- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета от коя група сте?
da be i az tova se 4udqПървоначално написано от Nosferatu_Alucard
ina4e emiii ne sum kurva (tai si mislq) vuzduharka sushto ne sum.
i opredeleno ne sum se rodila za "да дразнят дори да са свободни и да има момче с което иска да тръгне с неи би го скъсала да чака друго по-добро."ne sum sramejliva no ne sum i prekaleno otvorena nqkakvo sredno polojenie![]()
i az.ама мноооооооооооого.до сега не съм се престрашавала да си излея чувствата пред момчето което харесвам.Първоначално написано от NaughtyGirl
![]()
![]()
![]()
Хаха много срамежливи ве малеее. Чак да не повярва човек.![]()
Отворена - ако харесвам някого, отивам и правя първата крачка. Но тръгна ли с някого, на когото държа - вярна съм до край!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
az sum otvorena![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
гтупата нормални си я пропусналПървоначално написано от .:Love:.
аз спадам към нея
ami az mai sum ot poslednata grupa...v smisul 4e kogato haresam edno mom4e obiknoveno po edin ili drug na4in mu go pokazvam...![]()
любовта е чувството което чувстваш че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал....
красив си дявол да те вземе и нека този дявол бъда аз.и знай че срещу Бога ще застана ако той застане между нас...
Първоначално написано от NeSTa_86
Какви ти 88% бе ?!?!?!?!?![]()
НАААААй малко 98% са кучки!!!!!!!!Щом от дума не разбира,бой ша яди
![]()
А що треа да се делиме на групи?Може би във всяко момиче има по-малко или по-много от всяка една група и точно тфа ни праи уникални
![]()
"Виж,хлапе,лошите неща се случват и
ти не можеш да направиш нищо..."(Цар Лъв,1994)
и аз такаПървоначално написано от `Death`Whore`
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Първоначално написано от StiLL^LoVe
Уникални.....уау.....защо ли каот падне мъж в транспорта или където и да е казват помогнете на човека да стане а като падне жена,кажете на жената да стане....щото жената си е жена...вари я печи я жена е тва е ......УНИКАТ....особенно русите![]()
Всеки мъж разправя този стар лаф, че жената не е човек. Баща ми го е казвал, когато е бил млад. ИзмислИ нещо ново.Първоначално написано от ziky
Първоначално написано от `Death`Whore`
Лафа си е лаф и си е супер стар нов,правилен е!
BTW:Имаш мн як подпис![]()
az sam si vazduhar ot sqkade i bezobrazna flirtajiika :P
Бе според мене не секи тука ше гласува и ше си каже наиситн....не е толко лесно поне за едно момиче.....![]()
Но не всички момичета са лицемерни и лъжат, Зики.
Да не сички но предимно...поне тези които аз познавам....може ти да не си от тях обаче.....сичко е въпрос до характер!Първоначално написано от `Death`Whore`
az sym si sramejivka![]()
Същото бих казала.Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз съм от тези 12 % !!!!!!Първоначално написано от NeSTa_86
Az sam ot tezi 12% lubov moqПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
Inache glasuvah za Otforena makar che pak si ima leko pritesnenie..
\Първоначално написано от LP_girl_14
/ \
/ и аз,и аз май
![]()