- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Seriozno pritesnena...breketi
Za lqtoto sum svobodna(nqmam gaje) !^6te hodq na lager i mi se iska pone nqkvo flirt4e da zavurja! Ta sega idva i vuprosut mi( nai-ve4e kum mom4etata) bihte li trugnali s momi4e koeto haresvate no to nosi breketi!
Ми....момчето ще те хареса такава каквото си...и ще те приме такава каквота ти си...а не такава каквато той иска да бъдеш...според мен не пречат...( нз за целувките) не фъфлиш, нали? (понякой път това е сладко)
сигорно си хубаво момиче....и тва няма да пречи...в крайна сметка след няколко години ще имаш перфектни зъби!не се птитеснявай! ще си наериш някой!
![]()
Брекетите не пречат по никакъв начин нито на целувките, нито на говореното. НО!!...пази перфектна хигиена. Мий си зъбите след всяко ядене и използвай там специални четки предполагам са ти дали. Ако спазваш това никакви проблеми.
Първоначално написано от SeXyTo_f
napulno sum suglasna![]()
a izvinete kakvo e breketi ?
a i po temata spoxx macka 6e sinameri6 stiga da znae6 kak !!uspeh i az sam na lager koga 6e hodite i kade ?
![]()
felacio za si4ki
moito momiche e s breketi...az pak mnogo si q haresvam i obicham....izobshto ne mi prechat breketite
i pri celuvkite izobshto ne se useshtat.
na lozenets 6te hodq
Da ti kaja az minalata godina noseh breketi,bqh na lager,hvanah si gadje i si izkarahme super qko dvamta na taq po4ivka...Tova e moq li4en opit i spored men breketite IZOB6TO NE PRE4AT!Ako ti se haresva6 i ne si sazdava6 kompleksi i drugite 6te te haresvat.Pojelavam ti da si nameri6 nqkoi svesten!I az pak 6te hodq na lager!
![]()
tova otgore \/ go pisah az.
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!
xaxaxa ako te haresvam tva nqma da e problem...nali vse pak nqkoga 6te mahnesh braketite i 6te stanesh macka mechtaПървоначално написано от Анонимко
![]()
a be maini![]()
nikoi ne mi otgovori na vuprosa![]()
kakvo e breketi ili tam kvoto e????![]()
![]()
felacio za si4ki
Виш,истинските момчета не гледдат такива неща...особенно па такива от които имаш нужда след време да си по красива....не би трябвало да се интересуваш от това....просот ако има иситнко момче което да те оцени такава каквато си значи то е правилното за тебПървоначално написано от Анонимко
![]()
Abe kakvo e breketi ako znaeh bih otgovorilaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Подобие на шина на зъбите която е как да го кажа....в зъбите и се маха с лекарска намеса и е с цел исправяне на зъбити само е остават белези за известно време.....наиситна не е рпятно но не е причина за тревогаПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ami zavisi
аз бих тръгнал с момиче което има брекети ... не ме притеснява има много по-важни неща ... тва нищо не е не се притеснявай ... прави си купончето и всичко е ОК
Първоначално написано от beliar
Тетава е един дет мисли трезво![]()
Не мисля,че те имат значение наистина,ако момчето те харесва.
Спокойно,и аз съм носила брекети.И през това време съм си имала гадже.Не пречи![]()
evala ti praim sladak =D> =D> =D>Първоначално написано от beliar
skobi na zubiteПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
![]()