- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kum momi4etata
momi4eta kade obi4ate pove4e da svurshva mom4eto
v smisul ako e s prezarvativ vutre v vas ili puk da izcapa korem4eto ili ...
na drugo mqsto
Ако момичето не взема противозачатъчни, забравете глупостите с празнене по него. Без хапчета - с кондом - вътре в него или в устата И.
Пиша в поне пета такава тема, но обичам върху дупето ми, върху корема, макар че получавам обрив на коремчето...или вътре.
Az licho sym malko gnusliva i predpo4itam da ne e varhu men vapreki 4e na gajeto si davam ot vreme na vreme da si izbira nqkyde bez liceto oba4e :P
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Lichno az predpochitam vatre v men kato e bez guma,tai kato izpolzvam protivozachatachni i ne se pritesniavam.
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Мда и аз пия хапчета, обичам да свършва в мен, особено ако се случи и двамата да свършим по едно и също време. Но после ми е супер кофти - като се изправя и то всичко изтича, и едвам сварвам да отида до тоалетната.. Кофти е. Или пък ми се е случвало на другия ден като се събудя, ставам, навеждам се и то пак изтича... Направо мн кофти. Затова предпочитам да свършва върху мене, по коремчето ми, по гърдите ми, да го размазва по тялото ми. Е, или в устата ми - също е готинко.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Bih predpo4ela s kondom vutre no ima risk...![]()
Pole protivoza4atu4ni![]()
Я си бий един комбал и ще разбереш![]()
S prezervativ, vutre v men.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз лично не обичам по тялото ми да се празнят..с презерватив!![]()
ako e bes prezervativ obi4am da mi se izprazva v ustata![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Противозачатъчните не се пият след акта.Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
mi kogato e s prezervativ vutre v men
a bez vurhu gurdite i korem4eto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да си свършва в презервативът или в мен и тъй като секс без презерватив не правим-остава само 1 вариянт в кондома!
Първоначално написано от `Death`Whore`
Dobre de ...
ili tam akkvoto se zima sled akta![]()
hm kogato pieh protivoza4ata4ni svar6va6e v men....no posle naistina pada6e golqmo tar4ane do banqta![]()
sega kogato en pie svar6va v prezervativa dokato e v men....
a ina4e predporitam da se svar6va po tqloto mi....![]()