- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- me4tata vi
Всеки с мечтите си...Но аз имам наистина големи мечти, не искам да си остана просто един средно статистически човек, неискам да бъда просто някакаф татко...Имам амбиции за нещо голямо като да посетя много държави, да видя много хора на света, да посетя Япония, да видя най-известните сгради в света, да се развия в професионален план(да стана много добър китарист), да ходя по турнета, да видя много неща и с една дума предпочитам екстримни изживявания и динамичен не-еднообразен живот. Мястото кадето ще живея...незнам, но на стари години ще се заварна в България да изживея последните си години в моя роден край, и да разправям на внуците си "каф е бил дядо им едно време". искам също да видя и що е носталгия, да имам съпруга (Българка със сигурност, да се срещнем и да се радваме на живота, да си пада ненормална кат мене![]()
) Изобщо..Много мечти станаха
![]()
Много бих искала да пътувам. Има толкова много места, които само чакат да бъдат видяни. Честно казано и аз нямам някакви мечти от сорта на 4 деца и съпруг. Сега единствено ми се иска да съм по-свободна. Искам да съм сама и да се отдам малко на купона! \/ Друго не ми трябва сега! Пък после както дойде...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ami za kakvo si me4taq... za hubava rabota (ne 4e q slagam na p1rvo mqsto, prosto za neq se setih p1rvo) osven tova iskam detence - edno ili dve nqma zna4enie. m1j ne iskam. te vs16nost i de4icata moje da osinoveni... neznam za6to, no ne si predstavqm jivota s m1j. nqkakvi si tam vr1zki moje, oba4e opredeleno ne i ne6to seriozno...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ха защо трябва да мислиме за бъдещето още от сега то каквото си е писано да стане ще стане ние едва ли можеме да промениме нещо но все пак по темата ще кажа че а3 си мечтая да се събера с едно момче а моята best фр с най добрия му прител за сега е това е мечтите са хубаво нещо нали \/ \
/ \
/
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
iskam da si jiveq v balgariq se pak sam balgarka![]()
az bih iskala da jiveq v bg v nqkoi hubav grad da sym omyjena,da imam 1-2 deca,da rabotq ne6to svyrzano s programirane ili web-dizain, no nai iskam da ida v egipet i da vidq kolosalnite bogatsva koito se kriqt tam
еми.. искам нормален живот, да имам пари, за да задоволявам нуждите си, но и прищевките си![]()
искам да си имам любящ съпруг и едно-две дечица![]()
предпочитам да си живея тук, харесва си ми и нямам намерение да емигрирам някъде другаде...
искам да работя нещо, което да ми доставя удоволствие.. примерно .. психолог..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Kudeto i da zamina, bih iskala da se vurna tuk, v Bulgaria, za6toto sum sigurna, 4e nikude nqma da e su6toto..pone sega taka razsujdavam. Iskam do sebe si muj, s kogoto da se razbirame, obi4ame uvajavame, iskam da suzdam edno harmoni4no semeistvo, da imame dostatu4no pari i dobyr jivot. trudno izpulnimo..
moq nevinnost i greh.....
saglasqm se sas teb samo za moden dizainer, az iskam da imam edno detence i da jiveq i rabotq v 4ujbina(ili v bg,no predpo4itam v 4ujbina)Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
mi znachi i az iskam da sym m0dna dizainerka s 5/6 butika,n0 ne v Bylgariq,a primern0 v Amerika .... 0myjena za nqkoi sladur s muskulchetas 1 dete ( mn bih iskala m0michence )
i taka .... n0 edva li shte stane ...
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
a pyk az iskam da sym 6tastliva i vs okolo men sy6to...da si jiveem v mir i razbiratelstvo...no ne i da sku4aem,abe izmisleni raboti...![]()
Значи в бьдеще си нямам и на представа какво мога да работя,далечни са ми тези мисли.Но да речем,че искам да работя в сферата на мениджмьнта.Всьщност аз това и ще уча в скоро време.Задьлжително ще си остана в Бьлгария,обичам си я и тук сьщо има вьзможности.Ще сьм много щастлива ако един ден имам едно хубаво и щастливо семейство,но деца-не.Не мога да си представя да дундуркам някво бебе и да нямаам миг спокойствие от него.Поне на този етап така мисля.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
iskam da vlezna v UNSS da sre6tna muja na me4tite si...Da stana s4etovoditelka,da jiveq v boqna da karam BMW X5 i da imam 1 momi4ence i semeistvoto mi da e jivo i zdravo ni6to pove4e
P.S.kolko sum skromna samo....![]()
От всичко знам само,че искам да си остана в България,другото времето ще го покажеПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
моита мечта беше преди 5 дни да го правя с 3 мацки и се збьдна \/
Като семейство .. нямам идея,но знам,че искам да си остана в България и по - точно в София все пак тук съм родена.Нямам нищо против да пообиколя света,но искам да си живея тук![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
аз пък се надявам само да успея да изживея живота си по най-добрия възможен (според мен) начин, така че когато дойде да умирам да погледна назад и да си кажа че е било прекрасно..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Искам да ме отвлекат извънземните... Сериозно, искам да полетя в космоса. Сигурно е много яко да си там, където е едно такова тихо и спокойно...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
искам Мартин.. и 1 дете-момиченце-Калина (може и 2 -Калина и Явор)
искам...приятели,на които да имам доверие
искам..да работя нещо,което наистина ми е приятно
get off.
normalen jivot iskams hubava rabota.. i segashnite mi fr da sa s men i togava :P
Искам да съм в България, да имам малка рекламна агененция, да живея с любимия и да си имаме дечицааХубаво си помечтах
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
искам да съм лекаркащастливо омъжена с 3 деца - момченца
ии да си живея в Б-я нз в кой град..
moje li da mi kajete kade v1v varna ima u4ili6ta za modni dizaineri sled 7 klasi neznam kak moga da polu4a tazi informaciq
![]()
:P
Mnogo sa vi ograni4eni me4tite be hora.. Vie po skoro ste realisti otkolkoto me4tateli..
Az me4taq da suzdam sobstwena avtomobilna kompaniq, me4taq da stana gennen injener, me4taq da kloniram, me4taq da otida v kosmosa, me4taq da pojiveq v sibir, me4taq da sko4a s para6ut... takiva razni me4ti...