.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Тема: me4tata vi

Guest
    Az pak si mechtaia da stana futbolistche i da igraia za Inter, no tova niama da stane shtot ne sam tolkova dobar, a i veche mi e kasno da hodia da treniram

Град
    У дома пред компютъра
    Искам да си остана в Пловдив, да имам ветеринарен кабинет и с мъжа ми да имаме 2 деца и няколко животинчета.

Искам да обиколя България.. Доста места по света.
    Да бъда в не малко страни. Да науча английския...
    Да се реализирам в някоя професия.. Да бъда с приятеля ми до края на нищожното ми съществувание . Да имам дом който да е обзаведен страхотно..
    Да имам семейство с това момче.. и да сме здравиии, а парите са преходно нещо..., но също толкова и нужни. Така, че нека да си ги имам!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Da se sdobiq nai-posle s kitara i da jiveq v nqkoiq ku6ti4ka na plaja i po cql den da svirq....
    Дъ бест аватар от галерията

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Аз пък искам да живея в Маями, да ме приемат право догодина....ех мечти

Град
    Варна
    Искам да направя страхотна кариера и бизнес, изобщо да преуспея професионално, това е много важно за мен. Също така да имам голяма и готина вила където да живея с любовницата си

Град
    OUT OF SPACE
    AZ ISKAM DA JIVEQ V NQKOE MALKO GRAD4E KADETO DA NQMA KUKI ISKAM DA IMAM GOLQM DVOR S DOMATI ISKAM DA IMAM GOLQMA LABORATORIQ ISKAM DA IMAM KAMION ISKAM DA NQMAM DECA ISKAM PRIQTELQT MI DA NE E V ZATVORA ISKAM RODITELITE MI DA SI JIVEQT V BG ISKAM VSI4KO DA E KAKTO SEGA SAMO S GORENAPISANITE PROMENI

az iskam da byda 6tastliva prosto,da namerq mom4eto,koeto 6te me obi4a i az 6te obi4am,togava nqma da me byrka nito kade jiveem nito nishto...e drugo si e ako jiveem po 4ernomorieto,tova 6te si e nqkakyv plus..

To reign over the world
    180- бан на профил 2 т.

Супер фен
    Iskam da s1m 6tastlivo om1jena za sega6niq mi priqtel s1s 2 deca...da jiveq k1deto si jiveq sega ili v nqkoe blizko malko grad4e i da s1m friziorka

Град
    в мечтите ти
    Единственото ми желание е да бъда обичана и обичаща, другото не е от значение
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    моята ме4та е малко по конкретна...

1. Да живея в родния си град (Бургас)
    2. Искам да имам собствен тунинг гараж и главно да права коли
    3. Двуетажна вила в малкото село Странджа (намира се в планината Странджа )
    4. Жена с която да споделя вси4ко това

Нещо неуловимо...

mm da iam jena - qka molatka \/ .da sum jiv i pari da ima
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Значи мечтата ми е да живея некъде в чужбина (туй ше стане скоро). Така да си идвам понякога в БГ и да прая нелегален бизнес- сводничество, обири на банки, наемни убийства- и никой нема да подозира
    Кирилица ис нот дед!

Цитирай Първоначално написано от fashion_f
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Бих искала да си остана в България и да живея някъде по черноморието ни (Варна или Бургас). Искам да работя нещо, свързано с туризма. Искам да имам 1-2 деца и да съм омъжена
    е*ати и аз искам същото :P
    Леле...и аз натам съм се насочила...

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Аз имах една мечта-да стана адвокатка или съдия,да си живея тук в София,да живея сама с детето си,да живея в квартал Манастирски ливади и да карам пежо 307-червено.

Сега мечтата ми е да съм полицайка(униформена),да живея сама с детето си,но не в Манастирски ливади и да не карам пежо 307

Имам и още една мечта,но тя няма как да се сбъдне,защото вече е късно.Да стана пилот от Формула 1.Също така искам да стана пилот на самолет,но е невъзможно,заради астигматизма ми.

А за децата сега искам да имам близнаци-момиче и момче.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Голям фен
    Еми мечтата ми е да НЕ живея в България - първо това искам,защото тука за 14 години съм изпитала непоносима болка,която трудно ще преглътна.Искам за сега да се изуча доколкото мога и имам желание,искам като порасна да помагам на хората,защото знам колко е гадно да си депресиран,да не искаш нищо,да те боли,да си обиден...Искам да имам прекрасно семейство с 2 деца и съпруг,който да уважава чувствата и желанията на другите.И да си живеем в обиконвена къща,но да бъдем щастливи
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

еми определено не искам да живея в България не искам да работя тук само да си завърша образованието тук искам.После ще отида в някоя спокойна държава,ще си направя бизнес с туризъм и ще си създам хубаво семейство с 2 дечица.Ще си имаме къща такава като теяя американските по филмите такива едни хубавки хах ще си имаме много животинки иии ще ни е супер и спокойно.
    Поне тъй искам пък дано да стане \/
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Guest
    да съм милярдерка ..другото ще си го купя

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да съм милярдерка ..другото ще си го купя

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Деа знам , В България , да работя като Ел. Инжинер или нешо от сорта , Семейство , Свободно време , WWE , Риболов ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    CiTy Of HeLl
    Оооооооо, аз само да стана на 18 и се изнасям в Германия или Австрия... Там ше се оправам (някак си... ) иначе другото... семейство, деца, прилична работа... разбирате ме
    И ако някога, след много време,
    от този свят си идеш сам, без мен,
    ще плача дълго - месеци, години,
    защото ще ми липсваш всеки ден…

moita me4ta e mn po razli4na ot va6ite-ot vsi4ko nai mnogo iskam da se zapoznaq nqkoi den s bil ot tokio hotel ama stra6no mn iskam i dr e da spe4elq 6 ot tototo

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от SUGAR_F
    i dr e da spe4elq 6 ot tototo
    Ааа и аз това искам!Освен това искам да срещна някой ...

Супер фен
    абсолютно нематериална (за съжаление е свързана с пари както почти всичко в тоя свят)
    иначе конкретно искам да пътувам, много да пътувам - да видя колкото се може повече места по света - все пак се живее само веднъж и мерцедеси, къщи и тем подобни са преходни неща не искам такива простотии, а само достатъчно пари за да обикалям по латинска америка и островите с любим човек... ех мечти, за всеки (както се казваше в една реклама)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си