- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета от коя група сте?
От коя група спадате момичета.
1)Курви -Тръгвате със всеки срещнат които ви хареса...
2)Въздухарки-Момичета които се мислят че са много красиви и всеко едно момче което искат може да е тяхно![]()
3)Срамежливи-Момичетата които дори да са влюбени в едно момче не биха се признали пред него.
4)Гадни-Момичета които са се родили да дразнят дори да са свободни и да има момче с което иска да тръгне с неи би го скъсала да чака друго по-добро.
5)Отворени -Момиче което ако харесва едно момче не би го чакала тои да направи първата крачка.![]()
За други не се сещам в момента кажете да добавя...
[-o<
Сру ако е пускана друга такава анкета.
88% от жените по света са курви! Ех и аз се надявам да срещна някоя от останлите 12%. Мечти, мечти ;((((((((((
Първоначално написано от NaughtyGirl
Първоначално написано от XXX_f
Принципно съм срамежлива, макар да изглеждам непукистка. В любовта съм абсолютно моногамна, не искам да ме харесват всички /все пак, има кой да ме харесва/, не съм кучка, не съм курва.
групи, видове, класификации, пак групи.... не разбрахте ли, че всеки човек е уникален и не може да го причислявате към един или друг вид все едно става въпрос за стадо, състоящо се от различни породи овцеиндивидуалността на всеки е единствена и неповторима, както и характера и държанието му, та дори и отношението към момчетата/момичетата
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Otvorena, kogato iskam neshto si go vzimam, ne chakam nqkoi da mi go podnese na tepsiq.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az puk sum vsi4ko subrano v edno :P ne mn hubava kombinaciq no tova e jivota :P.No ponqkoga sum golqma ku4ka( trqbav da si ku4ka za da izleze6 jiv ot tozi jivot)
ами не съм особенно убедена от кои съм но мисля че съм от срамежливите.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз гласувах за срамежлива,но не знам по-скоро съм нещо средно и зависи от момчето,защото понякога не се притеснявам да говоря за чувствата си..абе не съм от най-отворените и никога не съм го крила![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
chestno kazano ne moga da opredelq-no opredeleno sym poveche sramejliva ot ostanalite izbroeni(no ne dostatychno,za da sym napylno samo takava)![]()
Човек се променя, стига да иска. Щом мислиш, че не си свестен човек, помислИ над това.Първоначално написано от seksi_kote_f
От тези изброените,повече клоня към "отворени"-обичам да показвам и изразявам чувствата си,а не да ги прикривам.
Първоначално написано от strange__
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Аз съм от срамежливите.Когато харесвам едно мом4е се старая да съм перфектна пред него макар 4е тук греша много като правя това.По принцип трябва да се държа мн готино, да се лигавя и да праа някви такиа неща, оба4е се старая да се държа идеално, без да се лигавя в което много бъркам, а при другите се държа мноо готино и си говоря и праа квот си искам пред тях.
Хайде де... Току що погледнах темата на колко годинки сте се целували и сте ходили по момчета... А тук ми излизат 60% срамежливи... Нещо не се връзва...![]()
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
Отворена .. може би![]()
на мене ми харесват срамежливи момичета (не прекалено де),но за съжаление май вече са рядкост. за разлика от курвенцата![]()
Me too \Първоначално написано от LP_girl_14
/