.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен
    Град
    Враца - София

Гадни ли сте бе?

Рядко пускам теми но това което една приятелка изцепи вчера до такава степен ми бръкна в здравето, че реших да проверя колко голям буклук е тя..
    Та всъщност ще започна от там,че таз "звезда" преди повече от 6 месеца бе "лудо влюбена" (не се чудете защо е в кавички) в мен...Отделен е въпроса че аз от 6 месеца вече ходя с най-добрата и приятелка...но както и да е...Тя преживя случилото се с мен и сега уж си има приятел...от нейния клас (т.е техния + мойта приятелка) И положението е меко казано трагично...той сяга да е прегърне..тя бяга...за целуване да не стаа дума, нарежда го за всяко възможно нещо...аз лично незнам колко ще изтърпи това момче... И скарахме се с нея т.като аз реших да и кажа че върши глупости и че ще загуби поредния (а желаещи има много де...) обаче тя си ме прокара м/у ушите и нищо. И приятелката ми беше говорила с нея и таз звезда и беше казала "Аз....искам...нашата връзка да е само м/у нас двамата...а не м/у мен, него и цялото училище" Като се има предвид че това момче е от друг град и пътува всеки ден и единственото време в което се виждат е училищното..И днес излизахме..едвам ни изтърпя де..но поне се посмяхме на новия лаф а той беше след следната ситуация..Тя изцепи некфа глупост и той и каза да млъкне...след което се скараха, тои тръгня няколко крачки напред, аз с него а приятелката ми с нея и тя ми разказва кфо са си говорили...И звездата изцепва нещо такова "Хах...що па да не му е гадно бе...неможе на мене да ми е гадно,а на него не..откъде на къде...как си го мисли той..ще ми казва да млъкна...апффффффф....А пък и аз обичам когато на другите им е гадно заради мен" И аз естествено туш.... Та глейте са въпроса ми....Че не е хубаво да ти е гадно...всеки знае, обаче обичате ли по дяволите на някой да му е гадно заради вас?!?!?!?!? П.С. Счита се че този човек ви е близък и не ви е сторил нищо лошо Мерси за фниманието :P
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Глупаво е, но някои не само се радват на това, но понякога умишлено го правят.

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    Glupavo e da kara6 drugite da stradat ,samo zaradi tvoqt egoizam ili po-skoro zaradi tova 4e si nekav nedorasal i trqbva da se gavri6 s nqkogo.Neznam samo kak nqkoi moje da o4akva da se otnasqt dobre s nego,a toi da ne dava ni6to v zamqna.Pi4 ne vini za ni6to tova momi4e-edin den i na mackata 6te i doide akala v glavicata... \/
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    тва момиченце нещо не го слуша главата
    трябва да иде да се прегледа...
    то бива бива егоизъм и простотия, ама чак пък толкова..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    София
    Само ако човекът си го е заслужил...а не както казваш просто ей така без да има повод...къв е смисълът иначе,глупаво е...после само може да те намразят...аз лично така карам хората да проумяват,че дадено нещо не ми е приятно,така че да видят на мен кво ми е....а не просто за кеф

Estesveno 4e ne.aKO NA MEN MI E GADNO ZA6TO TRQBAV DA NQKOI DRUG DA MU E GADNO ZAREEDI MEN TUVA E MN TUPO

ne mgoa da povqrvam,che ima naisina tolkova ozlobeni hora..bez nikakvo chuvstvo za vina i empatiq...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Само ако човекът си го е заслужил...а не както казваш просто ей така без да има повод...къв е смисълът иначе,глупаво е...после само може да те намразят...аз лично така карам хората да проумяват,че дадено нещо не ми е приятно,така че да видят на мен кво ми е....а не просто за кеф
    Когато показва6 на някои дадено не6то 4е те дразни или ти е не прятно тои 6те го използва сре6ту теб в дадени моменти така 4е ти да се по4уства6 гадно-теб ли4но те съветвм не показваи кое те дразни и кое просто го задръж в себе си
    И др ми съвет към първата 4аст от мнението ти
    "ако 4еожек ти е направил ло6о,не му отвру6таи с ло6о"
    просто съдбата 6те го накаже по такъв на4ин 4е на него 6те му е много ло6о
    е разбира се ако ти направил ло6отия и ти му я върне6 тои пак 6те си върне на теб и така 6те се създаде една верига в която в един момент просто 6те настъпи "воина"

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Когато показва6 на някои дадено не6то 4е те дразни или ти е не прятно тои 6те го използва сре6ту теб в дадени моменти така 4е ти да се по4уства6 гадно-теб ли4но те съветвм не показваи кое те дразни и кое просто го задръж в себе си
    И др ми съвет към първата 4аст от мнението ти
    "ако 4еожек ти е направил ло6о,не му отвру6таи с ло6о"
    просто съдбата 6те го накаже по такъв на4ин 4е на него 6те му е много ло6о
    е разбира се ако ти направил ло6отия и ти му я върне6 тои пак 6те си върне на теб и така 6те се създаде една верига в която в един момент просто 6те настъпи "воина"
    Е не точно така постъпвам...имам предвид,че са ми правени много гадории и въпреки това не тая лоши чувства към никого...не съм била никога лош човек и наистина знам,че всеки си намира майстора без да се налага аз нещо да правя...просто в последно време взех малко да ставам гадна,защото ми писна всички да ми се катерят по главата...

Guest
    Е не точно така постъпвам...имам предвид,че са ми правени много гадории и въпреки това не тая лоши чувства към никого...не съм била никога лош човек и наистина знам,че всеки си намира майстора без да се налага аз нещо да правя...просто в последно време взех малко да ставам гадна,защото ми писна всички да ми се катерят по главата...[/quote]

zna4i purvo kazva6 4e ne pravi6 lo6i raboti a posle kazva64e po4va6 da stava6 gadna v posledno vreme(za6toto ti se ka4vat na glavata)
    za da ne se terzae6 ot tova prosto ignorirai tezi hora koito iskat da se ka4at na glavata ti i gledai s tezi koi to ti e mngo priatno da si

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е не точно така постъпвам...имам предвид,че са ми правени много гадории и въпреки това не тая лоши чувства към никого...не съм била никога лош човек и наистина знам,че всеки си намира майстора без да се налага аз нещо да правя...просто в последно време взех малко да ставам гадна,защото ми писна всички да ми се катерят по главата...
    zna4i purvo kazva6 4e ne pravi6 lo6i raboti a posle kazva64e po4va6 da stava6 gadna v posledno vreme(za6toto ti se ka4vat na glavata)
    za da ne se terzae6 ot tova prosto ignorirai tezi hora koito iskat da se ka4at na glavata ti i gledai s tezi koi to ti e mngo priatno da si[/quote]

Абсолютно си ме разбра...ако беше някой друг има да ми се чуди какво имам предвид...

Супер фен
    Тая много проста, заклевам се. Ако бех на мястото на приятеля и не само, че нямаше да я търпя ми щях да и вкарам шамарите. Или айде като за пред форума...просто ще си тръгна...

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL

Град
    ..........
    Adski e tapo i tezi,koto taka postapvat samo lo6a slavaim se nosi!I za tqh ne e dobre!Abe bezsmisleno si e otvsqkade da pravi6 ei taka mrasno na drugite
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Estesveno 4e ne.aKO NA MEN MI E GADNO ZA6TO TRQBAV DA NQKOI DRUG DA MU E GADNO ZAREEDI MEN TUVA E MN TUPO
    Съгласен съм с това мнение...аз също съм по склонен на мене да ми е гасдно от колкото на другите...ма напоследък си дадох сметка:защо се па на мене тряаа да ми е гадно и да се ядосвам заради грешките на другите....би ьор селф и не се знаимавай с глупости

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Suglasna

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Съгласен съм с това мнение...аз също съм по склонен на мене да ми е гасдно от колкото на другите...ма напоследък си дадох сметка:защо се па на мене тряаа да ми е гадно и да се ядосвам заради грешките на другите....би ьор селф и не се знаимавай с глупости
    И аз съм съгласна с вас

Град
    по света и у нас...
    Mi az na nikoi umi6leno ne prava mr1sno oba4e poznavam mn hora koito....samo t1rsqt pri4ina da napraat ne6to na nqkoi.po princip izbqgvam takiva hora
    KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...

Голям фен
    Град
    софия
    на лекар ходило ли е момичето ?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    на лекар ходило ли е момичето ?

На ветеринар трябва да ходи

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да я разбера честно казано и незнам дали някой ще може.Какво и е направило момчето не мога да разбера.Някои момичета обичат да си играят с момчетата като с играчки.Тя явно е тъпа и безчувствена-не я познавам и не мога да си вадя друго заключение.Предлагам ти да помогнеш на момчето и да му отвориш очите дано се озъзнае.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мога да я разбера честно казано и незнам дали някой ще може.Какво и е направило момчето не мога да разбера.Някои момичета обичат да си играят с момчетата като с играчки.Тя явно е тъпа и безчувствена-не я познавам и не мога да си вадя друго заключение.Предлагам ти да помогнеш на момчето и да му отвориш очите дано се озъзнае.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Vinagi sum iskala na drugite da ne im e gadno...dori bih predpo4ena na men da mi e gadno otkolkoto na tqh

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Vinagi sum iskala na drugite da ne im e gadno...dori bih predpo4ena na men da mi e gadno otkolkoto na tqh

И за тва секи път си в такова състояние!

Голям фен
    Разбирам я чудесно - тя просто не го обича. Хващала съм се хиляди пъти да се държа гадно с хора, които ме харесват, а аз не изпитвам някакви чувства към тях. Тъпото е , че се мъчи с него.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си