- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я сваля ??????
...помогнете ми моля ви се....как да я сваля ? от 2 дена е застанала на едно високо дърво...котката ми...много си я обичам.....женска сиамка...много е сладка, ша и качвам скоро снимка в интернет....моля ви даите ми савет как да я сваля ? Неиздържам без ея вече !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
С тухла 4ка
ако ни стани викай пужарната
а после линк кам снимката ша можи ли кат я смакниш
на темата и куца нещо...
И все пак ако е истина, примами я с храна.Все ще огладнее..Или се обади на пожарната.Сваляли са при мойто даскало 2 топки от 1 топола.
с един камък от тия по-големите в междуочието батко ше я свалиш от първия път..!
Първо си смени плочките в банята. После ше напраиш по една свирка и ще донесеш бира и тогаз ще ти кажем.
maina imam v momenta 3 kotki ot koito 2 sa malko i mi ebaha maikata a drugata e siamska kato tvoitai sega mial4i i e ujas da ti kaja use6tam kak nqkoq kotka 6e leti ....eb al osi e maikata
ka4va6 se na durvoto i q hva6ta6 ebal si go slelo napred
![]()
![]()
felacio za si4ki
хахахаххахаха ми ка4и се на дурвото и си я свали ве момкоlaynovoz
хахахахаххахахаххахаххахх ххах
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
еее ти направо изби рибата меен..качи се и я свали ако неможеш пробвай с пожарната иди до тия чичковци и кажи така и така пичове елате ми помогнете котката ми така и така и ако не ти ссе исмеят в лицето ше дойдат
ако не незнам просто я подмами с храна...разбирасе е женска (жените не са кой знае колко умни,както казвам аз две шепи глава и един пръс мозък
) и така...ако това непомогне с въздухарка през перушината или с куче от доло и тя ше си искара акъла и ше слей
![]()
Отноисно този коментар искам да кажа че мойте котета са 9 и се чуда ко да ги прая....... :SПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
sorry 4e otmenqm temata samo za malkoПървоначално написано от ziky
aide da gi prodavame delim 50 na 50 navitak li si maina ?![]()
![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
imash 9 kotki...mi zgotvi si gi....Първоначално написано от ziky
a be otnosno pojarnata...a be kyde e pojarnata be ?![]()
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
Е по колко да ги дам....по 20 стинки ли бах...мене ми е жал....подавам пръсче и те се плашат от него вместо да си играят.....![]()
Бацка ма ни съм гладен.....+ тва то тва колко е месо.....аз няма и да се наям.....само три са малко по големи...е не малко де баяПървоначално написано от JiMiTo
а другите са колкото бедята ми....
А за пожарната:Зимаш джиесема ти ако имаш разбирасе или домашен или какъвто искаш телефон и набираш1-6-0 демек 160 и един твърд (може и мек) чичка ти казва "ало добър ден пожарна незнам си кво и ти като бял човек му кажи така и така котката мни е на дървото много съм се притеснил и от там нататъка ти си знаеш...ако ти тегли майна след 1-2 часа пак се обади и ще е друг човек туковиш ти пуснал и се съгласил
но най добрия варянт е да си я свлиш сам...
![]()
zvynnah ..kazaha da izchakam ..................
Евалата....значи не съм толкова глупав по относно съветитеПървоначално написано от JiMiTo
Казах ти че ще стане....пичове са тия чичковци![]()
zatvoriha mi ...basi horata...obedna pochivka ?...nqkoi moje da igori...ili da mu umre kotkata ...ot glad ili ot chakane