.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ми не бих.. колкото и да го обичам по сума ти причини не бих.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    sofia
    az ot dosta vreme iskamda si sloja nqkoq tatuirovka no vse oshte ne sum se reshila na dali bih si napravila s nqkoe moe gadje no moje bi bih si napravila s choveka kogoto istinski obicham
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Ami tochno tova e ideqta mila-da si napravish tatuirovka s choveka,koito istinski obichash,a ne primerno da tragnesh s nqkoe momchence i sled 1-2sedmici da rechem otivate i si pravite.Parvo trqbva da ste sigurni v chuvstvata si i togava da go napravite

Guest
    Ako e nqkakava golqma lubov a ne mimoleten flirt spored men si zaslujava zashtoto si zalsujava da pomnim i tezi neshta i da pazim nqkakav spomen

BeCuHkaAa
    Guest
    ще ви дам пример от собствения си живот няма да отговарям с мнение:ходих 6 месеца с едно момче и по време на това ходене(държа да отбележа че той е метъл и много често се режеше с ножчета за бръснене,гасеше си цигари,пишеше си разни работи по ръцете)и аз съответно си написах неговото име на ръката и той моето...каквото и да се случи между нас винаги ще си спомням за него само хубави неща защото той е едно от момчетата който съм обичала истински(а него още обичам...).Макар че вече не сме заедно не съжелявам че имам името си на ръката...а по темата мисля че е въпрос на избор и на любов

Tesinka
    Guest
    hm....!ne ne bih!!!Kakto nqkoi kazaha predi men ako go obi4a6 istinski to surceto 6te zapazi spomena za nego,a ne edna tatuirovka! no.. kakto iska6 vse pak-ti si precenqvash nali?!

Guest
    spored men tatuiraneto dori na inicialite na lubimiq i lubimata e typo 6toto sled vreme 6te sajelqva6..

Супер фен
    I na men po princip ne mi dopada tatuiraneto na inicialite na liubimiq,no v sluchaq govorim za nai-obiknovena tatuirovka,koqto nqma nishto obshto s imeto na liubimiq ili neshto ot toq rod,a prosto nqkakva pletenica da rechem ili nehto podobno

Neznaen
    Guest
    az bih si napravil no samo ako naistina sam siguren v moite 4uvstva kakto i v 4uvstvata na priqtelkata mi ina4e ne za6toto kakto samata ti kaza tova ostava za cql jivot nali

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    аз не бих го направила.. все някога ще се случи нещо между нас.. и ще се разделим.. а татуса ще е за винаги.. така е гадно...
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

NIKOGA!!!!Tova za mene e prekaleno dori i da se obi4at istinski dvama nqma smisal za6toto liubovta e ne6to prehodno

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    аз лично небих колкото и да сам влюбена в момента в него,защото няма вечна любов ще се разделя с него ще искам да го забравя,а кото имом татос той е завинаги и винаги щом го погледна ще си спомням за дадения човек и ще сажалявам че сам го направила.Затова аз лично никога не бих си направила с любимият човек иначе да
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си