- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kosmi po racete - kislorodna voda .. ??
kak to4no se slaga kislorodnata voda,imam predvid . ?? s pamu4e ; izliva se prosto i na suha ili mokra raka ?
s pamuk na suha ruka i turka6![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
И после на слънце... питай циганките те са специалистки в изрусяването с кис. вода.
защо толкова мразите епилатора?!
Защо ми изглеждаш толкова тъпа ахаххаах Да , да си ги махне с епилатор и да съжелява цял живот.Първоначално написано от Метълката
Кислородна вода + амоняк върху суха ръка , нанесено с памук.
т. 2, 9
A tova deistva li i za kosmite po krakata?
Не там космите са коренно различни - те са като извънземни там.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Бе защо ли аз цял живот с епилатор ги махам и не съжАлявам никак?Първоначално написано от Sapphir
Шото е много по-добре да ги махнеш, отколкото да ги направиш малко забележими.
Или и ти си на селския принцип, щом не се вижда, значи го няма??![]()
![]()
abe ti sigurno si gadna potna metulka..are sa
ееее, я стига сте се обиждали...кво кат е метълка...такава музика и харесва тва ще слуша...нема се прави на такава каквато не е заради някои...малко уважение...и аз не обичам метъл...ама...
ми аз до сега не съм пробвала с кислородна вода...ходя на кола маска и с епилатора...и колко време не растът космите от кислородната вода?
Първоначално написано от xa
GREAT GRЕAT! xaxaax
Една моя приятелка си ги махна с епилатор , да не кажа колко зле изглеждаше , не при всеки може да се получи ефекта УАУ!
т. 2, 9
Кислородната вода не спира растежа.Тя само ги изрусява.За няколко дни-после пак, и пак,и пак...Затова кола маската е най-доброто решениеПървоначално написано от SeXyTo_f
Първоначално написано от Sapphir
E къв ефект то просто ги махаш какво пък толкова.С епилатора е най-добре
Е не можеш ги убедиш точно в тва !Първоначално написано от a_curious_girl
Това е, защото са спретнати косматковци, а потните метъли с гладките ръце нищо не разбираме
![]()
edin savet ot men-ne gi izrusqvai sas kislorodna voda6te ti kaja i za6to.i az taka ot na4aloto si gi izrusih 6toto ne iskah da gi maham, no efekt ima6e samo parvite 2 dni posle stanaha pak sa6tite dori be6e po zle.zatova re6ih da gi o4istq sas kola maska i ne sajelqvam
sq gi 4istq ili sas epilator ili sas kola maska(kakto doide)i mi e mnogo dobre taka.no naistina ne gi izrusqvai-nqma efekt.az pone sam probvala i znam
![]()
Аз съм си ги изрусявала и ми седяха така доста време. То беше и лято, тЪ ми се задъжа изрусяването почти половин година. Все пак - не си е работа. То при мен беше амоняк (както всички знаем мирише ужасно) и някакво прахче. Забърквах си ги като каша и се мажех, после издивявах от сърбеж и след измиването от зачервяване. А също така и кожата ми изсветляваше и дори ми се струваше, че така космите ми личат повече. Все пак, ако някой ден решиш да си ги махнеш (това също не си е работа) - давай с кола маска
абе изобщо... потъмнеят ли ти космите по ръцете - не си е работа![]()
бе махни ги с епилатора, една приятелка така прави... аз мойте на ръцете не ги махам по простата причина, че са си 'естествено руси блондита', така че компетентно мнение не мога да дам и споделям от опита на приятелката ми :Р
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99