.

Виж резултатите на анкетата: kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi kaje 4e se e napilo na edin kupon i e spalo s nai dobriq vi pr

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 6te go/q ostavq

36 64,29%
  • 6te go/q popitam 6to ?

16 28,57%
  • 6te prodyljim zaedno vupreki tova

2 3,57%
  • 6te go/q napiq i 6te spa s nego/neq

2 3,57%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    ще му тегля майната...и ще го зарежа...

i az taka

Голям фен
    Zavisi ot situaciqta ,ot otnosheniqta ni...ako go obicham,ako toi sam mi kaje bih se zamisilila dali moga da prodalja vapreki iznevqrata ...a momicheto koeto do v4era sam narichala ,,priqtelka '' ne samo shte prekasna vsi4ki kontakti ,a i dosta seriozno shte si pogovorq s neq ..
    Vsqka greshka moje da se popravi ako se vzemat merki navreme
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Първо бих говорил с приятеля ми.Щом ми е най-добрия - значи му имам доверие.Не мисля че ще ме излъже.Ще ми каже истината.От там ще преценя какво да правя...

ami... az lichno...ne znam. Sigurno prosto shte mu go vurna.

ЩЕ я разкарам...бати курвата....ай преди мен или след мен да спи, с който иска, но не и докато е с мен.

UJAS!! E mnogo iasno, che predi i sled teb shte spi s kogoto si poiska!!! Ama che izcepka...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от sweetdream_f
    Ще го зарежа .. Не понасям изневярата пък дори и да е пил това не го оправдава ... А що се тнася до "приятелката" едва ли ще има вече приятелство

напълно съм сагласна с теб,така наречената "приятелка" 100% не е истинска а не ми трябват такива приятелки
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бих искала да го попитам:"Защо...?" и да си изясним нещата...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    зависи и от приятелката и от гаджето!Ако гаджето е от скоро и само се чудя как да го разкарам може и да си ги оставя да си продължат с работата.Но ако и приятелката не е добра тогава е перфектно.Но ако гаджето не става, но "приятелката" е твърде близка тогава ще се обидя защото тя така предава доверието ми!Но иначе ако приятелят ми изневери няма да доживее сутринта!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    6te go/q popitam 6to ?
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    6te go/q popitam 6to ?
    Извиненията рядко оправдават станалото.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Много ясно - Ще го зарежа!Щом е решил че с наи - добрата му приятелка му е по-добре да ходи там,при мен няма работа!

Голям фен
    Град
    софия
    Ще я отеба много здраво

Ще питам защо и след като ми каже ще преценя дали наистина не е било нарочно-ако е направено с някви чувства дори и минимални ше му тегля майната и няма да говоря повече с тъпата приятелка

Гостенка ;)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    в анкетата отговора ми го няма......аз бих си извадил изводи що за добр приятел имам....макар и да не спи с нея.....просто сичко е въпрос на ситуация......а що се отнася за нея ще я питам какво се опитва да ми докаже с това нещо и защо го е направила.....много мразя така...по добре да ми каже че има чуства към друг и иска да е с него...сичко точно и право в окото а не такива изневери и излишни нерви и за ддвама ни!
    еми подкрепям те, но в интерес на истината нз как ще постъпя, ако ми се случи нещо подобно. ама определено ние си го пожелавам!!!

ИЗНЕВЯРАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ НЕЩА!!! АКО ОБИЧАШ.....ОБИЧАЙ.....АКО МРАЗИШ....МРАЗИ....НО НИКОГА НЕ ЛЪЖИ!!!

Guest
    [/quote]
    ИЗНЕВЯРАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ НЕЩА!!! АКО ОБИЧАШ.....ОБИЧАЙ.....АКО МРАЗИШ....МРАЗИ....НО НИКОГА НЕ ЛЪЖИ!!![/quote]

ДАМ пълната истина.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще го попитам защо!?

Ще поговоря с него разбрано,за да има за какво да съжалява като си тръгна,пък и не бих се лишила от удоволствието да го слушам как ми се оправдава и да разбера каква е причината все пак..След това съвсем спокойно ще му кажа,че късаме и ще го оставя.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от Emotional_Decay
    Ще поговоря с него разбрано,за да има за какво да съжалява като си тръгна,пък и не бих се лишила от удоволствието да го слушам как ми се оправдава и да разбера каква е причината все пак..След това съвсем спокойно ще му кажа,че късаме и ще го оставя.
    Respect ! Де да можх и аз да съм толкова спокойна като тебе, обаче в някви ей такива моменти просто не мога да си сдържа нервите и ако си някаде на близо може си помислиш че си на бойното поле

dB
    Guest

Re: Moderated by W.I.M.: Ако тя преспи с най-добрия ми прият

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Yo girls and boyz.kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi kaje 4e se e napilo na edin kupon i e spalo s nai dobriq vi priqtel

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Ще и кажа да се ебе в гъза!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vinagi sam tvardqla che shte prostq iznevqra.. I naistina proshtavam shtoto iznevqrata si e neshto normalno..Samo che s nai dobrata mi priatelka..Aaaa stiga!!! Nikoga poveche nqma da go pogledna..Nito pyk neq! Dori na kolene da mi padne she go unija 10 pyti poveche i pak nqma da se sabera s nego!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    ще му тегля майната...и ще го зарежа...

i az taka
    Прави сте..това е един вид изневяра...

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    никога пове4е няма да го погледна ако разбере 4е е спал с друга а пак ако е спал с наи добрата ми приятелка и нея 6е намразя от даното на ду6ата си адски много мразя изневярата и никога няма да я простя на никои
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Повече от фен
    Ще го оставя много ясно....изневяра (и то с приятелка) няма да простя.Няма да го питам "Що?" - едва ли ще може да отговори на елементарния ми въпрос.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Обаче знаете ли какво мисля наиситна...изневярата за мен не е въпрс на секс или на целувка...това е стъпка в страни значеща либса от нещо коеот ближния не ти дава....и привлечение към друг...истинската изневяра е когато човек не е до любимия си морално и духоно....изневерява на доверието и надежбдите му...това мисля аз...може и другото да си е изневяра но се пак..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си