- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .....zaradi nego......
offff hora lqtoto doide i problema e 4e imam grozni kra4ka dolu slabi gore podebelki a az sam slaba kak moga da gi poopravq 4e 6e hodim na basein i na lager zaedno neiskam da me vijda takava kajeteee plsssssss nqkakav metod dieta ako trea .....abe si4ko absolutno si4ko 6e napraa samo kajete kvo![]()
![]()
![]()
![]()
Ami po4ni da pravi6 uprajneniq vka6ti ili da hodi6 na fitnes za stqgane na bedrata.Instruktura 6te ti kaje to4no kakvo tqbva da pravi6.
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
Ами....не мисля че мястото на тази тема е тук!!!
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
Mislq che malko poweche sex moje da gi oprawi :P che daje i dupeto![]()
Хах..дам тва за секса определено помагаА пък и кфо като те вижда...той сякаш не те е виждал...щом е с тебе начи си те харесва квато си...ти...от него ли ще се притесняваш..Смешно е повярвай
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Nai doibriqt metod e ti4aneto..Първоначално написано от taralqsnik
Ama ne da ti4a6 1 sedmica i da spre6 a da si ti4a6 redovni4ko karai kolelo i taka..
Vij vuv vofuma za Dietite..
Osobeno ezdachkataПървоначално написано от ppetq
![]()
SMQTAM 4E TR DA HODI6 NA FITNES4E,I DA SI STEGNE6 TQLOTO DA TI E V IZRQDNA FORMA,OPITAI NQMA DA SGRE6I6
SAVET;NE QJ MNOGO SLADKI NE6A,QJ PO-ZDRAVOSLOVNI KATO PLODOVE,ZELEN4UCI,MESO(BEZ HLQB OSVEN AK NE E DIETI4EN DE)TI INA4E SIGURNO IMA6 PERFEKTNO TQLO,NO POSLU6AI SAVETA MI![]()
\
/
![]()
![]()
![]()