- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mom4eta kajeTe Si mnenieto :)
Ta vaprosa mi e sledniq- S moite priqtelki 4esto si govorim kakvi momi4eta haresvat mom4etata i kvo mislqt za zakryglenite momi4eta i taka leeeko po pylni4kite. E kajete kvo mislite- trqq li edno momi4e da e savsem daska v tqloto ili moje da ima taka i malko mesno tuk tam![]()
[/b]
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Трябва да е под 50 килограма и над 150 за да я харесам
Зависи от телосложението и вида. Имало е и леко закръглени,които са ми харесвали
Първоначално написано от Анонимко
бих добавил 160+
апак иначе един мой приятел разпраяше -"на по голям тезгях по добре са работи" ама мен не ма кефат пълни момичета, предпочитам слабички, каквато си е и приятелката мимного ма е гнус да ги барам дебелите, напраооооо... особенно поичито като си сложат дънките примерно, и месата им излизат отстрани....баси гадорията....
2,3,13 tochka
trqbva da e po tlasti4ka![]()
ti 6tom pita6 zna4i si super debela idi da se gramne6 prase debelo![]()
bravo samo taka debelite 6opari da mrat hahahahhaha :?Първоначално написано от sexy_travestit
Еееее, хора, не нападаите така прасенцата. Обаче, честно да си кажа едно момиче въобще не трябва да е тлъстичко ( мн ме дразни лично мен това ), а трябва да се вписва в пропорциите от ръста да се извади 120 ( примерно трябва да е с ръст 170 и да тежи 50 кг ). ТАКА ЧЕ ИЗВОДА Е ХОДЕТЕ НА ФИТНЕС ЗА ДА СИ СТОПИТЕ СЛАНИНКИТЕ., ЗАЩОТО МОМЧЕТАТА НЕ СМЕ КУЧЕТА И НЕ ЯДЕМ КОКАЛИ, НО НЕ СМЕ И МЕСАРИ ЧЕ ДА НЕ НИ ПРЕЧИ ТЛЪСТОТО.
ami i az iskam da iskaja mnenieto ami az sam 45 kg ama da ne mislite 4e na debelite mom4eta i momi4eta im e priqtno da im vikat 65opari ili ne6to takova mn e gadno te da ne mislite 4e ne iskat da badat slabi i vsi4ki da gi haresvat ama ne im se polu4ava da ne mislite 4e ne im e gadno kogato gi obijdat te s e![]()
![]()
ysmihvat ama kato si doidat y tqh pla4at taka 4e az pone imam edin priuqtel koito e s nadnormeno teglo i s nego se razbirame po dobre ot kolkoto sas nqkoi kle4ki
![]()
![]()
![]()
Едно момиче ако е 1.60 и е 40 килогрaма, е много кльощаво. Теорията ти не е реална!
аве ей путки ко пишете в тас тема пуууууу....... немой човек да са утарве от тас женска напаст. вижте заглавието на темата. МОМЧЕТА кажете си мнението.пуууууу даиба тапите му животни. аре чао!
2,3,13 tochka
така си е! (ако си сляп)Първоначално написано от MartoS_88
2,3,13 tochka
Ми, аз съм месар това сериозноПървоначално написано от AssShot
, но според зависи не ми харесва да е много слаба или много дебела. Все пак трябва и да пипнеш нещо, а не да бараш костите.
Nikoi ne vi e karal NA SILA da otgovarqte [laynovoz za teb staa duma :P] a i ne samo moita tema e naso4ena glavno kam mom4etata za otgovor
Interesno mii da nau4a ko mislite 6tot da si kajem 4esno kato izlqza po ulicite stra6no mnou ot momi4etata ne sa idealni![]()
In Addition : aZ sam 1.62 58kg, ima i mnou po "super debeli" ot men![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
laynovoz "На голям тезгях по-лесно се работи" .. ама и инструменти се губят... зависи и от инструментите разбира се
По темата: не харесвам закръглени девойки но не и прекалено слаби![]()
Всичко може да не може !
Аз специално не харесвам закръглените или дебеланите ... Повече ми допада стройното слабо тялоЕ разбира се както казва една моя много добра / и красива / приятелка "трябва да има какво да пипнеш"
![]()
обичам дениту ми{}
За момиче от 165-175см и трябват 52-58кг. По-добре да си дебел, от лколкото кльощав
Прав си градски .. Враца рулираCPU and aLakaZam
) ( брей .. мн си известен щом аз те знам ... )
lostinMINIMAL
Според мен всеки си има предпочитания,но ако се влюбиш не мисля,че тялото има значение.
Жената трябва да има гърди /не прекалено големи/ и дупе. Ако не и двете, то поне едното трябва да може да се пипне. Човекът не е куче, не налита на кокали.
Аз не се кефя на дебели! Нито на закръглени, нито на пухкави и мустакати! Мама му има си фитнес, има си компетенти хора, има си начини да отслабнете. Просто голяма част от вас ги мързи! (Изключвам хора при който това е болестно състояние не предизвикано от тях)
Идва коледа гоним шопаро... :P иначе по темата сериозно не харесвам дебелите момичета и това е глупост да кажеш,че неможеш да отслабнеш друг въпрос е че ви марзи поне бъдете стегнати-тичайте...
До 55 кг и над 170 см и ако е руса за очи претенции нямам хахахах това е необходимото достатъчно условие.