Цитирай Първоначално написано от zubi
Дано този Windows Vista не е пълен боклук като ХР. Аз си инсталвам Хр и то след 1 седмица почва вече да се прави на ударено. И може някой да каже , че версията не е хубава- не е вярно пробвал съм няколко. Аз си изтезавам компютъра от всякъде - не го жаля . най-съм доволен от 98СЕ. С 98SE съм издържал по година и половина(което е доста голям период от време) , докато с Хр около седмица и половина.

Предполагам , че Виста няма да направи поредният провал на Microsoft.И дано фрапиращият му размер от 20 гб да не е заради големият му графичен потенциал , а заради голямата му стабилност и качество.
XP не е боклук зависи как го ползваш и закакво ,също как е оптимизиран за работа и т.н .В никакъв случай 98SE не е по-добър от ХР незнам ,защо но много хора са останали с впечатлението ,че 98 е най-стабилната версия. Да ама не. Сега изискванията на софтуерните компании и др. станаха много по-високи. Доста приложения не биха могли да се подкарат под 98 да не говорим ако си някой запален геймър дали няма да имаш проблем с игрите. А и след като е спряна поддръжката на WIN98 от Microsoft за никъде не е освен за някой офис. А по отношение на защитата просто няма да коментирам. Все пак е стара OS и за времето си е вършила добра работа.