- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Ако тя преспи с най-добрия ми приятел ?
Zavisi ot situaciqta ,ot otnosheniqta ni...ako go obicham,ako toi sam mi kaje bih se zamisilila dali moga da prodalja vapreki iznevqrata ...a momicheto koeto do v4era sam narichala ,,priqtelka '' ne samo shte prekasna vsi4ki kontakti ,a i dosta seriozno shte si pogovorq s neq ..
Vsqka greshka moje da se popravi ako se vzemat merki navreme![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първо бих говорил с приятеля ми.Щом ми е най-добрия - значи му имам доверие.Не мисля че ще ме излъже.Ще ми каже истината.От там ще преценя какво да правя...
ami... az lichno...ne znam. Sigurno prosto shte mu go vurna.
ЩЕ я разкарам...бати курвата....ай преди мен или след мен да спи, с който иска, но не и докато е с мен.
UJAS!! E mnogo iasno, che predi i sled teb shte spi s kogoto si poiska!!! Ama che izcepka...
Първоначално написано от sweetdream_f
напълно съм сагласна с теб,така наречената "приятелка" 100% не е истинска а не ми трябват такива приятелки![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Бих искала да го попитам:"Защо...?" и да си изясним нещата...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
зависи и от приятелката и от гаджето!Ако гаджето е от скоро и само се чудя как да го разкарам може и да си ги оставя да си продължат с работата.Но ако и приятелката не е добра тогава е перфектно.Но ако гаджето не става, но "приятелката" е твърде близка тогава ще се обидя защото тя така предава доверието ми!Но иначе ако приятелят ми изневери няма да доживее сутринта!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
6te go/q popitam 6to ?
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Извиненията рядко оправдават станалото.Първоначално написано от honey91
Ще я отеба много здраво![]()
Ще питам защо и след като ми каже ще преценя дали наистина не е било нарочно-ако е направено с някви чувства дори и минимални ше му тегля майната и няма да говоря повече с тъпата приятелка
еми подкрепям те, но в интерес на истината нз как ще постъпя, ако ми се случи нещо подобно. ама определено ние си го пожелавам!!!Първоначално написано от ziky
ИЗНЕВЯРАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ НЕЩА!!! АКО ОБИЧАШ.....ОБИЧАЙ.....АКО МРАЗИШ....МРАЗИ....НО НИКОГА НЕ ЛЪЖИ!!!
[/quote]
ИЗНЕВЯРАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ НЕЩА!!! АКО ОБИЧАШ.....ОБИЧАЙ.....АКО МРАЗИШ....МРАЗИ....НО НИКОГА НЕ ЛЪЖИ!!![/quote]
ДАМ пълната истина.
Ще поговоря с него разбрано,за да има за какво да съжалява като си тръгна,пък и не бих се лишила от удоволствието да го слушам как ми се оправдава и да разбера каква е причината все пак..След това съвсем спокойно ще му кажа,че късаме и ще го оставя.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Respect ! Де да можх и аз да съм толкова спокойна като тебе, обаче в някви ей такива моменти просто не мога да си сдържа нервите и ако си някаде на близо може си помислиш че си на бойното полеПървоначално написано от Emotional_Decay
![]()
Ще и кажа да се ебе в гъза!!!Първоначално написано от kimi_raikonen
Vinagi sam tvardqla che shte prostq iznevqra.. I naistina proshtavam shtoto iznevqrata si e neshto normalno..Samo che s nai dobrata mi priatelka..Aaaa stiga!!! Nikoga poveche nqma da go pogledna..Nito pyk neq! Dori na kolene da mi padne she go unija 10 pyti poveche i pak nqma da se sabera s nego!
Първоначално написано от playful_baby
Прави сте..това е един вид изневяра...
![]()
никога пове4е няма да го погледна ако разбере 4е е спал с друга а пак ако е спал с наи добрата ми приятелка и нея 6е намразя от даното на ду6ата си![]()
![]()
адски много мразя изневярата и никога няма да я простя на никои
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Ще го оставя много ясно....изневяра (и то с приятелка) няма да простя.Няма да го питам "Що?" - едва ли ще може да отговори на елементарния ми въпрос.
Обаче знаете ли какво мисля наиситна...изневярата за мен не е въпрс на секс или на целувка...това е стъпка в страни значеща либса от нещо коеот ближния не ти дава....и привлечение към друг...истинската изневяра е когато човек не е до любимия си морално и духоно....изневерява на доверието и надежбдите му...това мисля аз...може и другото да си е изневяра но се пак..![]()