.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi

Nai-dobrata mi fr mai ne iska da sam 6tastliva?

HI!Imam edin mn gaden problem!Predi nqkolko mes namerih nai-dobrata si fr!Tq e gotina,dobra,malko intrigantaka,ama vse pak mi e fr!Vs varve6e ok,dokato biv6toto mi gadje ne6to se doseti za mene!Az i kazah 4e ima 6ans otnovo da bada s nego,za6toto vse o6to go obi4am i t.n!Kazah i toi kakvi ne6ta e kazal i..!Tq otna4alo kaza brao mnogo se radvam,nai-setne 6e bade6 6tastliva!NO az kazah 4e vse pak tova mom4e mn me narani,i 4e ni6to nqma da pridpriemam!Sled 15min edno dr mom4e oba4e mi kaza 4e imam 6ans s biv6toto si gadje i az mu pratih sms da se vidim i mai vsi4ko 6e se naredi!Ama my best fr e protiv!Kaza 4e ne iskala da sam s nego,za6toto sam 6tqla da q zabravq,da q namrazq(dori )i nekvi takiva!Kvo mislite tq istinska priqtelka li mi e ili...?
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Prosto ti e zavidila 4e ti 6te si 6tastliva i 4e 6et se vurne6 pri biv6iq si.Ne i obru6tai vnimanie gledai napred gledai na teb da ti e hubavo ustaviq tq sama 6te te potursi Usleh mila

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тя вероятно си няма гадже и си мисли че ако се съберете с бившия ще я забравиш,няма да прекарвате достатъчно време заедно и евентуално се е почувствата самотна.Наистина,малко егоистично от нейна страна,но това не значи че не ти е истинска приятелка.Пговори с нея,кажи й че факта че си имаш приятел няма да промени взаимотношенията ви,че пак ще излизате заедно и т.н.Ако наистина иска ти да си щастлива ще те разбере

Голям фен
    Бих казала ЕГОИЗЪМ!!!Въпреки че ти е добра приятелка не може да постъпва така-а именно защото ти е такава трябва да те подкрепи и вместо да се противи да ти обясни че не иска да се очуждавате.Може би наистина ти завижда.Поговори с нея!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

:)

ами може и да ти завижда обаче все пак ти ще прекарваш повече време с него ..и .. наистина може малко да я позабравиш.. така че тя си е права от части.. и в момента мойта наи добра фр. има приател.. ии така си е.. много по малко време ми отделя на мен отколкото на него..

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    spored men ne ti e tolkova dobra priqtelka!no 4estno da ti kaja i az nz!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми това наистина е гадно спрямо тебе .Мила никои не може да ти помогне освем ти самата ти си знаеш ти си избираш

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Тя вероятно си няма гадже и си мисли че ако се съберете с бившия ще я забравиш,няма да прекарвате достатъчно време заедно и евентуално се е почувствата самотна.Наистина,малко егоистично от нейна страна,но това не значи че не ти е истинска приятелка.Пговори с нея,кажи й че факта че си имаш приятел няма да промени взаимотношенията ви,че пак ще излизате заедно и т.н.Ако наистина иска ти да си щастлива ще те разбере
    така е!
    f@nt@zi@

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Мила, момиче за приятелка недей да търсиш. Най - малкото което е , такава не съществува и то не, защото само аз не съм я намерила. Жените сме завистливи. Това, че ти си щастлива, а тя не е я изгаря отвътре. Предпочита всички да са като нея-самотни и нещастни. Един съвет: Момчетата са много по - добър избор за споделяне в трудни моменти. Винаги ще те изслушат и няма да ти дадат грешен съвет.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Тъпа завистлива кучка...Не че нещо ама...щом вместо да се радва за теб ти прай мръсотии...
    ---NEXT-->
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Oh zashto li nqmam priqtelki a samo priqteli .. !?!?!?! twa momichetata ne sme hora!tq taq ne e priqtelka .. basi !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    така е!
    по-добре не бих могла да се изкажа по тоя въпрос
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Da ti kaja, az sushto si mislq, che moqtq nai-dobra priqtelka ne iska da sum shtastliva. Vinagi, kogato haresvam momche, ili imam gadje, tq samo go pljue, che bil neshtastnik, a za kapak predvijda sled kolko vreme shte skusame i kato se razdelim pobedonosno kazva: vidq li, nali ti kazah, vse edno vsichko se e sluchilo zashtoto tq taka e reshila. Mislq si, che nqkoi hora kato sa nezadovoleni ot jivota iskat i ti da si kato tqh. Gadno e.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Oshte v nachaloto kogato prochetoh che bila intrigantka mi stana qsno shto za chovek e izobshto i trqbva da znaesh che takiva hora ne mogat da budat priqteli na nikoi osvenm na sebe si! Tova che si shtqla da q zabravish i namrazish... mi se vijda nevazmojno ako si i istinska priqtelka i che tova si e chisto i prosto revnost i moje bi zavist che shte si otnovo s momcheto koeto obichash! Predi vsichko ne i se vrazvai i uredi otnosheniqta si s momcheto bez da q prenebregvash est... no ne q postavqi na parvo mqsto !!!! Tq shte vidi che nqma da se promenqt onosheniqta mejdu vas dvete ( ako razbira se tq ne reshi da napravi neshto za da ti poprechi... )
    Uspeh mila i znai che istinskite priqteli ne padat ot nebeto i trqbva da se dokajat predi da stanat takiva
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на koalka
    Ами решението си е все пак твое и ти се решаваш и ако тя ти е приятелка ще те разбере,а не да ти се сърди.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    приятели с лопата да ги ринеш.....просот в днешно време сичко е познати....мн рядко някой да е приятел па камоли най добър и иситнски приятел !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spored men tova e revnost ot neina strana...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си