- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не ми стана
вчера опитвах да еба компа в една дупка която направих с тупалки ама не ми стана хуя дали от двете чикии преди това![]()
![]()
от комп да не ми стане е не е готин като телевизора ама не е зле като ДВД то
![]()
хахахахаах тапак. вари са прегледай на лекар ве индиянецПървоначално написано от Анонимко
2,3,13 tochka
ако искаш и твоя да изеба ако ми станеПървоначално написано от laynovoz
![]()
колко тъпи хора има
да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........
ами да ще ми казва да се прегледам тъпичак еПървоначално написано от sexy___pi4e
![]()
наистина, направо земи са самоубий няма спасение.ко ше са преглеждаш...имаш неизлечимата болест ОЛИГОФРЕНИЯ.Първоначално написано от Анонимко
2,3,13 tochka
trqbva verno da se pregleda6 pri psihiatur...![]()
maleeei! a probval li si da ebe6 4e6mata ili GSM-a si?![]()
а на ГСМ а съм си бил чикии и сам сваршвал на негоПървоначално написано от Yo-yo
![]()
сигурно си го пъхал в онес панасоник дамските дет са мънички, че иначе щи хлопа на уяПървоначално написано от Анонимко
2,3,13 tochka
Dobre de za po-lesno 6to ne si nameri6 izvratena priqtelka ili se vazbujda6 pove4e ot tehnikata?
Пробвай си го пъхнеш в контакта, само го намокри преди това.
HAHAHaeXEoxOhAHAH e bravo shest tochki za otgovora. \Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
/
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
за това си има специална програма, уе пич!
final fuck beta version 1.3
Пусни си вибрацията на GSM-a и си го пъхни отзад .... току-виж си открил нови интереси :P
Всичко може да не може !
Я си бий един комбал и щи стани
xaxaxaxa tva sys specialnata prograna ne go znaeh![]()