- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Razdeleni roditeli...sulzi,problemi...
Zdraveite!Iskam da vi razkara edna mnogo tujna istoeiq koqto se slu4i predi 3 godini i o6te se mu4a ot tazi misul..
Maika mi i ba6ta mi edno vreme mnogo se obi4aha hodihme kude li ne ...navsqkude ...imam 2 bratq i 1 sestra !Vsi4ko zapo4na kogato maika mi po4na da prodava vestnici (ne na butka a po ulicite raznasq6e i o6te raznasq) i se zapozna s edin TUPANAR koito provani vsi4ko...Maika mi po4na da ne se pribira ,ba6ta mi po4na da pie vsi4ko se sriva6e leka poleka....TUPAKA po4na da spi u doma i taka 3-4 meseca...ba6ta mi ve4e be6e se pribiral vseki petuk nakurkan...
TUPAKA sprq da idva v nas za6toto ba6ta mi go be6e natupal mnogo zdravo za koeto si ponese i posledstviqta(plati 7 hiliadi leva) za da ne vleze v zatvora...Ve4e se bqha skarali bqha se razdelili ...maika mi si trugna sus sulzi na o4ite no se pak ni napusna...Do predi 4 meseca bah revala zaedno s ba6ta mi za maika mi...mnogo sulzi i mnogo stradanie..Obi4am gi idvamata stra6no mnogo!Iskam da sa zaedno no vsi4ko svur6i mejdu tqh...Maika mi ve4e e s TUPAKA a ba6ta mi si nameri gaje(koeto mnogo nenavijdam)
Iskam da sa zaedno...kak iskam da se vurnat starite vremena![]()
![]()
mila ne dei da strada6 vse pak ti ne si vinovna maikati i ba6ati mb ne sa se 4ustvali dobre zaedno i sa se razdeli i dvamata sa namerili dr hora s koito da giveiat ne triabva da mrazi6 gadgeto na maikTIO I GADGETO NA B6A TI TVA VSE PAK SI E TEHEN IZBOR ZN 4E MOGE BI E MN GADNO DA GLEDA6 MAIKATI KAK SE PREGRU6A S DR NO TOVA E GIVOTA S KOITOI DA SA TE za tiah ti vinagi 6e si ostane6 tiahna du6eria i niama da te obi4at po malko opitai se da gi razbere6 i da gleda6 nagore da ne dopusne6 edin den s tvoite deca takava gre6ka i vingi ima po zle ot tebe tui 4e digai glava i si givei tvoia givot....![]()
Децата не могат да отговарят за поведението на родителите си. Съмняваме да можеш да направиш нещо, но все пак сте голямо семейство. Опитай ти и братята и сестра ти да поговорите с тях, ако трябва поотделно, ако трябва заедно. Би трябвало да поемат отговорност за вас и да ви послушат, макар че от опит ти казвам те решат ли си, че не им се живее заедно, нищо не помага...Просто опитай се да го преживееш и си гледай живота, колкото и трудно да звучи. Имаш си братя и сестра, никога няма да останеш без любов. Така си мисля аз де...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
олей дано не се случи това нещо и у дома майка ми си има любовник и аз знам за него но не казвам на баща ми защото не искам да се развеждат ,но и той преди години си е имал любовници.много е гадно това родителите ти да се разделят и именно за тва си мълча.но въобще не подкрепям майка ми !!!!
Come on and dance
![]()
Не можеш да върнеш времето назад.Просто приеми обратите на живота...
Nqma kak ina4e...![]()
![]()
![]()
Mnogo mi e gadno... za sujalenie nqma kakvo da se napravi
![]()
![]()
![]()