.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    LaLaLaLaLa
    Guest

da revnuva...no kak

kak da nakaram priqtel da revnuva(priqtel kam koito skoro razbrah 4e imam 4uvstva)btw mislq 4e i toi me haresva no ne sam sig.kajete mi kak da go nakaram da revnuva mnogooooooooo

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    че защо да ревнува? тва е гадно....

LaLaLaLaLa
    Guest
    za6toto taka bih mogla da go predizvikam da mi kaje ako izpita ne6to kam men

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    еми малко е курвенско,но се натискаи на всички момчета от компанията само не и на него...ако видиш че се сдухва нещо,тоест като се убедиш че те харесва обръщаи внимание само на него
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не,по-скоро би го отказала,ако има някакви чувства.Все пак ти нито си му показала,че го харесваш,нито нищо.И той ще си помисли,че не те интересува и ще се откаже.Това не е най-даобрия подход.Всъщност изобщо не е добра идея.
    По-скоро се опитай да бъдеш по-често с него,говорете си повече,покажи му по някакъв начин,че го харесваш,кажи му нещо от рода на "много ми е приятно с теб" и тогава и той ще покаже чувствата си към теб.Но не го карай да ревнува,защото ще се получи точно обратния резултат.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Едва ли ревността е най-добрия начин за да накараш някого да ти признае чувствата си.тва е ужасно нещо и много хора не искат въобще да присъства в отношенията им,така че гледай д ане го пораждаш на сила.А за да разбереш дали и той има нещо към теб почни да флиртуваш с него,да го провокираш,да му показваш с поведението си че не ти е безразличен или просто поговори с него!Но недей да го караш да ревнува,защото може да се получи обратния ефект и вместо да се сближите,да се отдалечите един от друг

Da revnuva ........ pfpfp tova e mn gadno no 6tom taka si re6ila dano da e za dobro za6toto po princip revnosta razvalq vsi4ko.Zna4i druj se mn dobre sus vsi4ko mom4eta pregru6tai gi pred nego zaka4ai se s tqh pred nego ako po4ne da se iznervq malko po malko zna4i ima 4ustva kum teb ama gledai da ne prekali6 mn s revnista da ne gi izturve6 ili da go zagubi6

Uspeh

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LaLaLaLaLa
    za6toto taka bih mogla da go predizvikam da mi kaje ako izpita ne6to kam men
    ОблечИ се с къса пола и деколте, разходИ се с него и му кажи, че всички мъже те гледат. Най-много да каже: "Как няма да те гледат, облякла си се като магистралка!"

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ама че тъпа стратегия... много по-добре ще е да му кажеш чувствата си, пък той да прави каквото знае
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    Град
    Sofia

Tova e naistina dobur podhod za6toto lubovta e revnost i revnosta e lubov

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV

Не съм съгласна!Ревността е една от причините поради които много двойки са се разделяли и че ревнуваш някого не винаги значи че го обичаш.По скоро изразяваш някакво чувство за притежание..Пък и тва чувство е ужасно...Кара те да се чувстваш несигурен,поражда съмнения,измъчва те...а едва ли който и да е било би искал неговта половинка или човека,който обича да страда.Един разговор винаги е много по-добър вариант било то за признаване на чувства или разрешаване на проблем

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

и ти и авторката на тази тема се скрийте някъде!

LaLaLaLaLa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}

KAV TI E PROBLEMA NE MOGA DA RAZBERA?kat ne ti haresva temata ne si iztiposvai mnenieto.6tom sam q napisala zna4i se nujdaq ot savet a ne ot njkvi nadufki det sa nad teq ne6ta,a ubedena sam gi pravi6 kogato si v bezishodica

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    че защо да ревнува? тва е гадно....
    I Agree!

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми първо се увери 4е те харесва и полсе го накараи да ревнува макар 4е нз зашто трябва да го караш да ревнува

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}

KAV TI E PROBLEMA NE MOGA DA RAZBERA?kat ne ti haresva temata ne si iztiposvai mnenieto.6tom sam q napisala zna4i se nujdaq ot savet a ne ot njkvi nadufki det sa nad teq ne6ta,a ubedena sam gi pravi6 kogato si v bezishodica
    по темата си личи,че ти си в безисходица от какъв съвет се нуждаеш не мога да разбера...защото го харесваш,искаш да ревнува...извинявай,но тъпо разсъждаваш,надявам се да е за момента!
    и нали се сещаш,че аз нямам никакъв проблем!Не аз съм тази,която незнае как да впечатли,че иска съвет и търси решението по този "ИНТЕРЕСЕН"начин..сама си решаваш! Пожелавам ти успех,наистина ще ти трябва,ако действаш така
    \/

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Предполагам, че имаш някой добър приятел в мъжки род. Накарай го да ти сътрудничи поне за един следобед. Хвани го за ръка и мини покрай приятеля си. Момчетата се чувстват кофти, когато виждат, че момичето, което преди малко е тичало по тях, бързо ги е сменило.

Ne moje li prosto da pogovorite,bez da go karash da revnyva?
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    "Има такава любов, която, стигнала до краен предел, изключва ревността" - Ларошфуко
    "В ревността има една част любов и 99 части самолюбие" - Ларошфуко
    "Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите" - Волтер
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

njma li drug na4in za da go nakara6 da ti priznae?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: da revnuva...no kak

kak da nakaram priqtel da revnuva(priqtel kam koito skoro razbrah 4e imam 4uvstva)btw mislq 4e i toi me haresva no ne sam sig.kajete mi kak da go nakaram da revnuva mnogooooooooo
    Немога да разбера каква е файдата

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да го караш да ревнува?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да де и аз тва питах по нагоре

LaLaLaLaLa
    Guest
    of nali vi kazah de.iskam da go predizvikam po njkav na4in da si priznae 4uvstvata.znam 4e moje da e tapo ama ne vijdam drug na4in

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да де и аз тва питах по нагоре
    Защото се страхува от отказ, а като види дали ревнува или не ще разбере може би дали момчето изпитва нещо към нея. ( Поне аз така си го обеснявам )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си