.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101
    Повече от фен
    Град
    Sofia

Neiskam da imam gaje pove4e NIKOGA

Prosto iskam da si spodelq moeto li4no mnenie za6toto mi e supe gadno..
    Neiskam pove4e da imam gaje za6toto ot tova samo se strada..
    Neznam..mnogo mi e gadno 4e stradam mnogo ot vruzkite...kogato me naranqt

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    с гаджето ли си скъсала миличка?!
    не се разтроивай,ще дойде момент в който ще намериш ТОЧНОТО момче!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    nqma nikoga da namerq to4noto mom4e za6toto nqma takova
    omruzna mi da stradam

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Всеки си мисли така,когато го наранят,но не може да затвориш сърцето си за любовта!Просто е невъзможно.Не може изведнъж да спреш да изпитваш чувства и да се превърнеш във камък.Убедена съм че си много млада-живота е пред теб.Убедена съм че ще се появи подходящия и тогава всичко ще стои по съвсем различен начин.Времето лекува....Пък и наистина понякога боли,но любовта може да те направи истински щастлив и осмисля живота на много хора

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    omruzna mi da stradam
    за жалост сълзите,болката и страданието -те са части от това чудо на природата наречено "ЛЮБОВ" !
    А точното момче те чака някъде,ще се намерите и ще бъдете много щастливи,просто имай търпение и не спирай да вярваш.знам че сега ти е супер тежко ,но в живота има и такива моменти.поеми дълбоко дъх и се опитай да не се замисляш над проблема който те терзае сега.ще "изгрее "пак слънце и ти пак ще си безумно щастлива!пожелавам ти го!@!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Ем...Има много хора, които не искат..Обаче не мисля че си от тях...Тва е моментно състояние, поне така мисля аз..

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Споко бе човек-поне си имала гадже....аз кво да кажа с мойте вечни гредореди-не мога да си намеря гадже и тва си е Ама ти не се отчайвай нещата ше се подредат

omruzna mi da stradam
    Вярно е-точното момче не съществува!Но това положение,в което си в момента те кара да имаш такова негативно мнение.Не си мисли,че щом си разочарована от любовта на някого и вече"никога няма да бъдеш с друг".Ще бъдеш,ще видиш,че след време няма да мислиш така.Просто ще срещнеш по-добър.Сега може да не вярваш че ще се случи,но ще разбереш,че съм права,като го изпиташ.А ти ще го изпиташ отново онова силно чувство,дори по-силно,рано или късно.Имай търпение.След старата любов винаги идва нова!

Guest
    никога не казвай "никога" а за това как се 4увства6 и аз сам тей

Град
    MaiNa%tOwN
    Ето откъде идва оборота на местния секс шоп

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Razbiram i az asm se 4uvstvala taka .6te se opravi6 spox Na tazi vuzrast na koqto sme sega vse o6te nqkoi ne sa si izgradili harakter i sa nepostoqnni Prosto ne obru6tai takova vnimanie na liubovta(obi4ai,no ne prekaleno)

i az ne iskam.ne iskam pove4e nikoga da obi4am nqkogo.
    Come on and dance

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Това явление не искам да имам гадже и никой не обичам е докаот не видиш поредния принц....споко ше ти мине

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    sled bolkata idva lubov...sled lubovta pak bolka i taka..edin vechen krygovrat koito ne moje da se spre...
    lubovta e sputstvana s bolka ...nqma shtastie bez sylzi...
    kolkoto i da ni e gadno tfa e polojenieto i to nqma da se promeni...
    kakto se dava Gospod dava ama i vzema..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Neiskam da imam gaje pove4e NIKOGA

Сега си на това мнение, но ще мине време и няма да е така. Ще осъзнаеш, че не можеш да си постоянно сама.
    Това че си страдала веднъж, не значи, че ще страдаш отново. Страданието е част от живота, част от любовта. Винаги ще го има, но това не е причина да не търсиш любовта, така да се каже. Няма смисъл от този страх.
    Замисли се.
    Успех.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Sled kato ne iskate da obichate i da imate gajeta... nedeite! Zatvorete sarcata si i na pozvolqvaite na milite dumi i nejnite jestove da vi dokosnat... izgradete si svoi leden svqt v koito nqma mqsto za chuvstveni emocii i lubov! Ako uspeete, koeto savsem ne e nevazmojno, kajete mi dali vi haresva da jiveete samo za sebe si i dali tozi vid samota shte vi e po-priqten...! Znam che ot lubovta boli... i to mnogo! Dori i da ne e lubov... bolkata moje da e sashto tolkova silna... no ne biva da se predavame i da vdigame race ot jivota, samo zashtoto nqkoi se e podigral s nas ili ne e otgovoril na chuvstvata ni i t.n. Trqbva da se nauchim da sme silni i da ne pozvolqvame na edin chovek da ni otkaje ot tova da proaljavame da tarsim svoqta "polovinka", da se otkajem ot pravoto si da obichame i da budem obichani!!! Vseki minava prez takiva etapi i se nauchava da se se spravq s tqh po edin ili drug nachin, no v nikakav sluchei NE SE OTKAZVAI Shte mine izvesno vreme i sama shte vidish che tova ne e nachina i shte pojelaesh otnovo da darish lubovta si na nqkogo...
    Obichai i ne se otkazvai Uspeh i dano sam uspqla da ti pomogna manichko pone, zashtoto otkajesh li se sega - vechno shte sajalqvash za tozi si ibor! Uspeh
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Re: Neiskam da imam gaje pove4e NIKOGA

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Сега си на това мнение, но ще мине време и няма да е така. Ще осъзнаеш, че не можеш да си постоянно сама.
    Това че си страдала веднъж, не значи, че ще страдаш отново. Страданието е част от живота, част от любовта. Винаги ще го има, но това не е причина да не търсиш любовта, така да се каже. Няма смисъл от този страх.
    Замисли се.
    Успех.
    прав си
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

MN puti i az sum stigala do tova prozrenie, no vsushtnost ne e taka!Nikoi ne moje da e sam i vseki ima nujda ot podkrepa.. prosto ne si sreshtnala pravilniq chovek, koito da te napravi shtastliva i da zabravish nepriqtnite izjivqvaniq.
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Повече от фен
    Град
    Sofia
    omruzna mi da stradam
    за жалост сълзите,болката и страданието -те са части от това чудо на природата наречено "ЛЮБОВ" !
    А точното момче те чака някъде,ще се намерите и ще бъдете много щастливи,просто имай търпение и не спирай да вярваш.знам че сега ти е супер тежко ,но в живота има и такива моменти.поеми дълбоко дъх и се опитай да не се замисляш над проблема който те терзае сега.ще "изгрее "пак слънце и ти пак ще си безумно щастлива!пожелавам ти го!@!!!!
    Blagodarq ti naistina ot se surce

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    sled bolkata idva lubov...sled lubovta pak bolka i taka..edin vechen krygovrat koito ne moje da se spre...
    lubovta e sputstvana s bolka ...nqma shtastie bez sylzi...
    kolkoto i da ni e gadno tfa e polojenieto i to nqma da se promeni...
    kakto se dava Gospod dava ama i vzema..
    Da no az dostatu4no sum stradala za da stradam o6te v smisul mnogo sum plakala i ninakva uteha i nikakva lubov

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Sled kato ne iskate da obichate i da imate gajeta... nedeite! Zatvorete sarcata si i na pozvolqvaite na milite dumi i nejnite jestove da vi dokosnat... izgradete si svoi leden svqt v koito nqma mqsto za chuvstveni emocii i lubov! Ako uspeete, koeto savsem ne e nevazmojno, kajete mi dali vi haresva da jiveete samo za sebe si i dali tozi vid samota shte vi e po-priqten...! Znam che ot lubovta boli... i to mnogo! Dori i da ne e lubov... bolkata moje da e sashto tolkova silna... no ne biva da se predavame i da vdigame race ot jivota, samo zashtoto nqkoi se e podigral s nas ili ne e otgovoril na chuvstvata ni i t.n. Trqbva da se nauchim da sme silni i da ne pozvolqvame na edin chovek da ni otkaje ot tova da proaljavame da tarsim svoqta "polovinka", da se otkajem ot pravoto si da obichame i da budem obichani!!! Vseki minava prez takiva etapi i se nauchava da se se spravq s tqh po edin ili drug nachin, no v nikakav sluchei NE SE OTKAZVAI Shte mine izvesno vreme i sama shte vidish che tova ne e nachina i shte pojelaesh otnovo da darish lubovta si na nqkogo...
    Obichai i ne se otkazvai Uspeh i dano sam uspqla da ti pomogna manichko pone, zashtoto otkajesh li se sega - vechno shte sajalqvash za tozi si ibor! Uspeh

Da taka e no az se pak imam ipriqteli...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Това явление не искам да имам гадже и никой не обичам е докаот не видиш поредния принц....споко ше ти мине

na men li go kazva6
    v smisul...abe ti si znae6...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от ziky

na men li go kazva6
    v smisul...abe ti si znae6...
    Смисал не смиисал пак ше си говориме след време...нещата се обезмислиха много и ше видиш след време

Град
    Ловеч
    Отскоро те познавам .. много си добра и не го заслужаваш, но и аз сам на твоето дередже .. много обичам едно момиче ... с което не ходя от 5 месеца но си я искам и се боря за нея .. бори се и ти .. бори се ..
    lostinMINIMAL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си