- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ami nqkoi da pomogne(momi4e)!
Ami zna4i,priqtelkata mi,mi pravi svi**i,v prodaljenie na okolo 2 sedmici,no edin den kaza dali 6te imam ne6to protiv ako ne o pravi ve4e,i az est 4e nqmah ni6to protiv.No ot tam natatak,tq se darji sqka6 4e izob6to ne se e slu4valo takova ne6to.Dali neiska?? No za6to ne mi go kaje v o4ite???(za tezi koito ne sa razbrali kakfo mi e pravila-FRENSKA).Molq vi momi4eta otgovorete ako mojete !!!![-o<
Ami kazala ti e 4e ne iska po kulturniq na4in!! vse pak ne na vsqko mo mi4e mu e priqtno da go pravi...
Men mi e qsno 4e moje da ne i e priqtno ama taka da be6e kazala.![]()
Da.. ne na vsqko momi4e mu e priqtno![]()
има някъв проблем...питай я направо
Moje spe...ta ti da ima gaden vkus![]()
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Може да И харесва, но и моят приятел да иска всеки ден свирка и да не правим нищо друго, няма да му духам /ако правите и други неща, вече не знам/. Свирките са приятни, даже възбуждащи, но ако след това няма нищо, няма смисъл.
Може да не й е приятно,но да не иска да ти го каже,за да не те обиди..
Moje prosto da i e bilo nepriqtno. Nachina, po koito ti go e kazala e taktichen i sigurno go e izbrala, za da ne se pochuvstvash gadno.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
hah ama ti vseki den svirki li iskash?!
Love you Kris !!!
Ами явно момичето просто не иска да го прави-може би не й е приятно,все пак не на всяка и дотсвя удоволствие френската любов.Погледни го от добрата страна-поне те е отрязала по културния начин.
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Еми не на всеки му е приятно[/i]