Nz neiskam da vi zanivam s moito problemi no prosto ve4e ne izdyrjam vsi4ko koeto mi se slu4i prosto e...... istoriqta mi zapo4na minaloto lqto kogato se sre6tnah s edno mom4e ot moito selo nie ot predi se poznavaeme no ne se bqhme vijdali i taka vidqhme i za nqkolko dena az se vlubih stra6no mnogo prosto bez dori da sme hodili go zaobi4ah ( toi si zamina i az ostanah prosto razbita...sled tova ima6e izvestno vreme kogato si pi6ehme postoqnno sms i taka az go zaobi4ah i prosto nemojh da jiveq bez nego,no toi men ne.toi ne me obi4a6e ne iska6e da e s men i vseki pyt kogato mu pi6eh sms toi prestana da mi otgovarq i.... znaeh 4e ne me obi4a a az prosto nemojeh obi4ah go kakto nikoi drug,ot esenta do sega ne spiram da go obi4am ni6ty 4e toi mi kazva 4e sma nenormalna typa i nz kfo o6te,vseki pyt kogato vidq v diskotekata prosto mi stava mnogo gadno 6toto mnogo go obi4am,no ima o6te edin problem sled kato si re6ih da go zabravq i da go nakaram da syjalqva 4e e napravil taka,trygnah s drugo mom4e prenebregnah izgarq6tata obi4 kym onq... i ve4e hodq s tova mom4e pt 1 mesec i ne6to,toi me obi4a no az nego prosto mnogo go obi4am no ne kato gadje haresvam go no ne kato gadje prosto toi e 4udesen 4ovek i e do men vinagi kogato imam nujda... i taka dnes v diskotekata az vidqh mom4eto koeto obi4am i az go gledah dokato ne doide gadjeto mi nz mislq 4e toi me gleda6e tyjno kogato me gu6ka6e priqtelq mi edna oriqtelka mi kaza 4e dokato sme se celuvali toi me egledal i na men mi se stori 4e me gleda no neiskam da si prava naprazni iluzii 6toto znam kfo 6te stane,ot 1 godina mu se vla4a v krakata i sega re6ih 4e nikoga pove4e nqma da e taka!iskam da vi popitam kakfo da prava 6toto kogato si otida na selo i toi sigorno 6te byde tam i neiskam pak da se vluba mislq 4e go zabravqm no kogato go vida pka otna4alo a i neiskam da lyja gadjeto mi toi e mnogo dobyr,nz zaslujava li si da semy4a za onzi ili da go zabravq kakto sam re6ila,prosto iskam da sam 6tastliva a nemoga da sam s gadjeto prosto ne izpitvam to4no takava obi4 a kym drugiq i ne6to pove4e (( neiksam ve4no da se my4a za tova molq vi daide mi syvet,mersi na tezi koito si napravqt truda da pro4etat posta mi i da mi otgovorqt bye