- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- me4tata vi
Az pak si mechtaia da stana futbolistche i da igraia za Inter, no tova niama da stane shtot ne sam tolkova dobar, a i veche mi e kasno da hodia da treniram![]()
Искам да си остана в Пловдив, да имам ветеринарен кабинет и с мъжа ми да имаме 2 деца и няколко животинчета.
Искам да обиколя България.. Доста места по света.
Да бъда в не малко страни. Да науча английския...
Да се реализирам в някоя професия.. Да бъда с приятеля ми до края на нищожното ми съществувание. Да имам дом който да е обзаведен страхотно..
Да имам семейство с това момче.. и да сме здравиии, а парите са преходно нещо..., но също толкова и нужни. Така, че нека да си ги имам!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Da se sdobiq nai-posle s kitara i da jiveq v nqkoiq ku6ti4ka na plaja i po cql den da svirq....
Дъ бест аватар от галерията
Аз пък искам да живея в Маями, да ме приемат право догодина....ех мечти
Искам да направя страхотна кариера и бизнес, изобщо да преуспея професионално, това е много важно за мен. Също така да имам голяма и готина вила където да живея с любовницата си![]()
AZ ISKAM DA JIVEQ V NQKOE MALKO GRAD4E KADETO DA NQMA KUKI ISKAM DA IMAM GOLQM DVOR S DOMATI ISKAM DA IMAM GOLQMA LABORATORIQ ISKAM DA IMAM KAMION ISKAM DA NQMAM DECA ISKAM PRIQTELQT MI DA NE E V ZATVORA ISKAM RODITELITE MI DA SI JIVEQT V BG ISKAM VSI4KO DA E KAKTO SEGA SAMO S GORENAPISANITE PROMENI
az iskam da byda 6tastliva prosto,da namerq mom4eto,koeto 6te me obi4a i az 6te obi4am,togava nqma da me byrka nito kade jiveem nito nishto...e drugo si e ako jiveem po 4ernomorieto,tova 6te si e nqkakyv plus..![]()
To reign over the world![]()
180- бан на профил 2 т.
Iskam da s1m 6tastlivo om1jena za sega6niq mi priqtel s1s 2 deca...da jiveq k1deto si jiveq sega ili v nqkoe blizko malko grad4e i da s1m friziorka![]()
Единственото ми желание е да бъда обичана и обичаща, другото не е от значение
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
моята ме4та е малко по конкретна...
1. Да живея в родния си град (Бургас)
2. Искам да имам собствен тунинг гараж и главно да права коли
3. Двуетажна вила в малкото село Странджа (намира се в планината Странджа)
4. Жена с която да споделя вси4ко това
Нещо неуловимо...![]()
mm da iam jena - qka molatka \/ .da sum jiv i pari da ima
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Значи мечтата ми е да живея некъде в чужбина (туй ше стане скоро). Така да си идвам понякога в БГ и да прая нелегален бизнес- сводничество, обири на банки, наемни убийства- и никой нема да подозира![]()
Кирилица ис нот дед!
Леле...и аз натам съм се насочила...Първоначално написано от fashion_f
Аз имах една мечта-да стана адвокатка или съдия,да си живея тук в София,да живея сама с детето си,да живея в квартал Манастирски ливади и да карам пежо 307-червено.
Сега мечтата ми е да съм полицайка(униформена),да живея сама с детето си,но не в Манастирски ливади и да не карам пежо 307![]()
Имам и още една мечта,но тя няма как да се сбъдне,защото вече е късно.Да стана пилот от Формула 1.Също така искам да стана пилот на самолет,но е невъзможно,заради астигматизма ми.
А за децата сега искам да имам близнаци-момиче и момче.
Ебаси 14 години в тоя форум
Еми мечтата ми е да НЕ живея в България - първо това искам,защото тука за 14 години съм изпитала непоносима болка,която трудно ще преглътна.Искам за сега да се изуча доколкото мога и имам желание,искам като порасна да помагам на хората,защото знам колко е гадно да си депресиран,да не искаш нищо,да те боли,да си обиден...Искам да имам прекрасно семейство с 2 деца и съпруг,който да уважава чувствата и желанията на другите.И да си живеем в обиконвена къща,но да бъдем щастливи![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
еми определено не искам да живея в България не искам да работя тук само да си завърша образованието тук искам.После ще отида в някоя спокойна държава,ще си направя бизнес с туризъм и ще си създам хубаво семейство с 2 дечица.Ще си имаме къща такава като теяя американските по филмите такива едни хубавки хах ще си имаме много животинки иии ще ни е супер и спокойно.
Поне тъй искам пък дано да стане \/
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
да съм милярдерка ..другото ще си го купя![]()
Първоначално написано от Анонимко
Деа знам , В България , да работя като Ел. Инжинер или нешо от сорта , Семейство , Свободно време , WWE , Риболов ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Оооооооо, аз само да стана на 18 и се изнасям в Германия или Австрия... Там ше се оправам (някак си...) иначе другото... семейство, деца, прилична работа... разбирате ме
![]()
И ако някога, след много време,
от този свят си идеш сам, без мен,
ще плача дълго - месеци, години,
защото ще ми липсваш всеки ден…
moita me4ta e mn po razli4na ot va6ite-ot vsi4ko nai mnogo iskam da se zapoznaq nqkoi den s bil ot tokio hotel ama stra6no mn iskam![]()
i dr e da spe4elq 6 ot tototo
![]()
Ааа и аз това искам!Освен това искам да срещна някой ...Първоначално написано от SUGAR_F
![]()
абсолютно нематериална (за съжаление е свързана с пари както почти всичко в тоя свят)
иначе конкретно искам да пътувам, много да пътувам - да видя колкото се може повече места по света - все пак се живее само веднъж и мерцедеси, къщи и тем подобни са преходни нещане искам такива простотии, а само достатъчно пари за да обикалям по латинска америка и островите с любим човек... ех мечти, за всеки (както се казваше в една реклама)