.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Много съм зле с момичетата

Никога до сега не бих се оплаквал в някой форум но станах на 18 и оште не мога да приказжам нормално с момиче,почвам да се потя,притеснявам се немога да се отпусна,незнам каква тема да подхвана,докато се опитвам да говоря с момичето си мисля "сега сигурно ме мисля за ебати смотаняка" и о6те много такива признаци.
    Всеки който знае за проблемът ми досега ми е казвал само "дръж се спокойно", "бъди себе си", а това не помага ако някой от вас може да ми каже нещо повече много ще съм му признателен.
    Сигурно всеки от вас си има много свой проблеми и извинявайте че ви занимавам със свойте,но този мой живот по този начин не се търпи,много се надявам да ми помогнете да го променя в положителна посока. [-o<

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    няма от какво да се притесняваш....момичетата не хапат
    ако те помисли за смотан...(за момичето говоря) ще пробваш следващия път с друго момиче...ще натрупаш опит...ама трябва да опиташ...нямаш ли приятелки момичетА?

Guest
    Ми едно съветче от мен.
    Дай го по освободено все пак едно момиче няма от какво да се притесняваш.
    Малко повече самочувствие и увереност и просто вярваи повече в себе си.
    Не се отчаиваи момичета много и не всички ще те помислят за смотан \/ Тъй че главата горе и пробваи да завържеш приятелство с момичета.
    Ще свикнеш

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми едно съветче от мен.
    Дай го по освободено все пак едно момиче няма от какво да се притесняваш.
    Малко повече самочувствие и увереност и просто вярваи повече в себе си.
    Не се отчаиваи момичета много и не всички ще те помислят за смотан \/ Тъй че главата горе и пробваи да завържеш приятелство с момичета.
    Ще свикнеш
    мда, това имах впредвид, но не се изказах много добре....

a be pi4 nedei taka
    otpuska6 se kakto kazah apo gore po svobodno i nedei da se sramuva6 kvo te boli uspeh
    felacio za si4ki

Мега фен
    Сексито ф, препоръчвам ти да погледнеш темата "Неграмотността".

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Здравей!Незнам какво те прихваща но трябва да се отпуснеш и да можеш да говориш на всички теми с едно момиче!Както каза едно момиче от форума момичетата не хапем

Кифльо
    Guest

Re: Много съм зле с момичетата

Цитирай Първоначално написано от Mastera
    Никога до сега не бих се оплаквал в някой форум но станах на 18 и оште не мога да приказжам нормално с момиче,почвам да се потя,притеснявам се немога да се отпусна,незнам каква тема да подхвана,докато се опитвам да говоря с момичето си мисля "сега сигурно ме мисля за ебати смотаняка" и о6те много такива признаци.
    Всеки който знае за проблемът ми досега ми е казвал само "дръж се спокойно", "бъди себе си", а това не помага ако някой от вас може да ми каже нещо повече много ще съм му признателен.
    Сигурно всеки от вас си има много свой проблеми и извинявайте че ви занимавам със свойте,но този мой живот по този начин не се търпи,много се надявам да ми помогнете да го променя в положителна посока. [-o<
    тоя ник как ти тича обаче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Здравей!Незнам какво те прихваща но трябва да се отпуснеш и да можеш да говориш на всички теми с едно момиче!Както каза едно момиче от форума момичетата не хапем
    Tva sa gluposti, myjete govorqt s priqtelite si naj-ve4e za jeni, futbol, kompiutri i pro4ie ne6ta, koito ne stavat za tema za razgovor s momi4e. Osven tova, 4oveka pita kak da napravi pyrvite stypki ... ne mu pomaga6.

momcheto vi kazva che sa mu kazvali da se durji spokoino i t.n vie pak sushtoto mu povtarqte,aman ot razbirachi

Guest
    Пий Спрайт \/

ATAKABG
    Guest
    много ясно,че тъпия лаф "бъде себе си" няма да ти помогне. мен винаги ми е била супер смешна тази реплика. Е,ако се спичаш пред момичета и 'бъдеш себе си' няма ли да се спичаш?
    И аз понякога се притеснявам,когато общувам с красиво момиче. Нормално е. Като съвет мога да ти дам - опитай се максимално да запазиш спокойствие (макар че наистина не винаги е лесно) и гледай да говориш. Така 100 % ще се отпуснеш като завържеш разговор. Ако мълчиш нищо няма да стане. И я гледай в очите!

Stefun
    Guest
    Съвета от мене е следния : четеш малко яки вицове и ги пускаш от време на време в компанията Не мислиш ли че ако успееш да развеселиш момичето което харесваш вече е твоя ? Ако ти е чак толкова трудно просто си мисли за нещо яку което ти харесва и те кара да си радостен преди да идеш да среща направи денят си готин разходи се с приятели набележи си романтични меска ако си кажеш СТОП ще имаш щастието да преживееш някои латино сериал Може ли само един въпрос ? Вашите разведени ли са?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ne! Vie ludi li ste? Tova da budesh sebe si na 1-ta sreshta e nai-golqmata greshka. Ne kazvam, che trqbva da se durjish kato kloun, no vseki na 1-a sreshta ima opredelena strategiq. Predvaritelno trqbva da prouchish kakvo haresva momicheto, za da mojesh v nai-podhodqshtiq mig da iztursish naprimer: A, vij na tazi vitrina sa izkarali diska na BEP, az prosto gi obojavam-shte vlezesh li s men da proverq za cenata, a tq shte ti otvurne: Da ve, i az mnogo gi haresvam i eto ti 15 minuti spokoen razgovor. Osven tova e hubavo da znaesh kakvo q drazni, za da ne go pravish. Ako ti e navik da govorish po gsma si na vska 15-ta minuta, a tova q obijda ili ako si sviknal da narichash priqtelkite si: milo, zaharche, kotence, a tq nenavijda ligavite galeni imena-- prosto ne go pravi! Ostavi nai-charovnoto ot sebe si na pokaz v nachaloto-- vse pak kak da vpechatlish nqkogo, ako si na 100% sebe si. Nali v nachaloto trqbva da se pokajem blestqshti. Momicheta, pone vie potvurdete, za 1-va sreshta sedite nai-mnogo pred ogledaloto, nali?
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    trqbva naistina da se otpusne6 i nai ve4e da ne misli6 za tova az sam momi4e i sa6to se pritesnqvam kogato govorq sas nqkoe mom4e no tova e normalno spored men.prosto trqbva da se otpusne6 i nai vajnoto ne misli za tova.gledai da ima pove4e razgovor mejdu vas.jelaq ti uspeh

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ей батка.....не че съм по голям и не че разбирам много от жени...просто искам да ти кажа че ще си намериш майстора и ако не си помогнеш сам няма кой....просто ти сам трябва да започнеш.....срамът е нещо което проваля много неща в жиота и след време съжаляваш че не си ги направил именно заради срама

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Tva sa gluposti, myjete govorqt s priqtelite si naj-ve4e za jeni, futbol, kompiutri i pro4ie ne6ta, koito ne stavat za tema za razgovor s momi4e. Osven tova, 4oveka pita kak da napravi pyrvite stypki ... ne mu pomaga6.
    Abe tova si e moeto mnenie nikoi ne te pita dali mu pomagam ili ne toi sam 6te si re6i

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Abe tova si e moeto mnenie nikoi ne te pita dali mu pomagam ili ne toi sam 6te si re6i
    Всеки има право на свое мнение предпочитание и вкус за различните неща

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Всеки има право на свое мнение предпочитание и вкус за различните неща

\/

Виж,мислиш ли,че момичето до теб не го е срам повече?Опитай се да мислиш,че я е срам повече от теб

mersi na vsi4ki 4e se opitvate da mi pomognete!!!!!!!
    Sexyto po purviqt ti vupros (dali imam priqtelki) otgovorut e "Imam samo momi4eta s koito si lafq ot vreme na vreme no priqtelki smeq da kaja 3e nqmam

mersi na vsi4ki 4e se opitvate da mi pomognete!!!!!!!
    Sexyto po purviqt ti vupros (dali imam priqtelki) otgovorut e "Imam samo momi4eta s koito si lafq ot vreme na vreme no priqtelki smeq da kaja 3e nqmam

"istinskata liubov" mersi za suvetite 6te se probam da gi priloja i dano pomognat [-o<

Eimi mnoo 10x i na tebe no prosto ne znam dali 6te moga da si predstavq 4e nqkoi moje da go e po-sram no te uverqvam 4e pone 6te se opitam da si go predstavq na nqkoiq sre6ta (dai boje da ima takava)

Цитирай Първоначално написано от Mastera
    Eimi mnoo 10x i na tebe no prosto ne znam dali 6te moga da si predstavq 4e nqkoi moje da go e po-sram no te uverqvam 4e pone 6te se opitam da si go predstavq na nqkoiq sre6ta (dai boje da ima takava)
    мааа толкова ли не можеш да говориш спокойно и да се държиш както с приятелите ти само че с момиче ( е с известни разлики )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си