.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Mom4eta kajeTe Si mnenieto :)

Ta vaprosa mi e sledniq- S moite priqtelki 4esto si govorim kakvi momi4eta haresvat mom4etata i kvo mislqt za zakryglenite momi4eta i taka leeeko po pylni4kite. E kajete kvo mislite- trqq li edno momi4e da e savsem daska v tqloto ili moje da ima taka i malko mesno tuk tam [/b]
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Guest
    Трябва да е под 50 килограма и над 150 за да я харесам

Супер фен
    Зависи от телосложението и вида. Имало е и леко закръглени,които са ми харесвали

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Трябва да е под 50 килограма и над 150 за да я харесам
    бих добавил 160+
    апак иначе един мой приятел разпраяше -"на по голям тезгях по добре са работи" ама мен не ма кефат пълни момичета, предпочитам слабички, каквато си е и приятелката ми много ма е гнус да ги барам дебелите, напраооооо... особенно поичито като си сложат дънките примерно, и месата им излизат отстрани....баси гадорията....
    2,3,13 tochka

doktora
    Guest
    trqbva da e po tlasti4ka

sexy_travestit
    Guest
    ti 6tom pita6 zna4i si super debela idi da se gramne6 prase debelo

HAHAHAHHAHA

Цитирай Първоначално написано от sexy_travestit
    ti 6tom pita6 zna4i si super debela idi da se gramne6 prase debelo :mrgreen:
    bravo samo taka debelite 6opari da mrat hahahahhaha :?

Еееее, хора, не нападаите така прасенцата. Обаче, честно да си кажа едно момиче въобще не трябва да е тлъстичко ( мн ме дразни лично мен това ), а трябва да се вписва в пропорциите от ръста да се извади 120 ( примерно трябва да е с ръст 170 и да тежи 50 кг ). ТАКА ЧЕ ИЗВОДА Е ХОДЕТЕ НА ФИТНЕС ЗА ДА СИ СТОПИТЕ СЛАНИНКИТЕ., ЗАЩОТО МОМЧЕТАТА НЕ СМЕ КУЧЕТА И НЕ ЯДЕМ КОКАЛИ, НО НЕ СМЕ И МЕСАРИ ЧЕ ДА НЕ НИ ПРЕЧИ ТЛЪСТОТО.

tigar4e_f
    Guest
    ami i az iskam da iskaja mnenieto ami az sam 45 kg ama da ne mislite 4e na debelite mom4eta i momi4eta im e priqtno da im vikat 65opari ili ne6to takova mn e gadno te da ne mislite 4e ne iskat da badat slabi i vsi4ki da gi haresvat ama ne im se polu4ava da ne mislite 4e ne im e gadno kogato gi obijdat te s e ysmihvat ama kato si doidat y tqh pla4at taka 4e az pone imam edin priuqtel koito e s nadnormeno teglo i s nego se razbirame po dobre ot kolkoto sas nqkoi kle4ki

Мега фен
    Едно момиче ако е 1.60 и е 40 килогрaма, е много кльощаво. Теорията ти не е реална!

аве ей путки ко пишете в тас тема пуууууу....... немой човек да са утарве от тас женска напаст. вижте заглавието на темата. МОМЧЕТА кажете си мнението.пуууууу даиба тапите му животни. аре чао!
    2,3,13 tochka

mnoo qsno 4e trqbva da e po slabi4ka nqma nqkaf 6opar det e visok primerno 1.60 i teji 70 da haresvam samo kat bqga i slaninata se trese
    a za da haresam edno momi4e trqbva da e po okolo 1.70 i da teji ne poe4e ot 55 kg

Град
    panagiuriste
    не са важни килограмите,важен е човека!!!

Цитирай Първоначално написано от MartoS_88
    не са важни килограмите,важен е човека!!!
    така си е! (ако си сляп)
    2,3,13 tochka

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Еееее, хора, не нападаите така прасенцата. Обаче, честно да си кажа едно момиче въобще не трябва да е тлъстичко ( мн ме дразни лично мен това ), а трябва да се вписва в пропорциите от ръста да се извади 120 ( примерно трябва да е с ръст 170 и да тежи 50 кг ). ТАКА ЧЕ ИЗВОДА Е ХОДЕТЕ НА ФИТНЕС ЗА ДА СИ СТОПИТЕ СЛАНИНКИТЕ., ЗАЩОТО МОМЧЕТАТА НЕ СМЕ КУЧЕТА И НЕ ЯДЕМ КОКАЛИ, НО НЕ СМЕ И МЕСАРИ ЧЕ ДА НЕ НИ ПРЕЧИ ТЛЪСТОТО.
    Ми, аз съм месар това сериозно , но според зависи не ми харесва да е много слаба или много дебела. Все пак трябва и да пипнеш нещо, а не да бараш костите.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Nikoi ne vi e karal NA SILA da otgovarqte [laynovoz za teb staa duma :P] a i ne samo moita tema e naso4ena glavno kam mom4etata za otgovor
    Interesno mii da nau4a ko mislite 6tot da si kajem 4esno kato izlqza po ulicite stra6no mnou ot momi4etata ne sa idealni
    In Addition : aZ sam 1.62 58kg, ima i mnou po "super debeli" ot men
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

laynovoz "На голям тезгях по-лесно се работи" .. ама и инструменти се губят ... зависи и от инструментите разбира се
    По темата: не харесвам закръглени девойки но не и прекалено слаби
    Всичко може да не може !

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Аз специално не харесвам закръглените или дебеланите ... Повече ми допада стройното слабо тяло Е разбира се както казва една моя много добра / и красива / приятелка "трябва да има какво да пипнеш"
    обичам дениту ми {}

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    За момиче от 165-175см и трябват 52-58кг. По-добре да си дебел, от лколкото кльощав

Град
    Ловеч
    Прав си градски .. Враца рулира CPU and aLakaZam ) ( брей .. мн си известен щом аз те знам ... )
    lostinMINIMAL

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен всеки си има предпочитания,но ако се влюбиш не мисля,че тялото има значение.

Мега фен
    Жената трябва да има гърди /не прекалено големи/ и дупе. Ако не и двете, то поне едното трябва да може да се пипне. Човекът не е куче, не налита на кокали.

Аз не се кефя на дебели! Нито на закръглени, нито на пухкави и мустакати! Мама му има си фитнес, има си компетенти хора, има си начини да отслабнете. Просто голяма част от вас ги мързи! (Изключвам хора при който това е болестно състояние не предизвикано от тях)

Guest
    Идва коледа гоним шопаро... :P иначе по темата сериозно не харесвам дебелите момичета и това е глупост да кажеш,че неможеш да отслабнеш друг въпрос е че ви марзи поне бъдете стегнати-тичайте...

Guest
    До 55 кг и над 170 см и ако е руса за очи претенции нямам хахахах това е необходимото достатъчно условие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си