.

Виж резултатите на анкетата: За или против яденето на лук и чесън преди среща с партньора

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За - Това са тъпи комплекси

4 9,76%
  • Против - Тва е гнусно!!! Как може?!?

24 58,54%
  • амо когато е сериозен приятел и си знаете всичко

13 31,71%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Лук и Чесън :))))

Таа малко е тъпичка темата, ама ми хрумна..
    Вчера се събрахме с братчедите и пихме биричка, и те нарязаха лук с оцет и ми викат: То ти сигурно не ядеш лук.
    И аз викам: еййш бе как да не ям лук е...
    Та оттам се заформи една дискусия:
    Дали трябва да ядем лук или чесън, и след това да се целуваме с приятеля
    Е, аз твърдя, че това са комплекси. С приятеля ми колко пъти ни се е случвало някой от нас двамата да е ял лук или чесън и после да се видим. И никога не ми е правило впечатление, както и на него. Дори му викам: "Абе, писе, дай да си измия зъбите, да не мириша толкоз"
    Той ми вика: "Яяяя стига глупости! Няма си ги мийш. Тъй си супер."
    Та вие как мислите? Според мен, в по-ранен етап на връзката 2-3-4 месеца, трябва да се сдържат хората, но вече по-нататък не виждам смисъл от такива работи. В крайна сметка сме хора все пак...
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Аз попринцип не ям, нито лук, нито чесън!....ама малко смърди...и ти трябват дъвки...и готово! или след като ядеш...си измиваш зъбите...и си готов/а

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ох.. аз и да искам не мога да ги ям.. ужасни сааа низнам кой ги е измислил ама никой не може да ме накара да ги хапна.. мн са гадни
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Тва за кой път го пишеш вече...
    Според мен ако се познавате добре с приятеля/приятелката няма проблем, но ако за пръв път излизате или се знаете отскоро някак не ми се връзва да се облажeш с лучец и да вониш... Не съм някакъв дет ще спазва всякакви етични норми, но като за първия път или недотам дълго познанство трябва да се направят някои компромиси с...недотап приятните за околните навици.

Re: Лук и Чесън :))))

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Таа малко е тъпичка темата, ама ми хрумна..
    Вчера се събрахме с братчедите и пихме биричка, и те нарязаха лук с оцет и ми викат: То ти сигурно не ядеш лук.
    И аз викам: еййш бе как да не ям лук е...
    Та оттам се заформи една дискусия:
    Дали трябва да ядем лук или чесън, и след това да се целуваме с приятеля
    Е, аз твърдя, че това са комплекси. С приятеля ми колко пъти ни се е случвало някой от нас двамата да е ял лук или чесън и после да се видим. И никога не ми е правило впечатление, както и на него. Дори му викам: "Абе, писе, дай да си измия зъбите, да не мириша толкоз"
    Той ми вика: "Яяяя стига глупости! Няма си ги мийш. Тъй си супер."
    Та вие как мислите? Според мен, в по-ранен етап на връзката 2-3-4 месеца, трябва да се сдържат хората, но вече по-нататък не виждам смисъл от такива работи. В крайна сметка сме хора все пак...
    аз не виждам проблем ... ако някой се притеснява за дъха мляска там малко дъвка и така

luk i 4esun ne qm puk kamoli predi sre6ta .. .lele ujas za posledno qdoh 4esun kogato qdoh tarator i to ne vidqh kakvo ima vutre i napravo ujas .... posle ustata mi vonq 2 dena na 4esun i to pri polojenie 4e stoqh po 1 4as da si miq zubite

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ми дреме ми на мене

mi poprincip ne obicham momicheta,na koito im mirishat ustite \/

Dosta e gadnichko. Oshte povech az ne qm nito luk, nito chesun i mi e oshte po-nepriqtno.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз не ям нито лук, нито чесън и нещо не ми се нрави идеята
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    София
    Никога не ям лук или чесън преди каквото и да било излизане, защото след чесън и 10 пъти да си измиеш зъбите и 15 дъвки да дъвчеш пак се усеща и трябва да минат поне 10-12 часа за да се разкара миризмата.

Мега фен
    При мен не са комплекси, просто не ми харесва вкуса и мириса на лук и чесън. Ако приятелят ми е ял, просто няма да го целувам. Аз принципно съм много капризна по отношение на храната.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами едва ли на някой ще му е приятно да е ял лук или чесан и после да има среща с гаджето.това е супер гнусно и ако ми се случи едва ли ще ми е приятно.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    При мен не са комплекси, просто не ми харесва вкуса и мириса на лук и чесън. Ако приятелят ми е ял, просто няма да го целувам. Аз принципно съм много капризна по отношение на храната.

\/

Супер фен Аватара на sometimes_
    Е,айде сега-никой ли не яде лук и чесън? А салата без лук? Таратор без чесън? Някак си не върви без тях...
    Аз си хапвам, но не и преди среща, въпреки, че с гаджето сме заедно от 1 година, някак си ми е неудобно.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    е на мен лично не ми пука дали гаджето ми е яло нещо такова преди тва.....същото е когато е пушил...и все пак аз не бих го направила-не знам дали не бих му направила гадно впечатление, но ако си станем по-близки един ден и си знаем всичко-няма да ми пука

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Ами аз не ям нито чесън,нито лук.А пък да знам,че ще излизам с приятела ми и да се надумкам с чесън.. после да му мирише тама и му е гадно,по-добре да му го спестя:)

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Бе не е кой знае колко приятно ма за тая цел след ядене има паста за зъби а и ако ми е вкусно аз не отказвам.... Сичко папам

Град
    MaiNa%tOwN
    смятам че чесъна не мирише гадно ... мирише на чесън .. вкуса му е гаден ... но тревичката пък е полезна тъй че яко чесън и да не ва интересува ... който не му харесва да са оправя ... ся напоследък ма е прихванало да се правя на селянин и никои за нищо нищо не може да ми каже ... хода си както искам правя си каквото искам ...Village people for teh win !!!
    п.с. и няма такъв кеф .. в 7 ми клас се набохах чесън с хляб и отидох на даскало ма нарочно ... и като се уригха на коридора гледаш как след 30 сек няма жива душа .. цялото даскало си стоеше по стаите оня ден бухахахаха

Голям фен
    Град
    софия
    еми попринцип лука и чесъна са много полезни ... ама не бих ял преди среща то на мене ше ми гадно в устата пак да не говориме за др..

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    А3 мн рядко ям чесън ама адски рядко а за лук изобщо да не говориме лук не мога да хапна през живота си за тва естествено и този който ги мрази няма да му е особено приятно партньора му да мирише на нещо от сорта
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    sliven
    luk i 4esan li sa drajte gi dale4 ot men otvratitelno eeeeeeee

Град
    MaiNa%tOwN
    е как ше е отвратително ... шкембе чорба не апваш ли? ... ше почнете и аз като бех малак не ядях ма ся ми е кеф ... правя на инат на общественото мнение и ми става сладко

AWE AZ SAMO KATO POMIRI6A 4ESAN BQGAM NADALE4E TOI GOVORI da qm nikoga prez jivota si ne sum ql i nema.. . . to po dobre da se celuam s nekfa taivanka otkolkoto s nekfa det e qla 4esan ae molq ti se tolkova e gnusno

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Predi sre6ta trqbva da miri6e6 na parfium a za ustata na menta
    predi sre6ta nikoga
    ama ina4e e vkusno....
    ama ne po mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си