- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- me4tata vi
kakav bihte iskali da e jivota vi kogato porasnete kakvo semeistvo iskate v balgariq li iskate da ostanete kakvo iskate da rabotite i t.n.
Бих искала да си остана в България и да живея някъде по черноморието ни (Варна или Бургас). Искам да работя нещо, свързано с туризма. Искам да имам 1-2 деца и да съм омъжена![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
mi az bih iskala da jiveq tuk v sofia ili nqkade po 4ernomorieto s priqtelq mi da si imame de4ica jivotinki i dohodna rabota
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от Ollas
![]()
![]()
е*ати и аз искам същото :P
![]()
Iskam da si jiveq v Bulgariq. Iskam dve deca- momche i momiche. Edno normalno semeistvo. Suprug, s koito da se obichame i uvajavame i dobra rabota, koqto da mi pomaga da vodq normalen nachin na jivot.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами видях много еднообразни отговори.съпруг/а,4ерноморие,1-2 деца
не искам ни6то да намекна...даже това което казвате е мнго хубаво
Аз примерно бих искал да патувам ...да пътувам из Българя пук кои знае може и в др държава ....
и аз така, само че искам 3 дечица - момиченце и момченце близнаци и още 1 момиче :P :PПървоначално написано от Ollas
P.S. аа и не искам да се омъжвам, а просто да живея с някой, щото ако спра да го обичам не ща да се развеждаме 5176239684 години
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Bih iskala da si namerq hubava rabora(za tova trqbva da se u4li),da nqma problemi(koeto e po4ti nevuzmojno) i mn lubov okolko men...Първоначално написано от Анонимко
ами аз бих искала да замина във Франция(понеже сега уча френски),да си купя малка къщичка в Марсилия или в Ница....искам да се занимавам с нещо,което да ми харесва...искам да срещна човек,с когото да се чувствам щастлива...хубаво е понякога човек да си мечтае....![]()
f@nt@zi@
Искам си некое девойче сладичко и да ми готви, да си живея тука в Пазарджик и да си се обичкаме и да живеем все прегърнати![]()
Любовта е по-силна от всичко
Да си имам 3(може и 4 ) дечица, да бъда моден дизайнер...
П.П. Мечтая да посетя Финландия, но едва ли някога ще се изпълни тази ми мечта![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Искам само здраве и щастие..Другото се купува...
Iskam da stana jornalistka,da si imam edno momi4ence i 6tastliv brak.
Живот в България като художник(колкото и мизерно да е искам да се посветя на това)...Две дечица и хубав мъж![]()
Бих предпочела да живея във Варна или евентуално в София.Ще се радвам ако се занимавам нещо свързано с телевизията,а може и в краен случай радиото...или мода.Да бъда с момчето,с което съм в момента.Да имам едно момиченце(след време),да нямаме проблеми с парите и да сме щастливи.Звучи като мечта,но нали трябва да се стремиш към нещо все пак.
Искам да си купя Драгунов, искам да се занимавам с реклама и да живея в някое село
Оръжеен манияк!
Здраве, щастие, семейство, да живея в София, да работя като готвач в някой ресторант и такива работи.
За деца не съм мислиш все още, но може 1, 2.![]()
Първоначално написано от malka zvezdi4ka
I az taka.
Malko 6te se otklonq ot temata no iskam da vi popitam mislite li 4e me4tite se sbadvat.Pitam vi za6toto v u4ili6te imaxme ese na tema "moite me4ti " i po povod eseto g-jata mi po literatura kaza "Stremete se kam me4tite si no mn vnimavaite kakvo si pojelavate za6toto me4tite se sbadvat".Ta misalta mi be6e mislite li 4e me4tite se sbadvat ako naistina silno go iskate i se stremite kam tqx![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
me4tite se sbadvat no edinstveno ako gi jelae6 mnogo silno i se stremi6 kam tqh
a otnosno temata az iskam da sam advokatka i da sam vav varna s 3-4 deca a moje i pove4ei maj koito da me obi4a i uvajava
Аз първо искам да направя кариера и след това да създам семейство.Смятам да следвам психология,а след като завърша да стана психоаналитик и да отворя собствен кабинет,а за останалото ще мисля по-късно.![]()
мечтая....за кво мечтая и аз не знам...искам да работя в козметична компания-да се занимавам с дерматологичните тестове и т.н...или да си имам аптека![]()
...Мечтая да си имам малко апартаментче, уютно едно такова....разхвърляноооо...а е аз си знам кво
Да имам приятел....по възможност един конкретен....за деца все още не мисля изобщо, нито пък за брак. И все пак в далееееечината някъде таааам се вижда същия този човек да ми се усмихва с момиченце на ръце
....леееле....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mi iskam da si ostana se oshte da si jiveq tuk v Bulgariq se pak tuk sam rudena i iskam ako oshte sme zaedno s moito gadje da jivem zaedno i da rabitim kfoto si iskame
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...