.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Мисля че тук се пускат теми за да си помагаме а не да ни известяваш какво ще направиш и даже да не казваш причината поради която искаш да го направиш все пак помисли преди да извършиш нещо но живота си е твой щом искаш да се самоубиваш прави го ние с какв можем да те спреме?
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хъхъ що направо не написа "обърнете ми внимание"
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на Sarabi
    Как искаш да умреш...?Мога да ти дам нещо-туй онуй,някой сатър,както казаха,важното е като умреш да си фешън.Смисъл не скачай от високо,защото после няма да си хубава гледка,нали знаеш?А и не се надявай да те смаже кола,защото хем ще прецакаш живота на шофьора,хем ще вземеш да му изцапаш колата с кръв...после трудно се чисти.Може да пробваш с хероин,ама скъп е,пък и после ще ти се носи лоша репутация-сещаш се"абе наркомани,изпаднали са"...
    Добра идея е да се удавиш в тоалетната...така,де-готино е!"удавения в кенефа"Това ми харесва...само гледай водата преди това да е пусната,че патолозите да не си помислят нещо за хранителните ти навици.
    Та избери си,което искаш-ако не си сигурен как става,пиши ми ЛС,аз ще се радвам да ти обясня подробно и да оттърва света от един нещастник,който не си знае интересите...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    pomisli dobre predi da napravi6 nqkoq glupost!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си