Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Зависи от ситуацията, дали те е отрязал, дали си му споделила въобще или си траеш... Общо взето си намираш друго занимание и лесно се забравя. Няма седнеш сега по цял ден да си мислиш за него/нея, излизаш с приятели, забавляваш се, занимаваш се с нещо. На мен лично не ми е трудно, но пак ти казвам, зависи какви взаимоотношения сте имали преди.
Ami 4estno da ti kaja v podpisa mi pi6e kolko vreme sme zaedno) predi nqkade 1 godina az mu izneverih(za koeto mn sajalqvam)i toi nemoja da go zabravi makari 4e mi prosti i sled 1 godina ve4e ne izdarja i se razdelihme. Da ti kaja ne mi e tolkova gadno v mom,enta kolkoto v drugi situa4ii v koito sme se razdelqli no az go obi4am znam 4e i toi me obi4a no ne6tata ne varvqt na nikade, vse se karame i tn. I az ce4e sam na mnenie 4e trqbva da se razdelim kakto i naprvaihme no mi e malko kofti za6toto s tozi 4ovek sam prekarala edni ot nai hubavite si momenti. Vinagi e bil do men i me e podkrepql daval mi e vs ot koeto imam nujda no...sled kato mu izneverih vsi4ko se obarka i kolkoto i da se ma4ehme da opravim ne6tata tova ne stana i eto na razdelihme se za sajalenie