- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите?
за секса на работното място ?
Не е ли незаконен?
само ако те фанат
На работното място на мъжа ми колко секс имаше...нищо, че имаше камери. Той и без това нямаше договор.Приятно е...харесахме си мястото до ксерокса.
Zvuchi super! A i trupkata e golqma.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kato zapo4na rabota 6te probvam !Zaduljitelno!!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ще пробваме и ще кажем![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
dea znam.. ako 6efa te hvaneee..ole male..... e.. osven ako ne go prai6 s 6efa de![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Правила съм го с шефа. Помага много за кариерата! Пък и се забавляваш едновремено ... дами не се колебайте спете с шефовете си ако ви се отдаде възможност![]()
phahahahhaaz v takuv slu4ai s direktora na daskaloto mi trqq spa ;D
E tochno tva e iakoto shtoto ima trapka da ne te hvane shefa, btw naistina shte e iako ako go pravish sys samia nego
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
xax mi 4i kakosobenno s direktora
6te ima6 samo 6 za kraq na godinata :P
AhaHaHAhHAHahha direktora na nashto daskalo e pred pensia, vaobshte ne moga da si predstava da go sexam, bliahhhh
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
mi to na6iq e po durt ot u4ili6teto de....ama spox ne sum trugbnala da praq sex s nego
![]()
nqmala sam takova prejivqvane .. no mnogo iskam v daskalo![]()
Ако на някой му харесва да го прави,но не мисля,че това е мястото,където трябва да се прави секс.
ooo trqq da go napravim na gadjeto v ofisa 6te e dosta cool![]()
Love you Kris !!!
xaxa![]()
Moita e direktorka hahah .. Trqq viknem i toq po fizkultura i da si praime troika..Първоначално написано от Dreamfall
![]()
Деба тъпата курва! Мъже - не спете с такива жени!Първоначално написано от Тонитооооо