- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам един въпрос, задавам го тук защото незнам каде другаде.
Една вечер с моите колеги ,си зададохме един много интересен въпрос.
Ние стигнахме до някакво заключение ,но все пак ми е интересно и вашето мнение ,по въпроса ,не се бъзикам .
Въпроса ми е:На едно месечна връзка ,ако не е заради секса ,за какво е? Като имаме предвид ,че говорим за зрели хора навършили 18 .
Кой е казъл, че една връзка като е на месец всичко трябва да опира само до секс? Не че без него може, но все пак има и по-важни неща от него. Примерно значи може просто с този човек да си допадате страшно много.. да имате прекалено много общи черти или обратнотоДа искате повече да се опознаете един друг, а не както се казва от главата за краката и в леглото
![]()
И това са само примери за другите неща може и сами да ви хрумне![]()
Аз съм това, което ти никога няма да бъдеш!
само за 1 месец?Първоначално написано от NightDancer
Какво се чудиш?? Никой не е казъл, че връзката е само за месецПървоначално написано от Анонимко
Така че след това всичко си продължава...
mi az go razbiram che se nablqga na tova che vruzkata trae tochno jedin mesecПървоначално написано от жорро
Е да ама с опция за продължаване е майПървоначално написано от Анонимко
Иначе връзка се месец си е чисто проба яко секс
![]()
![]()
Извинявам се много,нямам предвид ,че връзката трае един месец ,а че е минал един месец от нея и продължава още.
Neshto ne shvashtam kakvo ni pitash? Vuprosut ti ili e dosta neqsen ili e glupav.
ami ako si samo ot mesec s nqkogo parvo tova dale4 ne moje da se nare4e vrazka.... i ako prez tozi mesec ne ste pravili seks i tn vreme bla bla- zna4i se opznavate i celta ne e samo za seksa.A ako ot na4aloto na tazi improvizirana "vrazka" o6te si pravite seks, zna4i e prosto za seksa. I v 2ta varianta nqma ni6to lo6o- razni hora, razni ideali.![]()
Зрелите хора търсят разговори, приятелство, опознаване, но и секс. Според мен зрелите хора поне до месец ще се желаят толкова много, че ще правят секс, дори да са решили да изчакат.
Еми какъвто е смисъла на всичко баси...
Много се дразня на хора, който казват че имат "връзка" с момиче, вече еди колко си време... еми колко пъти сте се виждали? Като сте се виждали, какво сте правили? Дали е точно само секс и натискане или просто така, защото ви е приятно заедно. Това е същото, като колко изкарваш с приятеля си? Ми около седмица две... Е, сега една забивка в дискотеката и после някакво лафче в чата, не е връзка според мен. Няма значение на колко си години. Пак се правят детински работи, като да задавате такива въпроси. Явно, щом е за 1 месец връзката, е само за секса. За какво друго ще е? Голямата любов, ама след няколко седмици ще ми омръзне, айде оп.. друга голяма любов. Хубаво, в този свят наистина има мн любов, ма па чак толкова. Погледнете реално на нещата... целата е просто сексуално задоволяване на някакви си там инстинктивни нужди. Според мен човек е зрял, тогава когато бъде само с една /нали за женският пол един/. Това ни различава от животните, иначе какво? Просто хващаме някаква от стадото и я почваме. Пине ни, намираме друга и така до кога?
И все пак си е съвсем нормално това, вързка за един месец да е само за секса...
Don't hate me, I'm just blind.
Защо пък точно зрелите хора да правят секс не разбирам.Зрелият човек даже не бърза,той изпитва привличане,но не е особено зрялона 2-рата среща да сте в леглото.Зряла е връзката,при която сексът не идва първият месец,а доста по-късно.Все пак,ако имате намерение да сте повече време заедно е по-добре да се опознаете,да знаете какво ще се хареса на партньора и да сте сигурне,че сексът ще е добър.Ако се изч***те на втората среща ме съмнява връзката да е дългогодишна,просто защото няма да сте си и толкова интересни.
Не си права. Зрелите хорa могат да искат сериозна връзка и да правят секс 1 седмица след първата си среща /визирам себе си/. Зрелите хора са наясно с желанието си за секс и признават, че сексът им харесва. Зрелият човек не отделя секса от любовта.Първоначално написано от krem4et0
=D> \Първоначално написано от NightDancer
/ =D> =D> =D>
=D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Това прилича на приятелство, не на връзка. Връзката е приятелство+физически контакт+романтични чувства. Ако няма привличане, а само искате да се опознаете, връзка не може да има.Първоначално написано от NightDancer
Общо взето,първо жорро е мъжко име и аз съм момче.
И второ аз не визирам точно определена връзка в случая , а имам предвид по принцип каде е идеята ? Защо нещата са такива . Нашето заключение беше ,че в началото на връзката нещата са съвсем импулсивни . Една разходка в парка ,едно докосване една целувка .Всичко е на съвсем друго ниво до момента в които опознаеш човека до себеси. След това нещата от тая гледна точка стават малко скучни.![]()
E, ne e tochno taka. Vajno e da zapazish romantikata. Razbira se ne vsichki go umeqt. Az naprimer moga da se chuvstvam s nqkogo sushto tolkova romantichno nastroena i na 5-q mesec, stiga da mi e dobre s nego. Puk i kato opoznaesh choveka veche udovolstvieto idva i ot drugi neshta,ot vzaimnostta, ne samo kato v nachaloto s romantichni razhodki.Първоначално написано от жорро
Ами на теб може и да ти прилича и на приятелство, обаче аз не съм казъл ,че е трябва да има секс! И самисли се секса ли е най-важното в една връзка??Вярно е че първия месец ако не сте правили секс.. малко са съмнителни нещата и никога може да не опрете до него, но все пак... в началото все пак трябва да разбереш с кой ще си легнеш нали??Първоначално написано от `Death`Whore`
А това не става с:" Ела да те пробвам!"
А колко отлагате първата целувка?
зависи от хората дали ще стане скучно..... ако те просто не са един за друг нямат нищо общо в интереси така нататък е нормално да си станат скучни... ако не са достатъчно креативни за да поддържат разнообразието в една връзка пак няма да се получи.... и както казах най вече си е до човека интересно на мен как не ми е доскочал моя приятел вече 2 години и половина почти.....Първоначално написано от жорро
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!