.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПРОМИС КОЙТО СТЕ ПРАВИЛИ ЗА ДА ЗАПАЗИТ

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПРОМИС КОЙТО СТЕ ПРАВИЛИ ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ ВРЪЗКАТА СИ?
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Prostih iznevqra,to taka ili ina4e posle si4ko se razpadna

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    ами...голям компромис лие според вас да му простиш след като те е обвинил че си се е***а с цялата фамилия на една твоя приятелка?АКо се брои значи е тва.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

FiRe_LaDy
    Guest
    Mii to ne e koi znae kolko golqm kompromis,ama mu prostih nqkolko pyti sled kato me ubvini,che sym se s edin negov priqtel,i posle tem podobni samo che s drugi momcheta.I za ko i az sq neznam.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    не мога да разбера къв им е проблема на момчетата?Значи ако ти си му вярна и моногамна си скучна щото си вярна до болка, а той се чувства гадноч е не може с чиста съвест да се загледа по някоя мадама, а иначе ако се заглежда сме курви!Еми съжалявам ама момчетата понякога са дебили и тва си е!

Lyji, pak lyji i pak lyji i to golemi lyji!
    No vsichko svurshi za moq radost!~

Голям фен
    Unijeniq ,poemah vina bez da sym vinovna, nqkoi druga iznevqra

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    v kraina smetka se pravqt tolkova mng kompromisi v edna vruzka i ot dvete strani,dosta trudnol e da se opredeli ko ie nai-golemiqt!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    става много лошо обаче когато само единия партньор прави компромиси, а другия е свикнал да му се прощава!Има го и това като вариант

Голям фен
    Да се извинявам за неща, за които не съм виновна, само защото с тъпата си мъжка гордост няма да признае никога, че е сгрешил и да падам нарочно на билярд за да не се разстройва, че е загубил. И други дребни компромисчета с личното ми свободно време.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    ami glavnoto e che sam prenebregvala dostoinstvoto si ,a kolko laji sam proshtavala ..... taka ili inache nishto ne izleze
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Няма такава...май

Хах. Никога никакви компромиси не съм правила (или поне не помня такива). Сложен човек съм аз.

Фен
    Град
    Pld
    prosto si zatvaram o4ite za nqkoi ne6ta kato 'malkite' laji... ama tva super rqdko smao za edno mom4e do sq i kat se zamislq ne sam go obi4ala prekaleno mn ...oba4e naloji li se da se pravat kompromisi i to samo ediniq.. kraq se vijda
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

mn pyti sam si zatvarqla ochite za kakvo li ne no nai golemiq kompromis beshe da mu prostq iznevqra...i posle syjalih che sam mu dala vtori shans

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Nai-golemiq kompramis koito sam pravila e da prenebregna sebe si... sobstvenite si razbiraniq, prioriteti, jelaniq, cennosti i t.n. za koeto iskrenno sajalqvam i ne smqtam da povtarqm tazi greshka! Ne q pravete i vie, zashtoto nikoi ne zaslujava da gubish sebe si zaradi nego!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Ne sam pravila do sega.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Няма такава...май

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Няма такава...май

Град
    U doma;)
    Mislq che do sq ne mi se e nalagalo da pravq nqkuf super golqm kompromis. na men oba4e za 6tastie mi napraviha kompromis 6oto mn bqh sgafila .. i sq se radvam 4e toq 4ovek mi dade vtori 6ans

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не ми се е налагало да правя компромиси. Обичам го, но въпреки това с моя характер ме съмнява, че бих могла да простя някой гаф от негова страна. Той на мен ми е правил хиляди компромиси - основно спрямо ученето.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Unijavala sam se taka che sega kato si pomislq chak me e sram.. Izvinqvala sam se za vsichko..nishto che ne sam bila vinovna.. Gledala sam da sam dobrichka i se nadqvah vsichko da se opravi zashtoto mnogo go iskah.. Nauchih se da mu lija podmetkite i toi svikna s tfa.. i tam mi beshe greshkata.. Ama ako se schitat za kompromisi.. :P

Мега фен Аватара на koalka
    Хора не мога да разбера-изневерявали са ви и са ви лъгали.Още тогава е била обречена връзката ви.Как може този човек да ви лъже и и да ви изневерява и да си мислите,че ви обича.Няма извинение за изневярата-НИКАКВО.За лъжата също.От страх може би да не го загубите.Да,ако го обичате може и да му простите,но никога връзката,дори след прошката,няма да е както преди.За това такава връзка няма бъдеще.

Мега фен Аватара на koalka
    И не мисля,че човек,който те обича,ще иска да правиш компромиси със себе си.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хора не мога да разбера-изневерявали са ви и са ви лъгали.Още тогава е била обречена връзката ви.Как може този човек да ви лъже и и да ви изневерява и да си мислите,че ви обича.Няма извинение за изневярата-НИКАКВО.За лъжата също.От страх може би да не го загубите.Да,ако го обичате може и да му простите,но никога връзката,дори след прошката,няма да е както преди.За това такава връзка няма бъдеще.
    Ne sym syglasna.. Da izneveri moje .. she prostq.. kfo tolkoa che e bil s nqkoq druga za da si naprai kefa .. Otnosheniata mu s mene sa savsem razlichni.. toi darji na men.. toi obicha men.. ne neq.. A otnosno kompromisite - pravila sam gi zashtoto sam iskala da byda s nego.. Vijdala sam che vrazkata ni nqma nikakvo bydeshte i pak sam se starala da opravq neshtata .. samo nadejdata me e krepqla.. i mislq che vsichki sme pravili kompromisite zashtoto sme obichali :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си