.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

свинска мас

така...моля за мнение относно стриите.Вчера ми казаха,че против стрии трябвало да се намажеш със свинска мас и имало ефект,звучи ми малко гнусно,но ще го направя,та исках да попитам има ли значение дали маста ще има сол или не.А също мисля да добавя ампула от витамин А и Е,мисля че няма да навреди

Супер фен
    Нема нужда да се мажеш с подобни гадости. Купи си някой крем за бременни, има по аптеките. Ефектът ще е и по-добър.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    na men edna jena mi kaza sa6toto tq kato e bila bremenna se mazala sus svinska mas oba4e si go e smesvala sus toaletno mlqko ili losion za tqlo,za da ne miri6e gadno i sega nqmala strii,ako misli6 4e e ot tova probvay

блях
    козметиката напредна, не си ли чула?

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Нема нужда да се мажеш с подобни гадости. Купи си някой крем за бременни, има по аптеките. Ефектът ще е и по-добър.
    PO-DOBRE....NIKOGA NQMA DA TRUGNA DA SE VAPSAM S TAKOVA NE6TO....

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    e vie pyk mn ste gnuslivi..kvo tolkova i ima na masta.ne ste li qli primerno pala4inki mazani s mas?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми .. по форумите на майка за бременни и кърмещи съм чела такива неща . Витамин А и Е са добра идея , но сол недей слагай . Не съм много сигурна , но той опъва и изсушава кожата , а нещо подобно не помага при стрии. Като пробваш , пиши за резултата .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    e vie pyk mn ste gnuslivi..kvo tolkova i ima na masta.ne ste li qli primerno pala4inki mazani s mas?
    Лошо ми е....зле ми ееееее
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си