Абе я се осъзнайте всички !!! Кви глупости говорите на момичето, излишна депресия. Миличка, въобще не се впечатлявай от това, което си прочела до момента от всички "съветници".Живеем в 21-ви век, а аз с всеки изминал ден се убеждавам колко заблудени овчици има-порастнете ! Нищо лошо не е направило детето, даже обратното.Миличка, продължавай щом ти харесва и въобще не се чувствай гузна - ти сигурна ли си, че гаджето ти не прави същото?На твое място аз не бих била.Няма мъж, който да е верен за цял живот(не съм казала,че ще се омъжваш за него,но все пак това е факт).Може би с този пост ще провокирам много от вас, но моето мислене над нещата е такова.В крайна сметка аз не съм много по-голяма на възраст от вас,но имам много по-различно мнение.Не разбирам значението на изказвания като "Влюбена съм", "Обичам го", "Не знам дали ще мога да живея без него". Може би защото все още не ми се е случило да обичам някого.А честно да си призная и не искам. Не искам да обичам така, както обичате вие. Да не мога да си представя живота без Него !!! Не мисля,че някои мъж заслужава това. Опитвам се да съм реалистка, а също така се опитвам и правя всичко възможно да не се поддавам на чувства.Защо ли? Ами защото от това боли. Когато се поддаваш на емоциите не преценяваш нещата реално,от което си навличаш сериозен конфликт със себе си.
Малко разводних нещата, но накрая ще кажа само, че аз имам връзка с двама мъже и въобще не ми пука.Чувствам се добре в кожата си и никой не може да ме убеди, че съм курва.Всеки си прави своя избор.Както добре знаете човек изневерява, когато нещо му липсва в една връзка.След като мен един мъж не може да ме задоволи(нямам предвид само сексуално разбира се) не виждам какво може да ме спре да компенсирам тези липси.
Миличка, пак ти казвам - Ако ти харесва да флиртуваш - прави го и бъди силна,за да отблъснеш атаките на всички страхливци, които ще те накекат курва.