Рядко пускам теми но това което една приятелка изцепи вчера до такава степен ми бръкна в здравето, че реших да проверя колко голям буклук е тя..
Та всъщност ще започна от там,че таз "звезда" преди повече от 6 месеца бе "лудо влюбена" (не се чудете защо е в кавички) в мен...Отделен е въпроса че аз от 6 месеца вече ходя с най-добрата и приятелка...но както и да е...Тя преживя случилото се с мен и сега уж си има приятел...от нейния клас (т.е техния + мойта приятелка) И положението е меко казано трагично...той сяга да е прегърне..тя бяга...за целуване да не стаа дума, нарежда го за всяко възможно нещо...аз лично незнам колко ще изтърпи това момче... И скарахме се с нея т.като аз реших да и кажа че върши глупости и че ще загуби поредния (а желаещи има много де...) обаче тя си ме прокара м/у ушите и нищо. И приятелката ми беше говорила с нея и таз звезда и беше казала "Аз....искам...нашата връзка да е само м/у нас двамата...а не м/у мен, него и цялото училище" Като се има предвид че това момче е от друг град и пътува всеки ден и единственото време в което се виждат е училищното..И днес излизахме..едвам ни изтърпя де..но поне се посмяхме на новия лаф а той беше след следната ситуация..Тя изцепи некфа глупост и той и каза да млъкне...след което се скараха, тои тръгня няколко крачки напред, аз с него а приятелката ми с нея и тя ми разказва кфо са си говорили...И звездата изцепва нещо такова "Хах...що па да не му е гадно бе...неможе на мене да ми е гадно,а на него не..откъде на къде...как си го мисли той..ще ми казва да млъкна...апффффффф....А пък и аз обичам когато на другите им е гадно заради мен" И аз естествено туш.... Та глейте са въпроса ми....Че не е хубаво да ти е гадно...всеки знае, обаче обичате ли по дяволите на някой да му е гадно заради вас?!?!?!?!? П.С. Счита се че този човек ви е близък и не ви е сторил нищо лошо Мерси за фниманието :P