.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    първи си втълпи, че си нещо повече от момичето и пускай повече шегички и усмивки

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Az sum izlizal s momi4eta no max za po 1,2 sre6ti na koito se opitvam da govorq(i do izvestna stepen uspqvam) no posle te vidno se opitvat da izvurtat ne6tata 4e ne mogat,4e nqmat vuzmojnost i pro4ie
    Primerno imah 1 momi4e ot klasa.Do 12ti klas sme si govoreli predimno v mejdu4asiqta dokato pu6im i tova se slu4va6e izkliu4itelno rqdko .Ta s vuprosnoto momi4e na bala si govorihme (ne mnogo) i tancuvahme,sled koeto na razdqla si razmenihme telefonite(po neina iniciqtiva - "Za da sme se bili 4ueli i videli nqkoi put" . Poneje imah diplomna za6tita i svobodno vreme mi ostana 4ak sled okolo 2-3 sedmici pri koeto i zvunnah togava.3-4 dena sled kato se 4uhme po telefona,izlqzohme no se slu4i taka 4e po putq za zavedenieto se vidqhme s 2ma moi syu4enika i te doidoha s nas(meju drugoto edinstveniq moment v koito moga da se pritesnq pove4e ot kolkoto kato sum sam s momi4e e da sum sus kompaniq v koqto e momi4eto koeto si haresvam). Az ,momi4eto i 2mata mi syu4enika otidohme v 1 zavedenie i si govorehme blizo 3-4 4asa,sled koeto se razbrahme s momi4eto sled 3dni da izleznem samo 2mata ! \/ bqh ostanul s vpe4atlenie 4e mina dobre,A az hlutnah o6te pove4e po tazi macka!
    Sled 2 dena i se obadih i tq mi kaza 4e moje da se vidim na sledva6tiq den,samo 4e v 9:30(tq ne e ot sofiq i pytuva s mar6rutka)!
    Na sledva6tiq den kum 9 4asa az i se obadih za da i kaja 4e veroqtno 6te zakusneq s okolo 5-10 min! ta tq po telefona mi kazva 4e e v mar6rutkata i tq zakusnqvala s grafika blizo 10-15 min taka 4e da sum bil spokoen 6toto tq 6tqla da zakusnee malko pove4e ot mene.SAMO 4E sled okolo 10 min polu4avam suob6tenie 4e tq se bila uspala i nqmalo da moje da doide na sre6tata. po4akah q do kum 10:00 i i se obadih,popitah q kakvo staa,a ti mi otvurna 4e az sum q bil subudil o6te 1viqt put i tq e vidqla 4e e izpusnala mar6rutkata.Izvini mi se za slu4iloto , i obe6ta da se revan6ira kato nqkoi put izleznem za po bira.Sled 3dni se vidqhme na diplomnite ni za6titi,pri koeto tq mi kaza samo 4e 4esto i se e bilo slu4valo da se uspi,i ogovorkata "za po bira" si bila ostavala v sila.DO SEGA NE MI SE E OBADILA A AZ SI MISLQ 4E SUM I PISNAL S MOITE GLUPOSTI I OBAJDANIQ,ZA TOVA I AZ NE SUM I SE OBAJDAL.

Ako mojete izkajete ne6to po vuprosa dali si vuobrazqvam ili tq naistina gleda da me prenebregne.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    обаждай и са може да не си и писнал, а ако си пак иса обаждай, че да я дразниш поне

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

po princip ne sum ot nai-sku4nite hora,i momi4etata gi razsminav ponqkoga no glaviqt problem e 4e nqma na4in momi4eto da me haresa kato harakter.Pri4inata e qvno vuv men i nujdata mi za pomo6t e to4no v taq nasoka kak da si go promena haraktera.Znam 4e e izkliu4itelno trudno no vse pak se nadqvam da ne e nevuzmojno!

Голям фен
    Град
    Бургас
    И аз бях така (глупости... все още съм).Накрая просто ми писна...няма пред кого да се правя...и аз съм притеснителен...лигавя се...когато усетя, че се притеснявам много, просто почвам да се лигавя...тъпо, но така или иначе за гадже неставам, поне да разсмея компанията...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    Много сме така брат. Срам ме е да си вляза с профила направо. Аз съм на 17 и сам същата история. Точно защото се смятам за някакво нищожество в сравнение с другите момчета не смея да поканя да излезем някаде което и да е момиче. Причината според скромното ми мнение се крие в липсата на самочувствие от една страна и присъствието на голямо количество кучки и курви сред момичетата(зависи от градът, училището и др.). И все "насила хубост не става". Все някога идва подходящ момент за всичко .....

Axxxxxxxxxxxxxel ne mislq 4e tova koeto kaza 4e kato se pritesni6 i po4ne6 da se ligavi6 e bilo tupo ti pone moje6 da se otpusne6 ot tazi gledna to4ka,dokato az - durvo pulto kakto sa kazali horata"o4ite X krakata gips" i nema nikvo otpuskane dori i za da spodelq ne6to,ili puk da se razligavq

Mejdu drugoto vie ste purvite hora na koito spodelqm 4ast ot du6ata si i bolkata v neq.Dosega nito na momi4etata,nito na priqtelite,nito na roditelite mi,nito dori na sestra mi ne sum spodelql tolkova kolkoto na vas
    blagodarq na vsi4ki 4e ne mi se izpliuhte v liceto,i 4e se opitvate da mi pomagate. OCENQVAM GO. vie hora ste nomer 1 \/ \/ \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mastera
    Mejdu drugoto vie ste purvite hora na koito spodelqm 4ast ot du6ata si i bolkata v neq.Dosega nito na momi4etata,nito na priqtelite,nito na roditelite mi,nito dori na sestra mi ne sum spodelql tolkova kolkoto na vas
    blagodarq na vsi4ki 4e ne mi se izpliuhte v liceto,i 4e se opitvate da mi pomagate. OCENQVAM GO. vie hora ste nomer 1 \/ \/ \/
    Интернет Форумите са велико нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си