищо лошо просто се вижда нагледно колко по зрели са те.
А колкото до човека дето е адски "скромен" от темата "Обичам се,кой не ме обича" или нещо подобно беше не мога да се сетя сега,майтап или не доста нагло звучеше и на моменти адски ме натвари,той май наистина си имаше проблем ама накрая замаза положението като каза,че се майтапи защото половината потребители му скочиха на шията, и от едната снимка ко беше направил "Fashion supermodels" абе да е*а и кавала ти мършав.

Да ти кажа честно си прав!До сега аз не съм си споделяла личните проблеми,но съм давала съвети тук там...но наистина някои теми са пълна глупост от рода на:"Пърдите ли по време на секс",или някакви такива!Просто някои хора са още за детската градина!Пълнят форума с безмислици и с това само те губят,защото са смешни!Вместо да си говорим смислени неща,ние сме тръгнали да се "базикаме" за сериозни въпроси!Абе...има ги такива навсякъде!!!