- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da revnuva...no kak
kak da nakaram priqtel da revnuva(priqtel kam koito skoro razbrah 4e imam 4uvstva)btw mislq 4e i toi me haresva no ne sam sig.kajete mi kak da go nakaram da revnuva mnogooooooooo![]()
![]()
![]()
че защо да ревнува? тва е гадно....![]()
za6toto taka bih mogla da go predizvikam da mi kaje ako izpita ne6to kam men
еми малко е курвенско,но се натискаи на всички момчета от компанията само не и на него...ако видиш че се сдухва нещо,тоест като се убедиш че те харесва обръщаи внимание само на него![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Не,по-скоро би го отказала,ако има някакви чувства.Все пак ти нито си му показала,че го харесваш,нито нищо.И той ще си помисли,че не те интересува и ще се откаже.Това не е най-даобрия подход.Всъщност изобщо не е добра идея.
По-скоро се опитай да бъдеш по-често с него,говорете си повече,покажи му по някакъв начин,че го харесваш,кажи му нещо от рода на "много ми е приятно с теб" и тогава и той ще покаже чувствата си към теб.Но не го карай да ревнува,защото ще се получи точно обратния резултат.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Едва ли ревността е най-добрия начин за да накараш някого да ти признае чувствата си.тва е ужасно нещо и много хора не искат въобще да присъства в отношенията им,така че гледай д ане го пораждаш на сила.А за да разбереш дали и той има нещо към теб почни да флиртуваш с него,да го провокираш,да му показваш с поведението си че не ти е безразличен или просто поговори с него!Но недей да го караш да ревнува,защото може да се получи обратния ефект и вместо да се сближите,да се отдалечите един от друг![]()
Da revnuva ........ pfpfp tova e mn gadno no 6tom taka si re6ila dano da e za dobro za6toto po princip revnosta razvalq vsi4ko.Zna4i druj se mn dobre sus vsi4ko mom4eta pregru6tai gi pred nego zaka4ai se s tqh pred nego ako po4ne da se iznervq malko po malko zna4i ima 4ustva kum teb ama gledai da ne prekali6 mn s revnista da ne gi izturve6 ili da go zagubi6
Uspeh![]()
ОблечИ се с къса пола и деколте, разходИ се с него и му кажи, че всички мъже те гледат. Най-много да каже: "Как няма да те гледат, облякла си се като магистралка!"Първоначално написано от LaLaLaLaLa
ама че тъпа стратегия... много по-добре ще е да му кажеш чувствата си, пък той да прави каквото знае
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Tova e naistina dobur podhod za6toto lubovta e revnost i revnosta e lubov
![]()
Не съм съгласна!Ревността е една от причините поради които много двойки са се разделяли и че ревнуваш някого не винаги значи че го обичаш.По скоро изразяваш някакво чувство за притежание..Пък и тва чувство е ужасно...Кара те да се чувстваш несигурен,поражда съмнения,измъчва те...а едва ли който и да е било би искал неговта половинка или човека,който обича да страда.Един разговор винаги е много по-добър вариант било то за признаване на чувства или разрешаване на проблемПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
и ти и авторката на тази тема се скрийте някъде!Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
![]()
KAV TI E PROBLEMA NE MOGA DA RAZBERA?kat ne ti haresva temata ne si iztiposvai mnenieto.6tom sam q napisala zna4i se nujdaq ot savet a ne ot njkvi nadufki det sa nad teq ne6ta,a ubedena sam gi pravi6 kogato si v bezishodicaПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
I Agree!Първоначално написано от SeXyTo_f
Еми първо се увери 4е те харесва и полсе го накараи да ревнува макар 4е нз зашто трябва да го караш да ревнува![]()
по темата си личи,че ти си в безисходицаПървоначално написано от LaLaLaLaLa
от какъв съвет се нуждаеш не мога да разбера...защото го харесваш,искаш да ревнува...извинявай,но тъпо разсъждаваш,надявам се да е за момента!
![]()
![]()
и нали се сещаш,че аз нямам никакъв проблем!Не аз съм тази,която незнае как да впечатли,че иска съвет и търси решението по този "ИНТЕРЕСЕН"начин..сама си решаваш!Пожелавам ти успех,наистина ще ти трябва,ако действаш така
\/
Предполагам, че имаш някой добър приятел в мъжки род. Накарай го да ти сътрудничи поне за един следобед. Хвани го за ръка и мини покрай приятеля си.Момчетата се чувстват кофти, когато виждат, че момичето, което преди малко е тичало по тях, бързо ги е сменило.
![]()
Ne moje li prosto da pogovorite,bez da go karash da revnyva?
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
"Има такава любов, която, стигнала до краен предел, изключва ревността" - Ларошфуко
"В ревността има една част любов и 99 части самолюбие" - Ларошфуко
"Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите" - Волтер
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
njma li drug na4in za da go nakara6 da ti priznae?
Немога да разбера каква е файдатаПървоначално написано от LaLaLaLaLa
![]()
Да де и аз тва питах по нагореПървоначално написано от koalka
![]()
of nali vi kazah de.iskam da go predizvikam po njkav na4in da si priznae 4uvstvata.znam 4e moje da e tapo ama ne vijdam drug na4in
Защото се страхува от отказ, а като види дали ревнува или не ще разбере може би дали момчето изпитва нещо към нея. ( Поне аз така си го обеснявамПървоначално написано от ziky
)