.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Guest

moje lli da spq s tampon

moje li da spq s tampon poneje znam 4e se smqnqt na vseki 3-4 4asa a prez no6ta nqma da moga da go smenqm ta kajete mi moje li??? a ima li momi4eta koito spqh s tamponi ... misi mn

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Фен
    Град
    sofiq
    da razbira se poprincip pi6e 4e ne moje no ne se pritesnqvai nqma problemi...samo deto po-dobre sloji prevruzka muni4a, za da ne se izcapa6 ina4e nqma problemi, nankai si spokoino...
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Мега фен
    Може, но трябва да навиеш часовник да звъни през 3 часа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Може, но трябва да навиеш часовник да звъни през 3 часа.
    eee prez 3 4asa 6te stavam da si go smenqm to po-dobre prevrazka i da si spq spokoino...to4no v tva mi be6e vaprosa dali trqbva da go smenqm no qvno trqbva ,... no vse pak jelaq da 4uq i dr mneniq

Guest
    i az dokolkoto znam moje da se spi. e do sq ne sam spala i az malko se pritesnqvam za tova no mislq 4e nqma da ima problemi

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами... хич не е желателно, какъв е проблема да си спиш с превръзка?
    тамън и на теб ще ти е по-спокойно и удобно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

еми можеш да спиш с тампон, но си сложи и превръзка за всеки случай.

на опаковката на едни тампони прочетох че до 8 часа трябва да се смени

Re: moje lli da spq s tampon

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje li da spq s tampon poneje znam 4e se smqnqt na vseki 3-4 4asa a prez no6ta nqma da moga da go smenqm ta kajete mi moje li??? a ima li momi4eta koito spqh s tamponi ... misi mn

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    не,не можеш,като се напишкаш ще изкараш тампона и ще ти изтече мензиса и ще направиш всичко на гъз!!!

Мега фен
    И тази мръсна кръв да стои във влагалището ти 8 часа...после ще го изкараш доста трудно и ще боли.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    И тази мръсна кръв да стои във влагалището ти 8 часа...после ще го изкараш доста трудно и ще боли.
    ахааааа. Това да засъхне в теб... Адска ще да е болката.

Guest
    Ми всъщност аз почти винаги спя с тампон, а и други мои приятелки също. Не мисля, че има проблем. На листовката пише, че може да се спи. До сега не са ми се случвали някакви проблеми, а и е по-удобно

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    на опаковката на едни тампони прочетох че до 8 часа трябва да се смени
    Да, това е максималното време => може да се спи с тампон. Но както каза някой (в случай на "по-обилен" ден/нощ) ще се изцапаш. Иначе и на мен повечето ми приятелки ползват само тампони, но от самосебе си се събуждат нощем и правят смяна.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    можеш естествено.
    точно преди да си легнеш обаче слагаш нов тампон и веднага щом се събудиш го вадиш.
    но определено е по-добрия вариант превръзка, такава нощна, слагаш и не го мислиш повече ..
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    можеш естествено.
    точно преди да си легнеш обаче слагаш нов тампон и веднага щом се събудиш го вадиш.
    но определено е по-добрия вариант превръзка, такава нощна, слагаш и не го мислиш повече ..
    Pak sum suglasna s tova
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Guest

awe razberete,taka ni e ustroeno tqloto,che menzisa da izliza izvyn tqloto ni,a ne da stoi vytre v nas.zas tova spored men e nai-dobre a se polzvat prevryzki.

Guest
    Mi da ti kaja az li4no sis spq s tampon4e i nqmam nikvi problemi....samo si izberi takuv spored te4enieto, no na men do sega ne mi se e slu4valo da imam problemi...taka 4e spi si spokoino

Guest

Цитирай Първоначално написано от momcheto s tupiq nick...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    не,не можеш,като се напишкаш ще изкараш тампона и ще ти изтече мензиса и ще направиш всичко на гъз!!!
    на момчето с тъпия ник не му е тъп само ника а...

И аз съм спала с тампон. Нямам проблеми. То, за да не се изцапаш си избираш тампони за различно течение. Има за по-силно те ще ти свършат работа. А някой направи много тъпо изказване, че всичко щяло да засъхне вътре! Ти чуваш ли се?! Как ще засъхне, то не може!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
    еми можеш да спиш с тампон, но си сложи и превръзка за всеки случай.
    Следователно тампона е излишен спи си с превръзка какво толкова?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    ахааааа. Това да засъхне в теб... Адска ще да е болката.
    Kolko ste mi umni4ki hahah 6tql da zasahne i kato se maha da boli HAHAHa palni gluposti kato ne razbirate ne davaite gre6ni savetina horata. Nqma takova ne6to az si spq vinagi s tampon i nqmam problemi nito mi zasahva nito me boli kato go maham samo ako ti e po silno te4enieto moje da pote4e ni6to drugo. Spokoino moje6 da si spinka6 s tamponeca \/

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    И аз съм спала с тампон. Нямам проблеми. То, за да не се изцапаш си избираш тампони за различно течение. Има за по-силно те ще ти свършат работа. А някой направи много тъпо изказване, че всичко щяло да засъхне вътре! Ти чуваш ли се?! Как ще засъхне, то не може!
    NAPALNO TE PODKREPQM

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Kolko ste mi umni4ki hahah 6tql da zasahne i kato se maha da boli HAHAHa palni gluposti kato ne razbirate ne davaite gre6ni savetina horata. Nqma takova ne6to az si spq vinagi s tampon i nqmam problemi nito mi zasahva nito me boli kato go maham samo ako ti e po silno te4enieto moje da pote4e ni6to drugo. Spokoino moje6 da si spinka6 s tamponeca \/
    1. Няма да засъхне, естествено.
    2. Много е неприятно, ако тампонът е по-пълен...казвам го от личен опит. Ти използвала ли си тампони изобщо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си