- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tatuirane s liubimiq
az ot dosta vreme iskamda si sloja nqkoq tatuirovka no vse oshte ne sum se reshila na dali bih si napravila s nqkoe moe gadje no moje bi bih si napravila s choveka kogoto istinski obicham
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ami tochno tova e ideqta mila-da si napravish tatuirovka s choveka,koito istinski obichash,a ne primerno da tragnesh s nqkoe momchence i sled 1-2sedmici da rechem otivate i si pravite.Parvo trqbva da ste sigurni v chuvstvata si i togava da go napravite
Ako e nqkakava golqma lubov a ne mimoleten flirt spored men si zaslujava zashtoto si zalsujava da pomnim i tezi neshta i da pazim nqkakav spomen
ще ви дам пример от собствения си живот няма да отговарям с мнение:ходих 6 месеца с едно момче и по време на това ходене(държа да отбележа че той е метъл и много често се режеше с ножчета за бръснене,гасеше си цигари,пишеше си разни работи по ръцете)и аз съответно си написах неговото име на ръката и той моето...каквото и да се случи между нас винаги ще си спомням за него само хубави неща защото той е едно от момчетата който съм обичала истински(а него още обичам...).Макар че вече не сме заедно не съжелявам че имам името си на ръката...а по темата мисля че е въпрос на избор и на любов
hm....!ne ne bih!!!Kakto nqkoi kazaha predi men ako go obi4a6 istinski to surceto 6te zapazi spomena za nego,a ne edna tatuirovka! no.. kakto iska6 vse pak-ti si precenqvash nali?!![]()
spored men tatuiraneto dori na inicialite na lubimiq i lubimata e typo 6toto sled vreme 6te sajelqva6..
I na men po princip ne mi dopada tatuiraneto na inicialite na liubimiq,no v sluchaq govorim za nai-obiknovena tatuirovka,koqto nqma nishto obshto s imeto na liubimiq ili neshto ot toq rod,a prosto nqkakva pletenica da rechem ili nehto podobno
az bih si napravil no samo ako naistina sam siguren v moite 4uvstva kakto i v 4uvstvata na priqtelkata mi ina4e ne za6toto kakto samata ti kaza tova ostava za cql jivot nali
аз не бих го направила.. все някога ще се случи нещо между нас.. и ще се разделим.. а татуса ще е за винаги.. така е гадно...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
NIKOGA!!!!Tova za mene e prekaleno dori i da se obi4at istinski dvama nqma smisal za6toto liubovta e ne6to prehodno![]()
аз лично небих колкото и да сам влюбена в момента в него,защото няма вечна любов ще се разделя с него ще искам да го забравя,а кото имом татос той е завинаги и винаги щом го погледна ще си спомням за дадения човек и ще сажалявам че сам го направила.Затова аз лично никога не бих си направила с любимият човек иначе да
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...