.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на iiirish

Влюбена ли съм?

Моля ви, помогнете ми!
    Приятелят ми ме обича безумно, безкрайно и безрезервно... но незнам дали аз го обичам! Когато го видя нито колената ми не омекват, нито ме заливат горещи вълни... нищо!
    Но когато го няма мисля за него, искам в този момент да е с мен, искам винаги да сме заедно!
    Кажете ми, моля ви, влюбена ли съм изобщо в този човек или не?! [-o<

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако ти незнаеш какво става в сърчицето ти,в душата и съзнанието ти,няма как хора от форум,които не те познават да знаят

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    NE

Когато си влюбена ти сама ще го почувстваш,не ние да ти кажем.То се чувства-не се размишлява над него.

имах предвид могат ли това да бъдат признаци на любов? и имам ли шанс да се влюбя в този човек?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако ти незнаеш какво става в сърчицето ти,в душата и съзнанието ти,няма как хора от форум,които не те познават да знаят
    porkrepqm =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Сама трябва да разбереш ти най - добре се познаваш и трябва да разбереш какво се случва в теб

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами все пак вие ходите, ти малко или много си свикнала с него и май не би било мн нормално да ти омекват колената и да те заливат горещи вълни хаха просто бъди с него и тва е щом мислиш за него и искаш да е с теб, няма никакъв проблем
    понякога любовта идва с времето, а твоите симптоми са добро начало :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Prosto nz kakvo iska6 kogato si s nego ni6to a kogato go nqma ti lipsva sama trqbva da sedni6 i da oblimsli6 vsi4ko dali go obi4a6 ili ne

Uspeh mila :P

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    имах предвид могат ли това да бъдат признаци на любов? и имам ли шанс да се влюбя в този човек?
    А какво според теб са признаци на любов?!Това че(цитирам твое мнение)"Когато го видя нито колената ми не омекват, нито ме заливат горещи вълни... нищо".Питаш какво чувстваш?-ти сама се изрази-"нищо".
    А относно това,че когато го няма ти се иска да е до теб изобщо не значи,че е любов-може да значи само едно:имаш нужда от някой до себе си,да не си сама,да се чувстваш обичана.Дано да съм ти помогнала.

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    Спокойно чадо. Ти сама си каза, че не можеш без него и когато не е до теб не спираш да го мечтаеш... Отговорът е в теб!

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Мега фен
    Хващаш ли се, че го гледаш, когато сте заедно, и мислиш, че е най-хубавото нещо, което си имала някога?

Guest
    Ти от Сливница ли си.

Guest
    Ти от Сливница ли си.

разбира се, че го гледам. все пак сме заедно от 8 месеца. обичам да го гледам отстрани как например се храни, или разглобява някой телефон, как пак оправя нечия кола... и т.н.
    но мисля, че това няма нищо общо с любовта все пак.

Супер фен
    1. Любов нема
    От там натакъв вс е по-лесно. Ако ти е кеф да си него, прекарвате си добре, забавлявате се, привързана си по един или друг начин тогава бъди с него. В момента, в който вече не си на кеф му казваш чао и тва е. Що трябва да се тормозиш с некви простотии: "Обичам ли го, не го ли обичам...ауу нещастната аз"... Ако ти беше кеф с него нямаше да питаш въобще или просто искаш да поспамиш. =D>

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ne si vliubena. Privurzana si
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Сама трябва да разбереш ти най - добре се познаваш и трябва да разбереш какво се случва в теб
    napulno sum saglasna

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    napulno sum saglasna

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    [color=red][Ми според мен може да го оби4аш но 4ак влубена да си малко ме съмнява/color]

Re: Влюбена ли съм?

Моля ви, помогнете ми!
    Приятелят ми ме обича безумно, безкрайно и безрезервно... но незнам дали аз го обичам! Когато го видя нито колената ми не омекват, нито ме заливат горещи вълни... нищо!
    Но когато го няма мисля за него, искам в този момент да е с мен, искам винаги да сме заедно!
    da be jena spoko

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Zdravei....
    Moqt biv6 priqtel be6e po su6tiqt na4in...
    Znae6 li ti sega kakvo iska6??
    ami tova:
    tozi trotoar e moi ,ama i drugiqt ne si go davam

Град
    MaiNa%tOwN
    кака ... много филми гледаш ... ако се чувсваш добре с човека отсреща би трябвало да ти е напълно достатъчно

Голям фен
    Град
    София
    ако те познавахме по-добре ,можеше и да ти кажем,ма и тогава не е сигурно.всеки е изпадал в подобна ситуация...ма щом се чудиш,чак и тема пускаш..не знам мацка.изчакай малко,не прибързвай с нищо...помисли си.помисли си дали той ти е важен.и аккто четох по-нагоре едно мнение беше нещо подобно "Когато го гледаш мислиш ли че е най-хубавото нещо което си имала?".ти се беше опитала да отговориш на този въпрос ,но май не го разбра правилно.успех

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Влюбена ли съм?

Моля ви, помогнете ми!
    Май и ти незнаеш щУ става.... ми замисли се ако скъсаш дали ше може да го понесеш леко ако не,значи го обичаш...,ако да значи не....елементарно уотсън само че ти знаеш най добре какво испитваш към него КАКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си