- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Ако тя преспи с най-добрия ми приятел ?
Yo girls and boyz.kvo bihte napravili ako gadjeto vi vi kaje 4e se e napilo na edin kupon i e spalo s nai dobriq vi priqtel
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Труден въпрос. Ако верно ми каже тя, а не разбера от другаде може и да й простя...този път. Много зависи от конкретната ситуация, моментното състояние на връзката и лично моето...
ще му тегля майната...и ще го зарежа...
Nqma da moga da mu prsotq, zashtoto tova bi me naranilo mnogo. Shte mu kaja, che vsichko mejdu nas prikluchva.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Едва ли ще има много хора на моето мнение,но аз ще му простя(след известно умоляване да му простя ест.).Дори няма да зарежа него,а ще прекратя отношенията си с "най-добрата ми приятелка",защото тя ако държеше на мен,нямаше да си позволи да спи с моето гадже.За момчетата е по-разбираемо.Казвам го,защото имаше такъв случай с едно момче,което много обичаше приятелката си,но имало някаква пиянска вечер и й изневерил точно с най-добрата й приятелка,за което на сутринта съжълявал и й признал всичко.И така:аз бих простила,но поне ще знам,че и аз имам право да кръшна един път.![]()
Първо ще попитам защо и после ще действам![]()
Любовта е по-силна от всичко
Ооо много много трудно бих простила тва(добре че моя не пие)!Изневяра ли е -изневяра е .Физическа,духовна...тва са само разновидности!Може наистина съм прекалено строга и ако ми се случи незнам дали бих постъпила така,но не мисля,че бих могла да простя това,още повече да го забравя
То добре че не пие, щото ако пиеше е много вероятно нищо да стане дори да иска.Първоначално написано от LP_girl_14
А момичетата кат пийнат малко и доста ебливи стават...айде не всички.
![]()
i az takaПървоначално написано от SeXyTo_f
Ще се замисля дали "най-добър приятел" е подходящо за момче, което се възползва от гаджето ми, а нея ще я зарежа. Не трябва да ти пука за никой, който ти прави номера, помни го.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
не само ще го зарежа ама ще го накарам да съжалява ама жестоко да съжалява...... казвам го представяйки си че сегашното ми гадже го направи но ако е някой за който не ми дреме много ще си продължа да се забавлявам с него докато ми е кеф
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Big go popitala za6to i ako mi kaje ne6to mudro moje i da produljim![]()
![]()
Ако го направи момичето което обичам ще се самоубия.
lostinMINIMAL
Eeee 4akai malko ve4e prekalqva6.....Първоначално написано от Christian
4ak za samoubiistvo....
nedei taka ....![]()
ще му тегля майната...и ще го зарежа...
i az taka
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
В такъв случай, би трябвало да се самоубиеш прио първата си нещастна любов. Не вярвам да си нямал такава. А си жив.Първоначално написано от Christian
Ще го зарежа .. Не понасям изневярата пък дори и да е пил това не го оправдава ... А що се тнася до "приятелката" едва ли ще има вече приятелство![]()
ПОдкрепямПървоначално написано от sweetdream_f
![]()
pf...nqma da q ubiq samo i edinstveno 6toto 6te imam mnogo problemi ako go storq...ina4e tekiva typi prosti ne6tastni k**vi piqnici zaslujavat to4no tova!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
teka 4e samo 6te i teglq edna maina i do tam...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ami shte mu biq shuta no predi tova opredeleno shte pogovorim ..
в анкетата отговора ми го няма......аз бих си извадил изводи що за добр приятел имам....макар и да не спи с нея.....просто сичко е въпрос на ситуация......а що се отнася за нея ще я питам какво се опитва да ми докаже с това нещо и защо го е направила.....много мразя така...по добре да ми каже че има чуства към друг и иска да е с него...сичко точно и право в окото а не такива изневери и излишни нерви и за ддвама ни!![]()
Предполагам,че ще я оставя
ше им счупа 1 от 2 те раце и на двамата.. че да не могат да се държат за рака ..
да ги няма и двамата
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
де да знам ма и аз бих направил същото.Демек да я оставя.Пък за най добрия ми фр не знам.Ще му тегля една майна и на него