- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirki ?
iska li nqkoi da mi napravi svirka na izsuhnaloto govno, v4era sum go izsral ama nali e jega ta izsuhna, daje moje da go polzvate kato vibrator i da si go zavirate v pi4kata
e nqkoi iska li go A ?????
fuck offff![]()
tva predlojenie li be6e be kurvo devstvena s kosmi v pi4kata A ???Първоначално написано от Анонимко
kopele sa tebe saka6 da te 4ukam v kosmatiq ti guz ili iska6 da ti otreja obrezaniq 4ep i da go zavru v pi4kata na dedo ti A ????Първоначално написано от laynovoz
хахахахахаххах копеле заспало..mnogoooo si otworen we ,are ela az da ti go nadena v guza,6toto ti i da iska6 na nqkoi da go nemaaaaaaaa s kvooooooo...hilav dreben kosmat bizonПървоначално написано от Анонимко
![]()
ei takiva devstveni kat teb mogat da si teglqt kyr6yma v praznata glava![]()
a be ti si jaluk be
аз искам ше дойдеш ли ? така хубу ше ти захапя главата и ше ти я откъсна с зъби - крав щи пусна ламерче после кат зема един нож и бавно ше ти режа топките косматиКод:iska li nqkoi da mi napravi svirka na izsuhnaloto govno, v4era sum go izsral ama nali e jega ta izsuhna, daje moje da go polzvate kato vibrator i da si go zavirate v pi4kata e nqkoi iska li go A ?????
а кажи ся ше дойдеш ли да ти прая свирки ? много съм навита чикибоец шибан
Ehh kak gi mraza takiva kato teb deto se pravat na mnogo oborotno.Maa facka zle poddarjan travestit!
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Ауе путка майна.Да не викна едни потни негри да ти го зачукат или някой луди араби да те обесят на хуя си А!Неми се прай на отворен
да не ти праъсна шишарката.ЛАПЕ ТЪПО!!!
Първоначално написано от Анонимко
Тва бях аз!!!
ХАаХхахАХАах днеска просто ме убихте с тия теми![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ей девствен хубо че сички пишлемета на твойта възраст не са толкос заспали като тебе.абе говно ти на колко си на 10? 12 не ти даам повече като гледам как пишеш. аре нали си голем тарикат ела да видим кой на кой свирки ше прае а ве педерастче малкоПървоначално написано от helppp
2,3,13 tochka
mmmmmmmmmmmmmmmm
mnogo qka ideq ne se bqh seshtala za takova udovolstviq!!!!!!!!
qvno veche na moda ne e da ti e qko, a da ti e gadno!!!!!!!!!!!
iskam si moq vibrator pingvinche!!!!!
abe 6to ne se e**6 otzad be pederast devstven
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Мачок, къде си?!
И аз т'ва питамПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
eeexeeeeeeeeeeee to4no puk na teb li trq da ti praim shto ne si napraish sam kato si tolkova otvoren ebasi temata shto ne q zakliu4ite we![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
bojee tisi mnoo zle be priqtel! tc tc tc ne vqrvah 4e 4ovek moje da propadne tolkova mnogo.
тоя само се праи на интересен да му се обръща внимание..комплексар тъп..що верно не я заключите тая тема - тва 6е е най-добре
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Аре спрете да пишете в тая тема и да я заключват ! Стига излишен СПАМ![]()
Ти пък на къв ми се праиш we на големия е.....