.

Виж резултатите на анкетата: kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi kaje 4e se e napilo na edin kupon i e spalo s nai dobriq vi pr

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 6te go/q ostavq

36 64,29%
  • 6te go/q popitam 6to ?

16 28,57%
  • 6te prodyljim zaedno vupreki tova

2 3,57%
  • 6te go/q napiq i 6te spa s nego/neq

2 3,57%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Фен
    Град
    stara zagora

Moderated by W.I.M.: Ако тя преспи с най-добрия ми приятел ?

Yo girls and boyz.kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi kaje 4e se e napilo na edin kupon i e spalo s nai dobriq vi priqtel

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен
    Труден въпрос. Ако верно ми каже тя, а не разбера от другаде може и да й простя...този път. Много зависи от конкретната ситуация, моментното състояние на връзката и лично моето...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ще му тегля майната...и ще го зарежа...

Nqma da moga da mu prsotq, zashtoto tova bi me naranilo mnogo. Shte mu kaja, che vsichko mejdu nas prikluchva.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Едва ли ще има много хора на моето мнение,но аз ще му простя(след известно умоляване да му простя ест.).Дори няма да зарежа него,а ще прекратя отношенията си с "най-добрата ми приятелка",защото тя ако държеше на мен,нямаше да си позволи да спи с моето гадже.За момчетата е по-разбираемо.Казвам го,защото имаше такъв случай с едно момче,което много обичаше приятелката си,но имало някаква пиянска вечер и й изневерил точно с най-добрата й приятелка,за което на сутринта съжълявал и й признал всичко.И така:аз бих простила,но поне ще знам,че и аз имам право да кръшна един път.

Фен
    Град
    Пазарджик
    Първо ще попитам защо и после ще действам
    Любовта е по-силна от всичко

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ооо много много трудно бих простила тва(добре че моя не пие )!Изневяра ли е -изневяра е .Физическа,духовна...тва са само разновидности!Може наистина съм прекалено строга и ако ми се случи незнам дали бих постъпила така,но не мисля,че бих могла да простя това,още повече да го забравя

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ооо много много трудно бих простила тва(добре че моя не пие )!Изневяра ли е -изневяра е .Физическа,духовна...тва са само разновидности!Може наистина съм прекалено строга и ако ми се случи незнам дали бих постъпила така,но не мисля,че бих могла да простя това,още повече да го забравя
    То добре че не пие, щото ако пиеше е много вероятно нищо да стане дори да иска. А момичетата кат пийнат малко и доста ебливи стават...айде не всички.

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    i az taka

Ще се замисля дали "най-добър приятел" е подходящо за момче, което се възползва от гаджето ми, а нея ще я зарежа. Не трябва да ти пука за никой, който ти прави номера, помни го.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    не само ще го зарежа ама ще го накарам да съжалява ама жестоко да съжалява...... казвам го представяйки си че сегашното ми гадже го направи но ако е някой за който не ми дреме много ще си продължа да се забавлявам с него докато ми е кеф
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Big go popitala za6to i ako mi kaje ne6to mudro moje i da produljim

Град
    Ловеч
    Ако го направи момичето което обичам ще се самоубия.
    lostinMINIMAL

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Christian
    Eeee 4akai malko ve4e prekalqva6.....
    4ak za samoubiistvo....
    nedei taka ....

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

i az taka
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Christian
    В такъв случай, би трябвало да се самоубиеш прио първата си нещастна любов. Не вярвам да си нямал такава. А си жив.

Ще го зарежа .. Не понасям изневярата пък дори и да е пил това не го оправдава ... А що се тнася до "приятелката" едва ли ще има вече приятелство

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от sweetdream_f
    Ще го зарежа .. Не понасям изневярата пък дори и да е пил това не го оправдава ... А що се тнася до "приятелката" едва ли ще има вече приятелство
    ПОдкрепям

pf...nqma da q ubiq samo i edinstveno 6toto 6te imam mnogo problemi ako go storq...ina4e tekiva typi prosti ne6tastni k**vi piqnici zaslujavat to4no tova!!!!!!!!!!!!!! teka 4e samo 6te i teglq edna maina i do tam...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Голям фен
    Ami shte mu biq shuta no predi tova opredeleno shte pogovorim ..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    в анкетата отговора ми го няма......аз бих си извадил изводи що за добр приятел имам....макар и да не спи с нея.....просто сичко е въпрос на ситуация......а що се отнася за нея ще я питам какво се опитва да ми докаже с това нещо и защо го е направила.....много мразя така...по добре да ми каже че има чуства към друг и иска да е с него...сичко точно и право в окото а не такива изневери и излишни нерви и за ддвама ни!

Супер фен
    Предполагам,че ще я оставя

Кака ти коца
    Guest
    ше им счупа 1 от 2 те раце и на двамата.. че да не могат да се държат за рака ..

да ги няма и двамата

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    stara zagora
    де да знам ма и аз бих направил същото.Демек да я оставя.Пък за най добрия ми фр не знам.Ще му тегля една майна и на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си