.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

аутодропнат ник ??!?!

значи проблема е следният - не бях влизал в МИРК-ата около месец и сега като влязох ми показва че никът ми не не е регнат а беше на повече от половин година како става тука как тей ??? сега си го регнат ама е регнат от 10мин,а не от над половин година како да прая

Emi to kato ne vlizash 30 dni s nego i se dropva.A inache trqbva da ti e na 2 godini za da nemoje da se drop-ne ako ne vlizash.
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Guest
    Да бе.. имах ник на около 2 години и 3-4 месеца. 100% над 2 годишен и се дропна..

A da be... tva e nevazmojno!Osven nqkoi drug ako ne ti e razbral pass-a i ne ti go e dropnal.... ne znam
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да бе.. имах ник на около 2 години и 3-4 месеца. 100% над 2 годишен и се дропна..
    Ник стане ли на 2 години не може да се дропне. Пуска се защита(забравих и името), може някой да ти го е дропнал, ако е знаел паролата ти.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За да не се дропне тряя да имаш noexpire на ника нормално е като не влизаш толкова време да се дропне

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ник стане ли на 2 години не може да се дропне. Пуска се защита(забравих и името), може някой да ти го е дропнал, ако е знаел паролата ти.
    Слага се NoExpire авто, обаче може да се маха

Град
    Ловеч
    1. Не 30 дни а 45
    2. NoEx се слага от администратор, но след 2-рата годишнина на ника ти имащ опция No Expire в ns менюто
    3. Късмет
    lostinMINIMAL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си