.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kosaa ?:)

Hybrid View

Guest

kosaa ?:)

pls kajete nqkakvi maski za podhranvane i vuob6te poddarjane na dalgata kosa,za6toto re6ih da q ostavq moqta dalga .6ampoani,balsami ,maski,doma6ni maski kakvoto mi kajete 6te mi e ot polza.10x predvaritelno mili4ki

Re: kosaa ?:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pls kajete nqkakvi maski za podhranvane i vuob6te poddarjane na dalgata kosa,za6toto re6ih da q ostavq moqta dalga .6ampoani,balsami ,maski,doma6ni maski kakvoto mi kajete 6te mi e ot polza.10x predvaritelno mili4ki
    кат гледам тай си момиче. та значи аз съм момче и кат си пусках косата изооооообщо не я подхранвах с разни говна лайна. постригах са след 9 месеца чак и то супер малко и скоро пак са клацнах и никви ралти не съм слагал простотии глупости. и тай да не ти дреме!
    2,3,13 tochka

ei 4akaite be!mom4e i momi4e savsem razli4no e.primerno momi4eto se izpravq s presa,na4upva si e ......t1i 4e momi4eto trqbva da si q podxran va s razni ne6tica....aiii mucki 4aoo0o

Супер фен Аватара на pinki
    Ami zna4i za dulga kosa sa idealni maskite na miosotis!Straxotni sa!I nai-xybavoto e 4e sa za razli4ni tipove kosa!Vqrvai mi straxotni sa az samata gi izpolzvam! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    edna ot nai-dobrite doma6ni -jultuk,med i zehtin!

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    пробвай с аспирин (натрошен) в шампоана

Повече от фен
    mi az sq ne se se6tam no imam 2 predlojeniq za teb.
    parvoto e - da otide6 vav nqkoi magazin za kozmetika i da pita6 prodava4kata kakvo moje da ti predloji za kosa(6ampoani,balsami,maski i dr.)
    vtoroto e - ako ne ti se hodi v magazin ili te e sram da pita6 potarsi v google.bg az sam gledala tam i ima hubavi (pi6e6 maski za kosa(primerno)i to ti izlizat saitove)

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Ami zna4i za dulga kosa sa idealni maskite na miosotis!Straxotni sa!I nai-xybavoto e 4e sa za razli4ni tipove kosa!Vqrvai mi straxotni sa az samata gi izpolzvam! \/
    Маските на Миостис са перфектни.

Град
    home sweet home
    Против цъфнала коса

1.Използвайте сешоара на най-ниска степен.Избягвайте маши и преси.
    2.Пийте повече вода.
    3.Забравете правилото "100 разресвания".Енергичното разресване накъсва косъма,особено след като сте излезли от банята и косата ви е мокра.
    4.Изхвърлете всички фиби и шноли,които не са със заоблени крайчета.Некачествените аксесоари за коса с остри ръбове повреждат косата когато се свалят.
    5.Пазете косата си от слънцето,то изсушава също както сешоара и пресата.Летните шапки са много закачлив аксесоар.
    6.Подстригвайте косата си само с остра ножица.
    7.Избягвайте стилизиращи продукти,които съдържат алкохол.
    8.Поне два пъти в месеца правете маска за коса.

Град
    home sweet home
    Маска за блясък на косата
    (прави се един път на месец)

Продукти:
    1 ампула или една лъжичка бадемово масло
    1 с.л. сок от лимон или оцет ( за предпочитане ябълков )
    1 с.л. алкохол без значение какъв ( ракия,водка или уиски )
    1 жълтък
    1 с.л. кисело мляко

Начин на приготвяне:
    Съставките се разбъркват в съд,поставен на котлона,до получаване на хомогенна леко затоплена смес.Първо се намазват корените на главата,а после краищата.Главата се завива с кърпа,а после найлонова торба.Маската трябва да стои час и половина - два часа.

Град
    home sweet home
    Маска за подхранване и сгъстяване на косата
    ( прави се веднъж на 10 дни )

Продукти:
    1 ампула прогестерон ( купува се от аптеките )
    1 жълтък
    1 с.л. хума

Нанасяне:
    Втривате добре сместа в корените на косата.Увийте с плик или шапка за баня.Маска нека стои около час.

Град
    home sweet home
    И понеже аз полагам големи грижи за моята дълга коса ти препоръчвам след баня да си слагаш кристали за коса по краищата и след това разресвай.Това е против накъсване на косъма и цъфтеж.Освен това на всеки две седмици си купувам хума от аптеките и си правя маска с нея.Шампоана и балсама като ми свършат след това си купувам други от друга марка,друга серия и така нататък.

Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си