- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета от коя група сте?
Отворенa...и то бая \/ \
/ \
/
Айде аз да се сложа в черния списък,гласувах Гадни!
Не че винаги съм такава(преди ,сега за мен има само 1) .
2 т. от правилника. Бан на профил
kato se zamislq sam ne6to sredno mejdu 3,4,5 (5 po malko) smatam 4e sam si dobre vepreki 4e 4ovek nikoga ne e dovolen no za sq si se kefq na sebe si \/ a i zavisi ot mom4eto i kvo 4ustvam (iskam)kam nego...
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
nepukistka sum v povecheto otnosheniq s izkluchenie na lubovta
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
А някоя няма ли да си признае, че е курва? Нали не ни мислите за толкова наивни, че да си мислим едва ли не, че в този сайт такива няма?![]()
Левски шампион але але!
Хахахах тук си прав! Никой няма да си признае,дори да е ! То май аз единствена писах че съм от гадните ... howeverПървоначално написано от air_J
2 т. от правилника. Бан на профил
от отворките съм аз.. На никой не мълча за нищо...Курвите _|_ \/ айде \/ respect ;]
![]()
И аз такаПървоначално написано от Aleandra
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Spored men edna jena trqbva da e ot sichko po malko...sichki tiq kachestva...srmejlivata...otrakanata...kurvata...s ichko trqq da go ima...no da znae koga da go pokaje...ponqkoga da byde...otrkana..v drug moment...sramejliva...v legloto kato kurva...i edna jena vinagi trqqbva da byde komunikativna...no tfa e moq mnenie...i az se opitfam da sm takaa![]()
ми аз съм от срамежливите
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ami 6tom tipa kurvi e da trugne6 sus vseki koito ti haresa na4i sum ot toq tipno sum i ot tip ''otvorena''
![]()
и азПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
az sum otvorena![]()
rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"
пич нещо си се объркал с извинение но абсолютно всички жени са курви,само без майка ти но не забравяй,че и тя е жена!Първоначално написано от NeSTa_86
sam ne moga :P
Първоначално написано от valantain_love
=D> =D> =D>
Определенията, които си дала не струват нищо, но от това, което прочетох най-много принадлежа към групата на "отворените"....
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
AMI I OT SRAMEJLIVITE I OT OTVORENITE SUM-MN SE KOLEBAH I NAKRAQ RE6IH-OTVORENITEПървоначално написано от .:Love:.
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Az sam ot grupata na momicheta predi vsichko!ima li smisal da se sloja v nqkoq ot izbroenite sled kato vsichki znaem che obichame da experimentirame vav vsichki grupi?
az saam ot vsi4ko po malko
spored men ne trqbva da si mn otvoren no i mn sramejliv
Отворена + срамежлива(странна комбинация а?
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Незнам защо , но в момчешките среди курва е синоним на момиче, което не ме радва много...
Ami az sum ot posledniq tip otvorena![]()