- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- moje lli da spq s tampon
moje li da spq s tampon poneje znam 4e se smqnqt na vseki 3-4 4asa a prez no6ta nqma da moga da go smenqm ta kajete mi moje li??? a ima li momi4eta koito spqh s tamponi ... misi mn
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
da razbira se poprincip pi6e 4e ne moje no ne se pritesnqvai nqma problemi...samo deto po-dobre sloji prevruzka muni4a, za da ne se izcapa6ina4e nqma problemi, nankai si spokoino...
![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Може, но трябва да навиеш часовник да звъни през 3 часа.
eee prez 3 4asa 6te stavam da si go smenqm to po-dobre prevrazka i da si spq spokoino...to4no v tva mi be6e vaprosa dali trqbva da go smenqm no qvno trqbva ,... no vse pak jelaq da 4uq i dr mneniqПървоначално написано от `Death`Whore`
i az dokolkoto znam moje da se spi. e do sq ne sam spala i az malko se pritesnqvam za tova no mislq 4e nqma da ima problemi![]()
ами... хич не е желателно, какъв е проблема да си спиш с превръзка?
тамън и на теб ще ти е по-спокойно и удобно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на опаковката на едни тампони прочетох че до 8 часа трябва да се смени
не,не можеш,като се напишкаш ще изкараш тампона и ще ти изтече мензиса и ще направиш всичко на гъз!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И тази мръсна кръв да стои във влагалището ти 8 часа...после ще го изкараш доста трудно и ще боли.
ахааааа. Това да засъхне в теб... Адска ще да е болката.Първоначално написано от `Death`Whore`
Ми всъщност аз почти винаги спя с тампон, а и други мои приятелки също. Не мисля, че има проблем. На листовката пише, че може да се спи.До сега не са ми се случвали някакви проблеми, а и е по-удобно
![]()
Да, това е максималното време => може да се спи с тампон. Но както каза някой (в случай на "по-обилен" ден/нощ) ще се изцапаш. Иначе и на мен повечето ми приятелки ползват само тампони, но от самосебе си се събуждат нощем и правят смяна.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
можеш естествено.
точно преди да си легнеш обаче слагаш нов тампон и веднага щом се събудиш го вадиш.
но определено е по-добрия вариант превръзка, такава нощна, слагаш и не го мислиш повече ..
алелуя.
Pak sum suglasna s tovaПървоначално написано от i'm so excited!
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
awe razberete,taka ni e ustroeno tqloto,che menzisa da izliza izvyn tqloto ni,a ne da stoi vytre v nas.zas tova spored men e nai-dobre a se polzvat prevryzki.![]()
Mi da ti kaja az li4no sis spq s tampon4e i nqmam nikvi problemi....samo si izberi takuv spored te4enieto, no na men do sega ne mi se e slu4valo da imam problemi...taka 4e spi si spokoino![]()
на момчето с тъпия ник не му е тъп само ника а...Първоначално написано от momcheto s tupiq nick...
![]()
И аз съм спала с тампон. Нямам проблеми. То, за да не се изцапаш си избираш тампони за различно течение. Има за по-силноте ще ти свършат работа. А някой направи много тъпо изказване, че всичко щяло да засъхне вътре! Ти чуваш ли се?! Как ще засъхне, то не може!
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Следователно тампона е излишенПървоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
спи си с превръзка какво толкова?!
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Kolko ste mi umni4ki hahah 6tql da zasahne i kato se maha da boli HAHAHa palni gluposti kato ne razbirate ne davaite gre6ni savetina horata. Nqma takova ne6to az si spq vinagi s tampon i nqmam problemi nito mi zasahva nito me boli kato go maham samo ako ti e po silno te4enieto moje da pote4e ni6to drugo. Spokoino moje6 da si spinka6 s tamponeca \Първоначално написано от Carlos
/
1. Няма да засъхне, естествено.Първоначално написано от Angel_Girl
2. Много е неприятно, ако тампонът е по-пълен...казвам го от личен опит. Ти използвала ли си тампони изобщо?