.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    VEDETTAAAАА
    Guest

трябва ми прежда за плитки

а ве хора някой да знае магазинче в София където се продава прежда за плиткии горе-доло кфи са ценичките ??

Град
    In ThE MiDdLe Of NoWhErE
    ami za6to ne otide6 na frizior 50$ ako puk iska6 da si kupi6 v centara nemoje da nqma!!!

˙·٠•ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!•٠·˙

VEDETTAAAАА
    Guest
    еми не искам да отида въб фризиорски салон защтото една за6тото една приятелка 6те ме сплете. а и мерси за съвета

Голям фен
    Град
    United We Love You
    В Пловдив една приятелка си купи 1 кълбо за 1,20 .
    т. 2, 9

Guest
    am q da razpitam az teq plitki kolko vreme sedat i verno li 100lv struvat??a 6tom priqtelkata ti zn kak se pletat da pitam - ribena kost li se pletat ili obiknoveni s 3 4asti samo?i kato vetrilce li 6te ti gi pravi ili normalno nazad??

10x

VEDETTAAAАА
    Guest
    еми попринцип аз искам обикновнни просто с кон4ета. а пли4иците могат да ти постоят докато не ти поизрастне кога отгоре ,тогава става малко смотано .горе-долу ми казаха 4е трябва да ходя 2 пути в месеца да се сплитам.

Guest
    Търсих си във ГООгъла аз "ПЛИТКИ" ис е натъкнах на тази тема..може би няма да видя какво е писано след мен,обаче аз се правих едно кълбо е 1,1.20,1.40...в София нааай-много 2..Просто отиди в магазина в който баба ти си купува прежда и попитай нещо от рода "Имате ли конци за плитки" не може да нямат..Споко ще намериш! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си