- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubovta ponqkoga boli
zdr priqteli obra6tam se kam vas za savet za6toto sam obarkana i nz kvo da pravq ta eto i moqt problem: ot nqkolko meseca sam e edno mom4e koeto obi4am adski mnogo i za nego sam gotova na vsi4ko i znam 4e toi sa6to mnogo me obi4a napravil e naistina mnogo za men daje mi napravi pesen 4rez koqto mi se vri4a v lubov problema pri nas e 4e sme ot razli4ni gradove i nqma kak da se vijdame no tva ne ni pre4e6e tolkova za6toto poddarjahme vrazka po irc-to skype i tela![]()
![]()
![]()
ta sega imahme ugovorka da otida pri nego mom4eto za vsi4ko se be6e pogrijilo za hotela i t.n. i taka tragvam az no v avtobusa polu4avam pristap (imam alergia) patuvam sami4ka i horata re6avat da me zavedat v nai blizkata bolnica za6toto se upla6ili i taka az ne uspqh da otida pri nego a kogato mu kazah 4e nqma da moje da sme zaedno toi mnogo se raztroi 4e nqma da se vidim i nai - lo6oto se slu4i ve4erta obadi mi se i mi kaza 4e tva e kraqt na na6ata vrazka i se darja gadno kaza da ne seopravdavam s alergiata si i za nego tva ozna4avalo 4e sam go izlagala
![]()
![]()
kajete mi kak da si go varna za6toto nemoga bez nego dotolkova si go obi4kam 4e vsi4ko gybi smisal interesuva me samo toi blagodarq vi predvaritelno
![]()
Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.