- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trupkata q nqma
znachi ima edin problem hodq s edno momche ot 2 meseca hubavo ni e obichkame se , no sqkash trupkata ot nachaloto izchezna iskam da q vurna sled edna sedmica zaminavame na lager na sozopol toi sushto shte idva kajete kakvo da napravq che da vurna onazi trupka i pak da sme kakto otnachalo obicham go v tova sum sigurna napulno kajete pls ?!![]()
Не мисля, че връзката ви има реално бъдеще, щом само след 2 месеца сте си омръзнали. Ако в началото на връзката ви тръпката е угаснала, дори да я върнеш, сигурно пак ще изчезне така бързо.
Иначе...седнете да си говорите само двамата. Яките разговори са важна част от тръпката. Ако не можете да завържете такъв....
Mnogo rqdko mojesh da vurnesh trupkata, koqto si izpitvala v nachaloto. Vse pak togava vruzkata vi tukmo e zapochvala i vi e bilo mnogo po-interesno da se opoznaete. Sega veche se poznavate, znaete kak bi reagiral drugiq. V tova, che trupkata q nqma ne vijdam nishto losho. Malko sa tezi dvoiki, koito sa uspqli da q zapazqt. A shtom si sigurna v lubovta si ne go gubi i si prekaraite dobre.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
vij az ne kazvam che mi e omruznal ili ne go obicham no prosto lichi si promqna ot sreshtite ni predi i sega az pak si go obichkam i toi men vsichko si e super no mi se shte da e pak kato predi !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не може да е като преди.
tRUDNO E DA SE VURNE TRUPKATA DAJE MOJE BI NEVUZMOJNOaKO TRUPKATA Q NQMA ZNA4I STE SI UMRUZNALI
Евала =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
[-o< [-o< =D> =D>
dobre trupkata q ima vsichko si e veche normalno govorihme s nego dnes i vsichko si e super !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Zdravei!Vij mnogo e slojno tova ne6to za6toto ni6to nemoje dsa e kato otna4aloto!I na men mi se e slu4valo vinagi e taka sus vsi4ki vruzki...Otna4alo super mnogo vnimanie a posle ima pak vnimanie no nqma tolkova interes..kolkoto i da e jalko e taka...
Jalko e no e fakt!![]()
![]()
emi maina opitai se obli4ai se po sexy ei takiva raboti obra6tai mu pove4e vnimanie i moje da uspe6 uspeh![]()
felacio za si4ki
amiii veche skusahme i sega hodq s drug mersi vse pak za suvetite love {}{}
vij sega trypkata ne 4e e iz4eznala a prosto moje bi pravite edno i sy6to kogato ste zaedno raznoobrazqvaite !
tova e edno ot nai-vajnite ne6to raznooorbazieto
aide Uspeh!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
mersiii