.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Guest

moje li s epilatora...

... da si maham mustachkite (momiche sam )

Guest
    preporu4vam ti da ne probva6 6tot kojata na liceto e mnogo 4yvstvitelna. po dobre nqkoi krem depilator probvai

Guest
    zashtoto spored men toi e na s1shtiq princip kato pinsetata samo k1deto shjte stane po b1rzo aide nqkoi drug da dade mnenie pls inache moq epilator e na BraUn mm silk epil eversoft deluxe aide thanks na sichki

emi po dobre hodi da ti gi mahnat tam s nekvo s tok she rastat po bavno ! inahc e epilatora e se edno da si napraish kola maska reshaavai

depilatoara e se edno da si obrasnesh mystaka i she stanesh kat muj sled izvesno vreme

Abe ludi li ste na tok..imati li predstava kfo se prai pone ? - Vkarvat ti edni iglichki v kojata i posle dzdzdzddz tok.Otiai na kola maska ili go izrusi da ne se vijda!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bruk
    Abe ludi li ste na tok..imati li predstava kfo se prai pone ? - Vkarvat ti edni iglichki v kojata i posle dzdzdzddz tok.Otiai na kola maska ili go izrusi da ne se vijda!
    Ще те светна,че въобще не ти вкарват иглички!Просто това е пинсета с ток(ако мога така да го кажа).

Недей с епилатора.Там кожата е прекалено чувствителна и затова по-добре не

Пора
    Guest
    Давай с MACH 3 на Gilette.

Цитирай Първоначално написано от Пора

=D> Стига пък ти щото някой четящ това и неосведомен наистина може да го направи макар че не ми се вярва много но една приятелка го направи......после ги оправи де обаче.....

dam moje ako ne te boli
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Пора
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl

=D> Стига пък ти щото някой четящ това и неосведомен наистина може да го направи макар че не ми се вярва много но една приятелка го направи......после ги оправи де обаче.....
    Що пък става много гладко и меко.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако имаш приставка за по-малки участъци от кожата, що не
    малко може да те позаболи обаче
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl

Що пък става много гладко и меко.
    Хахах.Сигурна съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bruk
    Ще те светна,че въобще не ти вкарват иглички!Просто това е пинсета с ток(ако мога така да го кажа).
    dobre e!
    All the pain I thought I knew
    All the thoughts lead back to you
    Back to what was never said
    Back and forth inside my head
    I can't handle this confusion
    I'm unable; come and take me away

абе по-добре с кола маска или направо на лазерна епилация! специално за лицето се препоръчва!
    8т. реклама
    бан на профил

emi moje
    2 т. системно.

Guest

Re: moje li s epilatora...

ami moje,no nedei da probvash.

Пробвай или с лентички или с пинсета...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми виж,то по лицето не е хубаво да симахаш космите,защото стават по-дебели после.
    Айде,с кола маската изтъняват,но тя хваща само косъмчета по-дълги от 0,5 см...представи си на какви ще приличаш,докато пораснат достатъчно.Иначе и епилатора,и пинсетата стимилират луковицата на косъма и той започва да расте все по-здрав и красив
    Най-доброто решение е лазерната епилация,но тя ескъпа...
    Предполагам не ти е толкова нужно да си го махаш "мустака",все пак не може да е чак толкова грозно...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    S kola maska nai dobre!

Уау!Току що го напрвих.Така де-махнах си мустачките с епилатор.Е боли,ама става гладичко!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    NIKOGA NE BRASNETE ILI NE MAHAITE MUSTACI S DEPILATOAR(ZA MOMI4ETA)!!!!s epilator e po-gadno.kolamaskata boli,no e po-dobra ot epilator pyk i po-barzo se svar6vat mykite...

Guest
    az puk se mucha s pinsetata i napravo se poburkvam..ama kato gledam edna priqtelka s taq kolamaska..minat 2 chasa i pak ima kosmi..i si gi durjii eheee dokato porasnat i stanat golemi zdravi 4erni i krasivi ..dumi nqmam..amaa mai shte si se nalaga s ..pinsetkata..i tva e..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си