.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Ето че остана 1 ден..

Хора, осъзнавате ли, че остана 1 ден до кандидат-гимназисткия изпит? Как се подготвихте ? Колко време учихте ? Според вас, ще се справите ли на изпита вдруги ден...

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    На 19 юни ли е? Помня моят изпит. Беше по математика и не учих изобщо. Е...въпреки всичко изкарах 3,50 и ми стигна.
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

nqkoi znae li koq 6te e temata nz ispita?????

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хех хех хе х.Ако знаехме,мислиш ли,че почти всеки седмокласник щеше да пуска тема,в която личи ясно паниката от наближаването на 19...?
    А аз цяла година не съм учила особено много в къщи,но на уроците винаги слушах внимателно,а и ми беше интересно,защото харесвам литературата.Писах си съвестно домашните и наистина много внимавах и се интересувах в часовете.Днес станах рано и почти целия ден си четох планчетата на по произведенията.Не намирам нищо трудно в което и да е от тях.Знам си отлично всичко.Единствено ме е страх да не се паникьосам и да не дадат прекалено обща тема,върху цялата повест-нещо от рода на "Съдбатана Николчо",защото писането на задълбочен анализ на всички важни моменти би отнел доста повече от 3 часа.А иначе...|Don't worry,be happy
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мама ви! Заради вас съм втора смяна. Аз като кандидатствах ги пуснаха!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Мама ви! Заради вас съм втора смяна. Аз като кандидатствах ги пуснаха!
    Стига бе не е честно. Тука зайцие си правят изпитите в основните училища, пък другите си учим...

az sushto u4ih e ne sum pipvala nikol4o i bg ezik no na men mi kazaha 4e nqma da se padne stihotvorenie i 4e angelinka sushto nqma da e ii do kolkoto razbrah te izpirat 3 proizvedeniq pishat teemi i na 3-te i gi slagat v plikove i posle izpirat nqkoi u4enik da tegli temata nie s 2 3 fr si mislim 4e v plikovete shte budat do 4ikago i nazad po jicata i 1 bg prosto zashtoto tova sa temite ot probnite izpiti no nz ...

Успех на всички и дано се справите
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

О,не е толкова страшно!Добре де,мълча си,щото и моя изпит си е утре,ама успех!

Повече от фен
    Аз много се притеснявам, въпреки че съм се готвила дълго време. Най-много ме е страх да не се падне "На прощаване" или "Опълченците на Шипка". Айде късмет и от мен на всички /е не прекалено много, защото момичетата са конкуренция все пак /!

ChUnKy_01
    Guest
    u4ila sym no spi4am ne iskam opyl4encite i do 4ikago i nazad super mn gi mrazq

Guest
    samoda ne se padne stihotvorenie 6oto vupreki 4e gi znam e po trudno da se razsyjdava v/u stihotvorenie.uspeh na vsi4ki dano vzeme tiq izpiti [-o<

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Aide hora izpitite nablijavat nqmam kakvo da vi kaja osven uspeh na vsi4ki pojelavam vi da si gi vzemete i utre po tova vreme da kuponqsvate naistina neka imate golqm uspeh samo tova i ne se panikiosvaite vypreki 4e as sega sym adski pritesnena
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Оф, аз пък най-много не искам да се падне "По жицата", а като почнах да чета теми на тая тема, те всички казват, че е възможно най-много това да се падне УЖАС

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Аз като седна да преговарям темите нали чета, чета....и като стана нищо не помня... дано да ми изплуват на изпита!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си