- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 4algata-izmestva li BG narodnata muzika
Аз лично винаги съм била ТВЪРДО ПРОТИВ чалгата.Най-малкото заради певиците, които налгат модела на поведение и на изглеждане в България!
Вие какво мислите?
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Мисля,че отново ще започене поредния безмислен спор - "чалгата и чалгарите тъпи ли са или да" ?
Иначе те подкрепям напълно.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ами незнам, аз бих поставил само един въпрос към чалгарите.
чалгата е циганска музика, смятате ли че сте цигани че я слушате?
2,3,13 tochka
Ами тези,който слушат кючеци са цигани!Ивана е единствената,която гледам е призната за най-добрата! Има доста почитатели на чалгата,даже полвината от тези,който познавам и непознавам са слушали яко чалга или сега слушат черно,но слушат и чалга.А да не говорим за тези,който нещат и да чуват за чалга,а само при първата чалга песничка стават и тънцуват яко...Всеки си има мнение и предпочитания.Аз лично съм само за ИВАНА( И не ме интересува кой какво ще каже или ще си помисли.Това е моя избор и независимо от това дали поне един човек го одобрява аз няма да се откажа)!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за всичко останали певачици,но най-вече за ПреславчитУ и лиглата РайничитУ
eeeeeeeeeeemi az mislqq... che da shtoto az poprincip ne ponasqm narodna muzika.. :/
Kvo mi se praite na interesni. Vsi4ki slushate chalga, a kato stane duma za taq muzika i se zapochva:"taq ciganiq, taq prostotiq, Tiq gluposti ne gi slushame" i kakvo se sluchva ? -Otivate na diskoteka puskat vi edin kiuchek i zapochvate, a kato izlezete pred drugite prikazvate gluposti, za da se napraite na interesni. Vsichki sta chalgari, no mnogo malko si go priznavat
Някои наистина не слушат. И пияна пак не слушам.
Sisley_R, нищо по темата не ни пишеш. Съветвам те да говориш за твойте приятели, приятелки и т.н., а не за тези които не познаваш.Първоначално написано от Sisley_R
От чалгата се затъпява (мое наблюдение). Тя никога не може да измести народната музика! Нито по качество, нито по смисъл може да се сравнява с народната музика. Тя (народната музика) идва от сърцето и е предназначена за сърцето, а чалгата идва от устата на перхидролките, силиконките и другите там клоуни.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Върни се в дупката, от която си излязла.Първоначално написано от Barby_89
![]()
![]()
![]()
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
Я ми кажи,"Барби",познаваш ли ме?Първоначално написано от Barby_89
Не,разбира се.Тогава защо говориш за личните ми предпочитания без да ме познаваш,без да знаеш моят вкус ?
Стига си се правила на многознайка.
По някаква случайност съществуват дискотеки в които не се слуша чалга.
Santino ,не почвай да говориш на изуст -'От чалгата се затъпява'.
Личните предпочитания на човек не го правят тъп.
Не случайно написах "(мое наблюдение)".
За повечето МОИ познати това правило важи. Не мога да говоря за всички българи, не го и правя. Извинявам се, ако съм обидил някого.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
Аз слушам метъл! Но мога да ви кажа че народната музика никога няма да бъде изместена от чалгата....защото може да сме малко нормалните хора в България...но все още ни има...и можем да преценим кое е по стойностно!Има много добри народни песнички....и въпреки че слушкам метъл не ми пречи да си пийвам на народно![]()
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
n0 m0r3 подобни теми.
Друго не можете ли да измислите?
/Lock