.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Lyubov i Omraza

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo

Lyubov i Omraza

v rozovite roman4eta i telenivelkite 4esto se igrae s temata "tankata granica mejdu lyubov i omraza" ne vqrvah v tezi gluposti dokato ne se overih li4no.vaprosa mi e sledniq:smqtate li 4e omrazata moje da premine v lyubov i slu4valo li vi se e.

Re: Lyubov i Omraza

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    v rozovite roman4eta i telenivelkite 4esto se igrae s temata "tankata granica mejdu lyubov i omraza" ne vqrvah v tezi gluposti dokato ne se overih li4no.vaprosa mi e sledniq:smqtate li 4e omrazata moje da premine v lyubov i slu4valo li vi se e.
    да. примерно ако някоя отвратителна путка са прави на мноо оборотна и аз нали не ми дреме за нея, обаче не я познавам много много, и не ма кефи мраза я шот е праела тъпотии и следтова ми показва че не е такава и такам.
    2,3,13 tochka

Mi na men mi se e sluchvalo ot liubov da premine kam omraza,e to ne e bilo tochno liubov,no sam imala niakakvi chuvstva kam tozi chovek a sega se otvrashtavam kato go vidia.Taka che nai-veroiatno moje i ot omraza da se prevarne v liubov,pone spored men.
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

а да

Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    Mi na men mi se e sluchvalo ot liubov da premine kam omraza,e to ne e bilo tochno liubov,no sam imala niakakvi chuvstva kam tozi chovek a sega se otvrashtavam kato go vidia.Taka che nai-veroiatno moje i ot omraza da se prevarne v liubov,pone spored men.
    да и това го има! и на мене ми са е случвало.
    2,3,13 tochka

Всичко може!
    Вероятността да те обият докато отваиш до ТОТОто е по-голяма отколкото да го спечелеш!

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    Това е много често срещана ситуация. И при мене се е случвало... Но да се върнем на темата: Възможно, но малко вероятно.

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Vqrvam, che e vuzmojno. Moje bi ne chak ot omraza, no ot nepriqzun. Ako edin chovek te drazni s povedenieto ti, ti produljavash da sledish deistviqta mu, za da vidish kakvo oshte te drazni. V edin moment osuznavash, che toi ne ti e bezrazlichen i neusetno tazi omraza e preminala v lubov.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Пхахахахахахаха!!!
    Мислиш ли, че към човек, който съм мразил, ненавиждал, обиждал и псувал бих изпитал други чувства?

mi da slu4valo mi se e i to mno puti toest pri men vinagi stava takam.....
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Град
    San Siro
    Vuzmojno e...ima hora,koito predi sum haresvala,no sega mrazq....ima i drugo..kogato nqkoi obi4a(haresva) nqkoi da se pravi,4e go mrazi,za da prikrie lubovta si!!!!

Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    mi da slu4valo mi se e i to mno puti toest pri men vinagi stava takam.....
    тва изобщо не е яко прави си изводи.
    2,3,13 tochka

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vsi4ko ve4e e vazmojno na toq svqt...

rado1234
    Guest

re

Mi pi4-predi 2 meseca zariazah edno momi4e koeto be6e mnogo ama mnogo vliubeno v men-i ottogava ia zasi4am vseki den-edno zdrasti ne kazva-plius i 4uh 4e priakzvala nekvi raboti za mene-za tva 4e da granicata e mnoo tanka

Re: re

абе тя още та обича ама не е с тебе и я е яд и затва приказва. ква граница няма граница.
    2,3,13 tochka

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    granicata e tanka tova e qsno no vse pak gadno se polu4ava kogato ot vzaimna nenavist se polu4i taka 4e ediniq hlatne(osobeno ako 4oveka na sre6ta ne e ot razbranite i tragne da te unijava)no vsi4ko se vra6ta lesno moje da se premine ot nenavist kam haresvane obratniq pat e maaaalko po truden

Повече от фен
    moje nz dali mi se e slu4vallo neobi4am da mrazq
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен
    Всъщност идеята е, че омразата докарва със себе си караници, които са емоционални, а емоционалността докарва понякога възбуда. Следователно омразата не е свързана с любовта, а със секса.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    vsi4ko ve4e e vazmojno na toq svqt...
    тО4но така

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    dam.. na men mi se e slu4valo... s biv6eto gadje.. ;]
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Повече от фен
    Да,случвало ми се е.Сегашната ми връзка...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sluchvalo mi se e.. Vlubena sam v momche koeto mrazeh ! Gledah na nego kato edin tup smotan grozen draznesht izdivid..dokato ne doide moment v koito osaznah che toi e neshto mnogo poveche..i sega kakvo? Vlubena sam!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си