- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- moje li s epilatora...
... da si maham mustachkite (momiche sam )
preporu4vam ti da ne probva6 6tot kojata na liceto e mnogo 4yvstvitelna. po dobre nqkoi krem depilator probvai
zashtoto spored men toi e na s1shtiq princip kato pinsetata samo k1deto shjte stane po b1rzo aide nqkoi drug da dade mnenie pls inache moq epilator e na BraUn mm silk epil eversoft deluxe aide thanks na sichki
emi po dobre hodi da ti gi mahnat tam s nekvo s tok she rastat po bavno ! inahc e epilatora e se edno da si napraish kola maska reshaavai
depilatoara e se edno da si obrasnesh mystaka i she stanesh kat muj sled izvesno vreme![]()
Abe ludi li ste na tok..imati li predstava kfo se prai pone ? - Vkarvat ti edni iglichki v kojata i posle dzdzdzddz tok.Otiai na kola maska ili go izrusi da ne se vijda!
Ще те светна,че въобще не ти вкарват иглички!Просто това е пинсета с ток(ако мога така да го кажа).Първоначално написано от bruk
Недей с епилатора.Там кожата е прекалено чувствителна и затова по-добре не
Давай с MACH 3 на Gilette.
Първоначално написано от Пора
![]()
=D> Стига пък ти щото някой четящ това и неосведомен наистина може да го направи макар че не ми се вярва много но една приятелка го направи......после ги оправи де обаче.....
dam moje ako ne te boli![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Що пък става много гладко и меко.Първоначално написано от a_curious_girl
ако имаш приставка за по-малки участъци от кожата, що не![]()
малко може да те позаболи обаче![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахах.Сигурна съмПървоначално написано от Пора
![]()
dobre e!Първоначално написано от Анонимко
![]()
All the pain I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what was never said
Back and forth inside my head
I can't handle this confusion
I'm unable; come and take me away
абе по-добре с кола маска или направо на лазерна епилация! специално за лицето се препоръчва!
8т. реклама
бан на профил
emi moje
2 т. системно.
ami moje,no nedei da probvash.![]()
![]()
Пробвай или с лентички или с пинсета...
Еми виж,то по лицето не е хубаво да симахаш космите,защото стават по-дебели после.
Айде,с кола маската изтъняват,но тя хваща само косъмчета по-дълги от 0,5 см...представи си на какви ще приличаш,докато пораснат достатъчно.Иначе и епилатора,и пинсетата стимилират луковицата на косъма и той започва да расте все по-здрав и красив![]()
Най-доброто решение е лазерната епилация,но тя ескъпа...
Предполагам не ти е толкова нужно да си го махаш "мустака",все пак не може да е чак толкова грозно...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
S kola maska nai dobre!
Уау!Току що го напрвих.Така де-махнах си мустачките с епилатор.Е боли,ама става гладичко!
NIKOGA NE BRASNETE ILI NE MAHAITE MUSTACI S DEPILATOAR(ZA MOMI4ETA)!!!!s epilator e po-gadno.kolamaskata boli,no e po-dobra ot epilator pyk i po-barzo se svar6vat mykite...
az puk se mucha s pinsetata i napravo se poburkvam..ama kato gledam edna priqtelka s taq kolamaska..minat 2 chasa i pak ima kosmi..i si gi durjii eheee dokato porasnat i stanat golemi zdravi 4erni i krasivi..dumi nqmam..amaa mai shte si se nalaga s ..pinsetkata..i tva e..
![]()